merhaba guzelim,
ben memorialdayım su anda. benim takiplerim Izmirde yapılıyor. Yumurta toplamaya gidecegim Istanbul'a insallah . sonra da nasipse transfer.
bende kromozom translokasyonu var, esimde de morfoloji sorunu .
arkadaşlar merhaba
ben 4 yıllık evliyim benimde bebeğim olmuyor çok fazla tedavi olma şansım olmadı polikistik over olduğum söyledi daha önce 3 kere yumurta takibi ve çatlatma iğnesi vuruldum ama aşılama yaptırmadım direk tüp bebek yaptırmak istiyorum adetimi bekliyorum sanırım yarın veya yarından sonra adet olucam çok düzenli adet olamadığım için tarihini bilmiyorum adet olduktan sonra aklımda birkaç merkez var onlarn birini arayıp gitmek istiyorum içinizde benim gibi direk tüp bebek yaptıran oldu mu olduysa ilk ayda hemen başlıyorlar mı yoksa ilk ay tahlillerle mi geçiyor bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
BEBEĞİ OLMAYAN HERKESE YÜCE RABBİM ANNE VE BABA OLMAYI NASİP ETSİN HAMİLE OLAN ARKADAŞLARDA SAĞLIKLA BEBEKLERİNİ KUCAKLARINA ALMAYI NASİP ETSİN YÜCE RABBİM[/Q
selam hoşgeldin... ben direk tüp yaptırmadım ama şöyle bir bilgi verebilirim. adetn 21. günü başlıyorsun tedaviye. yani şimdi adet olur sonra 21 gün sayarsın. o sırada da yapılacak olan tahlilleri veya rapor çıkaracaksan onu halledersin. yanii bu ay fazla bir şey olmaz.. ama her yer farklımı yapıyo bilmiyorum.. sen hangi şehirdesin?
selam hoşgeldin... ben direk tüp yaptırmadım ama şöyle bir bilgi verebilirim. adetn 21. günü başlıyorsun tedaviye. yani şimdi adet olur sonra 21 gün sayarsın. o sırada da yapılacak olan tahlilleri veya rapor çıkaracaksan onu halledersin. yanii bu ay fazla bir şey olmaz.. ama her yer farklımı yapıyo bilmiyorum.. sen hangi şehirdesin?
Hoşbulduk
ben kuşadasındayım ama tedavimi İzmirde olmak istiyorum İzmirde 2 yer var aklımda 1. smyrna art ve 2. de kent hastanesi (israil aruh ) bu iki yer arasında gidip geliyorum karar veremedim ama telefonla konuştuğum da smyrna da ki yetkili adet 2 gel testler için demişti o zaman karar veririz tüp bebek mi aşılamamı olacağına dediği için adeti bekledim
akasya - batyy
kızlar meraklandırdınız bızı
egunal mılstone canlarım sız naptınız.. çok youndu sabah berı ancak bakabıldım..
Kıssssssss sen sabah berı yoksunnnn
hıı anladım bende izmirliyim. ama eşim konyalı o yüzden konyada yaşıyorum. ben burda yaptırdım tüp bebeğimi.. ama izmirde olsam israel aruh a giderdim.. çünkü çok yakın bir akrabam orda yaptırdı. ve şimdi bir kızı var... hatta daha bu gün konuştukk. bir daha yaptırırsam başka bir yere gitmem dedi.. ama yinede sen iyice araştır. kısmetin nerde bakalımmm...
evet o doktor çok kişiden duydum ama maddi acıdan beni baya zorluyacak gibi görünüyor o yüzden kafam karışık öyle olmasa direk ona gidicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?