Yaa sennnn benimmmm canımmsınnnnnnn..Yandı demek ayyyyyyyyyyyyyyyyyy..Koptum okurkennnnnn,gözlerimdennn bu sefer gülmekten yaşş geldii.Özürlerimi iletiyorumm enişte Bey e:))) Sen benii güldürdünnn,inşşşş rabbimde senii güldürecekk yaahuuSeni seviyorummm egunallllll....Çokk sağolllll,yanımda olduğunu(zu) bilmek inan güçç veriyorrrr...Buradan yazmak inan kesmiyor benii artıkk ekledim msn de ama halen tık yok senden..Sırf sen melike lale için girip bakıyorumm amaaa..Nerdeeesinn..
Hımm gördüm şimdi. yani artık o kadar çok şey öğrendik ki süreç hakkında... benim her şekilde şu an tüp yaptırmam gerekli onda gittiğim tüm dr. hem fikir. bugün gittiiğimde ilgi çok iyiydi. hatta turginur orda denemiş, aynı sorunla, o da çok memnundu ve şu an hamile..çok saçma bir şey istediklerinde hangi dr. olursa olsa yaptırmadan önce mutlaka araştırıyorum körü körüne inanmıyorum ama tabii böle bir şey çıkması kötüü...umutluyum 1 ne yaşadı acaba? onu da bir araştırıyım en iyisi. haber verdiğin için çok sağol canım.
Kız kaçta ordaydınn dün dedim ama tınlamadın benii
Yaa sennnn benimmmm canımmsınnnnnnn..Yandı demek ayyyyyyyyyyyyyyyyyy..Koptum okurkennnnnn,gözlerimdennn bu sefer gülmekten yaşş geldii.Özürlerimi iletiyorumm enişte Bey e:))) Sen benii güldürdünnn,inşşşş rabbimde senii güldürecekk yaahuuSeni seviyorummm egunallllll....Çokk sağolllll,yanımda olduğunu(zu) bilmek inan güçç veriyorrrr...Buradan yazmak inan kesmiyor benii artıkk ekledim msn de ama halen tık yok senden..Sırf sen melike lale için girip bakıyorumm amaaa..Nerdeeesinn..
yaayemegımı yakmış egunalll
canımm bak degerını billl ......
egunalcım evet benıde eklemedın sanırım neyse kızlar ben kaçar...
merhaba arkadaşlar bugün yumurtlarım toplandı tam 20 tane yumurtam toplanmış bakalım kaç tanesi döllencek yarın haber vericeklerDD
kızlarr.. bugun de kan verdim, 266 dan 672 ye çıkmış:)))))
Hımm gördüm şimdi. yani artık o kadar çok şey öğrendik ki süreç hakkında... benim her şekilde şu an tüp yaptırmam gerekli onda gittiğim tüm dr. hem fikir. bugün gittiiğimde ilgi çok iyiydi. hatta turginur orda denemiş, aynı sorunla, o da çok memnundu ve şu an hamile..çok saçma bir şey istediklerinde hangi dr. olursa olsa yaptırmadan önce mutlaka araştırıyorum körü körüne inanmıyorum ama tabii böle bir şey çıkması kötüü...umutluyum 1 ne yaşadı acaba? onu da bir araştırıyım en iyisi. haber verdiğin için çok sağol canım.
canım 10 30 da ordaydım 11 30 da yumurta toplama işlemine aldılar sendemi ordaydın..
ayy canım inşallah sana sıkı sıkı tutunurlar ikiz olursa da bence süper olur hadi bebişlerine ve kendine ii bakdün bebeklerimi aldım geldim coook şükür..ama tam anlamıyla komediydi..gittik hastaneye,giderken yolda su içmeye başladım oraya vardık bana hemen sıkışıkmısın dediler,yok dedim.egunal cim hep cok sıkışık olmayın 5 bardak su yeter diyodu önlem alayım dedim..tabi su içiyom,cay içiyorum yürüyorum yok gelmiyo çişş..heyecandan,stresten iyice gitti..benim tarnsfer 12 de olcaktı saat 2 oldu yok:))en son geldi nihayet dedim cok sıkıştım,tamam alcaz dediler,bu sefer 15 dk bekleyince olanlar oldu bütün çişi kacırıp yaptım napıyım tutamadım..bi kızdım kendime bi üzüldüm ne olcak diye..hemşireyi aradım böyle oldu ne olcak şimdi diye..telaş etme herkesin başına aynı olay geliyo sen yürümeye devam et arkası gelir dedi..iyi dedim.yürüdüm,hopladım,zıpladım cabuk gelsin diye..okadar su içmişimki cabuk geldş şükür,hemşire baktı güzel dedi.ama hayatımda bu kadar su içmedim hemde ac karna midem bulandı,akşam su görmek istemedim,çay bile içmedim düşününsonra aldılar odaya dr um geldi,dedim gösterin beişlerimi,işte bunlar dediler,koyuyoz dediler..2 tane koydular.konulurken ben inş.dr um ikiside tutar diyom o biri tutsun yeter diyo,dedim ben acıktım midem bulanıyo bana yemek verin..dr da hemen bisküvi falan verin dedi.işlem kısa sürdü 5 dk.tabi bu beklemeyle saat 3.15 ti..bi de başım döndü,tansiyonum cıktı,uyudum biraz sonra tansiyonum düştü iyi oldum..eve geldik..dinlendim,sürekli uyudum..jele başladım..işte böylee..tabi transferde kendimi cok kastım,bu duygu nasıl bişey ya..yıllardır bizim yapamadıgımız bebişlerimiz bi işlemle arnımıza konuluyo rabbim ol derse olacaklar..kendimi cok tuhaf hissettim,sonra bi agladım koptum..hemşireler falan aglamayın inş.güzel sonuc alırsınız diyo..hele eşim gözlerineki mutlulugu anlatamam..rabbim inş.sonuda güzel olur size güzel haberler veririm..şimdilik cok öptüm canlarım.egunalim benimde transfer hikayem böyle canım.. MİLLİSTONE BENDE SENİ ÖPTÜM CANIM,
maşallah canımkızlar bugün değerim artmış ilki 138.97 idi bu 420 olmuşşş maşallahhh:))))))))))
çabuk toparlan canım hayırlısı buymuş elbet rabbim en hayırlı zamanda bizler içinde Ol diyecek ....
canım doktorların çoğu olumsuz tedaviden sonra yeni tedavi için araya 3 ay zaman koyuyor hem bu işler bir doktorla olmaz başka doktorlarada git moralini bozma herşeyin en doğrusunu rabbim bilir ablamın arkadaşınada bir çok doktor asla çocuğun olmaz demişti ama başka bi doktor tedavisini yapmış ve bebeği olmuştu sen umut kapını kapama çocuk istiyorum com. girdin mi bilmiyorum ama site kurucusunun hikayesini okumanı isterim çünkü 22 yıl sonra çocuğu olmuş tüm umutları bitmişken bitkilerle yeniden vücudunu canlandrmış ....Güzellerrr beni merak ettiğiniz içinn çok teşekkürlerr önceliklee(melikee,egunal,batty)
Batty,turginur durumumuz benzerrrr evett..Batty cimm senin adına çoook sevindimmm..Bülent Beyiii çok methediyorlarrr..İnşş. olumlu sonuç alır banada umut olursunn..
Şimdi şöyle kızlarr.Dr muayene bile etmediii..Sadece konuştuu..Bu amh değeriii fsh yüksekliği ile bu durumda tüp denememizzz olmaz dediii..El elden üstündür başka doktorlarada bakın dedii..Saraçoğlundan pek haz etmiyorr anladığım kadarıyla Ulun Beyyy..Anlattımmm ama fasa fiso dediii..
Benii bahçeci fulya da kendisininde çocukluktan arkadaşıymışş Murat Berksoya yönlendirdi..Uğraşıcaksınn dedii..3 ay onun beslenme yöntemine ve verdiği vitaminlere uyy birde akupunktura başla dedii..Dedi dedii diyorum ama napıyimm kafam gidik zatenn:)))
Bu durumda tüp ile %1 şansınız ancak olabilir,ama kendiliğinden gebelik önümüzdeki 10 yıl içinde %20 şansın varr diye ekledii.Bende güldümmm tek tüpüm yokk diğerii tıkalı o nasıl olucak dedimm oda bende bilmiyorum dercesine bir ifade yaptı ellerini açarakk..
Şimdi kafam karmakarışıkk.Murat berksoyy aile hekimi diyetisyenn..Adam tüpte olumsuzluklar yaşayan çiftlerii hazırlamakta uzmannn araştırdımmm nette..Akupunktur cu Hasan Ali Nogay ise alınan ilaçların yan etkilerini falan akupunktur ile rahatlatarak en aza indirgeyen bir uzmannn..
Peki ben sizce saraçoğlunun kürlerini alıyımmı.Ve bana yakın olan daha öncede yumurta rezervi azalanlar topiğinde araştırıp bulduğum Ümraniye Ümran polikliniğinde yumurtalıkların çalışması için aku yapan bir dr varrr..Onamı gidip konuşayım...
Bahçeci fulyada sgk anlaşması yokmuşş..Ayrı ayrıı ikisinin muayenesine 200+200 vericemm!!!! Ve bu murat berksoyy kanındaki civa miktarına kadar bakarr dedi Ulun Beyy.Biraz egzantrik bir doktorduurr,arar sorar dedii.Bende aa tamm bana göre dedimm.Gönderdiğim hastaların bazılarıı nereden gönderdiniz ne biçim adam diyorlar bazıları ise ona taparlar dedii(tövbe haşa) :))
Offff eşimin yanında bunları duymak sinir bozucuyduu..Ama rahatımmm bir yandan neden bilmiyorummm.Öyle yada böyle rabbim sonunda vericekk diyorumm..Çok yakın bir aile dostumuzun rüyasıı beni rahattlattı..Bir zatı mübareği rüyasında görüyorr veee O arkadaşaınn varya hani onun kızı var diyorr..O da ismimi söyleyipp .... mu diyorr..Evet O na söyle 4-4,5 sene sonra yada sonunda olucakkk çocuğu diyorr zatt..Bundan sonra tevekkül ettimmm.Ama tabiiki çaresini arayacağımm.Birde benimm 4,5 senem bu ayın sonunda doluyorrrr..Umut işte belkide 2012 ye hamile girerim diyorum:))) Bu arada adet görmedimm,görecek gibi de hissetmiyorumm kendimii.Doktor muayene etmedi ilaç verdii cylo günde 2 tane içç 10 günde adet görürsün dedii.Ama ben ayın 16 sını bekleyipp.Gidip test yaptırıcammm bi umut napıyimmm..Sonra ilaca başlıcamm..
İşte böyle kızlarrrr.3 ayyy rahatlaaa ,vitamin kullannn aku yaptırr sonra geldediii..Hatta ben yakınımda her adette baktırıyımm folikül varsa koşa koşa geliyim dedimm amaa istemedii..3 ay sonra görüşelimm dediii..Ama doktorun ifadesii şuyduu tüple müple uğraşşma çünkü senin durumunda bu iğneler yumoşlarıı kötü etkilerr..10 yılda 120 ay varr dedii vallaa en az 3-4 kere yumurtlama yaşarsınnn normall yolla olmasıı daha normal olur tüpten dediii.Durumum o kadar vahimm yaniiiii..
Valla şu bülent beye bir de benmi gitsem ne yapsammm.Moralll olurdu en azındann...
hülyacım seni merak etmemek mümkün değil hem biliyormusun bu tedavimde hiç ümidim yok gibi o kadar üzgünüm ki ama sen ve bebeğin bana moral oluyor mucize merkezini hatırlatıyor .... onun için fırsat buldukça bebeğinin gelişimini yaşadıklarını anlat ki bize moral olsun....
nassınız canlarrr ? valla bayadır gelemiyorumm çünkü taşınıyorum p.tesi günü o yüzden yoğunum... taşınınca da netim bağlaana kadar yokum.. zaten beni merak da eden yok nasılsa
yeni hamileler gelişmeler var mı? inşallah herşey yolundadır..
amin canım hayırlısı olur inşallahkader arkadaşlarım merhaba Allahın izniyle bugün itibariyle 2.tüp bebek tedavize başladık Allah hepimizin yüünü güldürür inşallah
tebrikler canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah...kızlarr.. bugun de kan verdim, 266 dan 672 ye çıkmış:)))))
bu arada bizde dün merkeze gittik kan verdik. kan sonuçlarımız çıkmış iyiymiş turgut bey görüşmye çağırdı. bugün yine merkeze gittik. randevumuzu beklerken bir bayanın sonuçları çıkmıştı pozitif arayıp haber verdiler sanki bana söylüyorlarmış gibi gözlerim doldu o an hıçkıra hıçkıra ağlamak istedimsonra ilaçlarımı nasıl kullanmam gerektiğini detaylıca anlattılar lucrini azalttık gonal f başladık bide daha önce kullanmadığım yeni bir iğne daha verdi o kalçadan olacakmış ilkini yaptılar bile çok yakıyo ama o mis koku için herşeye değer... bakalım pazartesiyede randevumuz var ne kadar yumurtam oluşacak ne kadar gelişecek .... bu aralar çok duygusalım hem yağmurluyum güneş açacak mı acaba
bu arada bizde dün merkeze gittik kan verdik. kan sonuçlarımız çıkmış iyiymiş turgut bey görüşmye çağırdı. bugün yine merkeze gittik. randevumuzu beklerken bir bayanın sonuçları çıkmıştı pozitif arayıp haber verdiler sanki bana söylüyorlarmış gibi gözlerim doldu o an hıçkıra hıçkıra ağlamak istedimsonra ilaçlarımı nasıl kullanmam gerektiğini detaylıca anlattılar lucrini azalttık gonal f başladık bide daha önce kullanmadığım yeni bir iğne daha verdi o kalçadan olacakmış ilkini yaptılar bile çok yakıyo ama o mis koku için herşeye değer... bakalım pazartesiyede randevumuz var ne kadar yumurtam oluşacak ne kadar gelişecek .... bu aralar çok duygusalım hem yağmurluyum güneş açacak mı acaba
selam herkese..fulya bahçeci, dr.halit f erden'in hastasıyım. bugün yumurta toplama işlemim vardı, 21 yumurta toplanmış. şu an biraz ağrı ve sersemlik var, ama olsun herşeye değer. artık klinikten haber beklicez bakalım neler olacak :) sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?