2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

yaa yemegımı yakmış egunalll

canımm bak degerını billl ......

egunalcım evet benıde eklemedın sanırım neyse kızlar ben kaçar...

araştır canım oku kararınızı bi kez daha gözden geçir.. hakkınızda hayırlısı olsun

şekerim 10.haftayı devirip 11.haftaya başlamışsınız...yerim bak o fasülye görünümlü mercimeğini...MAŞALLAHHHHH deyim ne olur ne olmaz bi de nazar boncuğu kondurayım ...ev taşıma işini ne kadar toplamalı nakliyeye versende özel eşyaların vs...onların toplanması gerekiyor..onlar bile yoruyor insanı...yorma dikkat edin kendinize...ayyy bi de sitem ediyo delüüüü....yok zaten hatırlayanda yokmuşşşş...hamilelik alınganda yapmış benim arkadaşımı...nasıl unutalım şekerim konuyu açan sensin her mesajımızın üzerinde konu sahibi hly7 yazıyor...her an bizimlesin hiiiiç merak etme...

gül gül hepppp gülll...msn e arada bi giriyim bariiii...kuzum valla işten çıktıktan sonra msn vs...uzak kaldım sanal alemden...şimdide burada takılıyorum diye msn hiiiiç aklıma gelmiyor...sen istersin ben girmezmiyim...ayrıca yemekler sana feda olsun sefamız olsun ohhhhhh....

yaa yemegımı yakmış egunalll

canımm bak degerını billl ......

egunalcım evet benıde eklemedın sanırım neyse kızlar ben kaçar...

canım benim...kendimi kınıyorum...seni hatırlamaz olurmuyum inan aklımdaydın ama millstone öyle bir mesaj yazmıştıki beni listeden çıkarın vs...sonra anlatcam dedi aklım onda kaldı acaba ne oldu diyeee....o zamana kadar aklımdaydın sonra bloke oldum resmen...ama yinede hatılamalıydım çok kızıyorum kendime ben böyle bişey yapmam normalde...neyse affet beni kuzum...sen ne yaptın dişin ne durumda????

merhaba arkadaşlar bugün yumurtlarım toplandı tam 20 tane yumurtam toplanmış bakalım kaç tanesi döllencek yarın haber vericekler DD

MAŞALLAHHHH 1.kalite embriyo olsunlar İNŞALLAHHH...dikkat et kendine kuzum ani şişlik ,kilo artışı ,mide bulantısı ,küçük idrarını az az yapma ya da yapamama,nefes darlığı vs...yaşarsan doktorunla mutlaka görüş çok yumurta toplananlarda ohss olma riski var...mesela ben oldum hastanede yattım 4 gün...opudan sonraki günlerde ortaya çıkıyor...abartmamak kaydıyla takip et kendini..

kızlarr.. bugun de kan verdim, 266 dan 672 ye çıkmış:)))))

süppperrrr arkadaşım hep böyle sorunsuz sağlıkla gitsin herşey...MAŞALLAH

yaaa çok morelim bozuldu şimdi.............((( ben bunları daha önce duymamıştım yaaa

kuzum msn den beni eklediğine eminmisin ben niye göremiyorum seniiiii

canım ben çıkıyorum siteden malum mutfakla ilgilenmem lazım...bu arada özelden bi daha yaz msn adresini acaba benmi yanlış ekledimde göremiyorum seni anlamadım...çooook öpüyorum seniiii...

ayy canım inşallah sana sıkı sıkı tutunurlar ikiz olursa da bence süper olur hadi bebişlerine ve kendine ii bak

kızlar bugün değerim artmış ilki 138.97 idi bu 420 olmuşşş maşallahhh:))))))))))
maşallah canım rabbim devamını getirsin

çabuk toparlan canım hayırlısı buymuş elbet rabbim en hayırlı zamanda bizler içinde Ol diyecek ....

canım doktorların çoğu olumsuz tedaviden sonra yeni tedavi için araya 3 ay zaman koyuyor hem bu işler bir doktorla olmaz başka doktorlarada git moralini bozma herşeyin en doğrusunu rabbim bilir ablamın arkadaşınada bir çok doktor asla çocuğun olmaz demişti ama başka bi doktor tedavisini yapmış ve bebeği olmuştu sen umut kapını kapama çocuk istiyorum com. girdin mi bilmiyorum ama site kurucusunun hikayesini okumanı isterim çünkü 22 yıl sonra çocuğu olmuş tüm umutları bitmişken bitkilerle yeniden vücudunu canlandrmış ....

hülyacım seni merak etmemek mümkün değil hem biliyormusun bu tedavimde hiç ümidim yok gibi o kadar üzgünüm ki ama sen ve bebeğin bana moral oluyor mucize merkezini hatırlatıyor .... onun için fırsat buldukça bebeğinin gelişimini yaşadıklarını anlat ki bize moral olsun....

kader arkadaşlarım merhaba Allahın izniyle bugün itibariyle 2.tüp bebek tedavize başladık Allah hepimizin yüünü güldürür inşallah
amin canım hayırlısı olur inşallah

kızlarr.. bugun de kan verdim, 266 dan 672 ye çıkmış:)))))
tebrikler canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah...

bu arada bizde dün merkeze gittik kan verdik. kan sonuçlarımız çıkmış iyiymiş turgut bey görüşmye çağırdı. bugün yine merkeze gittik. randevumuzu beklerken bir bayanın sonuçları çıkmıştı pozitif arayıp haber verdiler sanki bana söylüyorlarmış gibi gözlerim doldu o an hıçkıra hıçkıra ağlamak istedim sonra ilaçlarımı nasıl kullanmam gerektiğini detaylıca anlattılar lucrini azalttık gonal f başladık bide daha önce kullanmadığım yeni bir iğne daha verdi o kalçadan olacakmış ilkini yaptılar bile çok yakıyo ama o mis koku için herşeye değer... bakalım pazartesiyede randevumuz var ne kadar yumurtam oluşacak ne kadar gelişecek.... bu aralar çok duygusalım hem yağmurluyum güneş açacak mı acaba

Çok sağol canımmmm..Tabiikiii öyleee..O siteye bakmıştım ama kurucunun hikayesini bilmiyorumm bir bakıyımmm..Dua edipp uğraşıcazz...

gonal f yeni başladıysan 12 15 gün arası yumurta toplama işlemin olur inşallah.
allahım bol bol kaliteli yumuoşlar verir inşallah.
stres yapma vaktin geçirmeye çalış, gez dolaş allahım hayırlısıı nasip etsin.

selam herkese..fulya bahçeci, dr.halit f erden'in hastasıyım. bugün yumurta toplama işlemim vardı, 21 yumurta toplanmış. şu an biraz ağrı ve sersemlik var, ama olsun herşeye değer. artık klinikten haber beklicez bakalım neler olacak :) sevgiler

zuzuuuu ben de seni merak ediyordum nooldu diye.demek başladın gonal f ye hadi bakalım hayırlı olur inşallah.inşallah yumurtacıklarda gelişiiiirrr ve bebişin sana gelir canım.
nasıl memnun kalıyormusun tüp bebek merkezinden.merak ediyorum canım takipcinim.

hadi hayırlısı olsun canım...21 yumurta maşallah çoook iyi.inşallah bol bol da döllenir.
Allah bana da o günleri gösterir inşaah.şu adetim olsa da başlasam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…