2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

evet canım gittim. benim de yumurtalarım döllenmeyince ona yönlendirdiler. bende çikolata kisti de var. diyetteki amaç, hayvansal gıdalarda yani et, balık, süt vs. hayvanların yeminden bulaşan bir madde varmış (adını umuttum şimdi) ve bu madde hem yumoş hem de sperm kalitesini bozuyormuş. bu sebeble bu tür gıdaların tümü yasaktı. onun dışında yine bu zararlı madde-daha önceden yediklerimzden aldığımız için- insan vücudunda da yağlarımızda depolanıyormuş. bu sebeble yağ oranını da düşürmeyi amaçlıyor ki vücuttan bu madde atılsın. hem sen, hem eşin yapıyorsunuz diyeti. hayvansal gıda almadığınız için de B vitaminini dışarıdan vitamin takviyesi ile tamamlıyor. kahve, çay,vs. de yasak. ayrıca arginine max, omega-3 vb. destekler veriyor. 15 günde bir kontrole gidiyorsunuz. yağ, kilo ölçümü falan yapıyo. ben de metabolizma ile ilgili herhangi bir sorun yoktu ama yine de açlık,tokluk şekeri, tiroid, kan sayımı,DHEA,Büyüme hormonu gibi testler istedi, başka bir yede yaptırdım.sorun çıkmadı ama işi garantiye almak istiyor sanırım. böle yani merak ettiğin başka bir şey varsa sor... bu arada ben yapamadım ama sen yapabilirsin belki öyle şartlama kendini...

annaaaaa
zor gıbı geldi bana...

Canım sen adetlimiydin bugün gittiğinde doktoraaa..Hangii iğneyi verdi ve hangi dozda başlıcaksınız???

evet cnm 3. günüme denk geldi tesadüfen:) bir ay ara ver,psikolojik olarak yorulmuşsundur dedi. ben de öyle düşünüyordum zaten. ocak adetiyle bşlıycaz.ama menagon 450 verecek sanırım geçen tüpteki gibi..bu arada hülya güvenmeyin o dr. demiş neden acaba??:44:

Yok ya nasıl yapıyimmm yapamam bendeee..Köfte yeme et yeme...Bütün yemeklerimm kıymalı etlii adam öyle seviyorr..Aaaaaaaaaaaa bazende sıkılıyorum ama valla yaaaaaaaa...Peynir yemedennn,süt içmedenn ne kadar sabredebilirimki benn..Ne ooo bilmem ne virüsü geçermişşşş..Sokaktakii çingene beslenemediğindenn 10 tane çocukk doğuruyor zatennnn..Offf yaaa dün pazara gidiyorummm evin yakınında bir gecekonduda yaşayan çingene ahalisinin kiii kadınn her 9 ayda bir doğuruyorr mübarekkkk..Daha 2 yaşında bile yokk altıı bezliii bacaklarıı ayaklarıı çıplakkk taşlardaaa tepinirken gördümm çocuğuu..Karşıdann tanıdık biri geliyormmuş görmedim kafammm uçççtuuuu..Rabbiiimmm bir bildiğinn vardır diyoruummmmm amaaaaa insanımmmmmm çatttt diye çatlıcamm yaaaaaaaaaaaaaaa offfffffffffffffffffff.

İyi olmuş canımmm..Dha devam herhaldee..Vede bal-polen falannn.Yiyormusun halennn..İlk tüpü nerede yaptırmıştın senn gülümm..Memnun kalmadınmı oradannn..

neden öyle dedin ki? çok merak ettim.

canımm gazetelere falan da çıkmıştıı nette de haberler vardı okumadınız mı ? bu doktorun anotalia da ortak tüp bebk merkezi var ankarada orda bazı doktorlarla anlaşma yaptıkalrını gerek olamsa bile tüp yaptırdıkları falan ortaya çıktı belgelerle ama adam kendini ben acıbademdeyim diyerek savundu fakat soruşturma bitmiş değil ucu ona muhakkak dayanacaktır.. UMUTLUYUM1 arkadaş varya oda ona gitmişti olmadı ve sonrasında saçma sapan şeyler yaşamıştı orda ilgisizlik falan da dizboyu nyse o 2. denemesi için medicanaya gitmiş konuşma amaçlı ordaki hemşireler konuşuyomuşş bülentin başı yanacak sıra ona geldi falan diye denetimsiz işler yapıyomuşş tüp bebek olmayana bile tüp yapıyomuşş falan diye konuşmuşlarr oda bana anlattı belki bana da öyle oldu falan diye işte bu sebeplerden ötürü dedim canım.. ama benim konuşmalarıma göre değilde araştırmalarınıza göre davranın.. bnde ilk tüp yapacağım zaman ya bülent ya cem demirele gidecektim cem pahalı bülent de bu konuyla çıkınca ulun beye karar vermiştim...

millstone cum biliyorum moralin bozuk ama hala çok komiksin:) çingene benzetmene çok güldüm vallaa:)) yanen ya ben de öle düşünüyorum ama umut dünyası işte insan deniyim ya tutarsa diyo:) ama sen gene de bi git istersen, yanlış yönlendirmek istemem, belki farklı diyet verir sana...

ben bugün kontrole gittim yumurtalar büyümüş ilaçları kestiler ve bu gece için çatlatma iğnesi verdiler.yarın da yatış ve toplama işlemi yapılacak ve pazartesi büyük gün ama ben bu yumurta toplama işleminden ve transfer işleminden sanki biraz korkuyorum hatta biraz değil çok korkuyorum ne olur şu aşama hakkında biraz bilgi verirmisiniz

kuzum yemek yaparken aklımdaydın sonra dedimki acaba geldimi bişeyler yazdımı dedim acele ettim fırının ayarına dikkat etmedim en yüksekteymiş ve benim yemeğim bi 10 dk fırınlansa yetecekti...attım fırına mutfağın kapısınıda kapattım bir güzel sonra siteye girdim ve yazdılarına takıldım okurken ve cevap yazmaya başlamışken missss gibi yanık kokusu evi sarmaya başlamış ama ben hiiiiç oralı olmuyorum heralde apartmandan geliyor diye ciddiye bile almadım çünkü o kadar dalmışım ki yazdıklarına sonra dank diye bir ses beynimde ve o hazin sooooonnnn yemeğim sizlere ömür...olsun canımız sağolsun diye bıraktım ve yine yazıyorum adam eve gelecek birazdan ben bilgisayar başında mutfak yanık kokuyo ve yemek yanmış her erkeğin yorgun eve gelince görmek istediği bir manzara yaniiii.......gelelim canım arkadaşımın doktor randevusuna...daha öncede sana çoooook yazdım bu konuyla ilgili aynı şeyleri tekrarlamak istemiyorum...benim tek düşüncem var...yaşın çok genç ve önünde uzun bir süre var inatçı yumoşların bir gün insafa gelip seni anne yapacaklar...ben bundan başka bişey düşünüp üzülmeni kafa yormanı istemiyorum...dediğin gibi test yaptırmadan sakın verilen ilaçları kullanma rabbimden ümit kesilmez belki hamilesindir...ani kararlar verme doktorun dediklerini ve gerçekten ne istediğini iyice düşün ona göre nasıl bir yol çizeceğine karar ver...herkesin farklı bir fikri var ama en önemlisi bu durumu yaşayan sensin ve senin psikolojinin rahat olması gerekiyor...akapunktur iyi bir fikir bencede..seni çok seviyorum canım arkadaşım rabbim o güzel gönlüne göre versin inşallah...dua dua dua...hep yanındayım unutma

Hımm gördüm şimdi. yani artık o kadar çok şey öğrendik ki süreç hakkında... benim her şekilde şu an tüp yaptırmam gerekli onda gittiğim tüm dr. hem fikir. bugün gittiiğimde ilgi çok iyiydi. hatta turginur orda denemiş, aynı sorunla, o da çok memnundu ve şu an hamile..çok saçma bir şey istediklerinde hangi dr. olursa olsa yaptırmadan önce mutlaka araştırıyorum körü körüne inanmıyorum ama tabii böle bir şey çıkması kötüü...umutluyum 1 ne yaşadı acaba? onu da bir araştırıyım en iyisi. haber verdiğin için çok sağol canım.

merhaba arkadaşlar bugün yumurtlarım toplandı tam 20 tane yumurtam toplanmış bakalım kaç tanesi döllencek yarın haber vericekler DD

Yaa sennnn benimmmm canımmsınnnnnnn..Yandı demek ayyyyyyyyyyyyyyyyyy..Koptum okurkennnnnn,gözlerimdennn bu sefer gülmekten yaşş geldii.Özürlerimi iletiyorumm enişte Bey e:))) Sen benii güldürdünnn,inşşşş rabbimde senii güldürecekk yaahuu Seni seviyorummm egunallllll....Çokk sağolllll,yanımda olduğunu(zu) bilmek inan güçç veriyorrrr...Buradan yazmak inan kesmiyor benii artıkk ekledim msn de ama halen tık yok senden..Sırf sen melike lale için girip bakıyorumm amaaa..Nerdeeesinn..

Kızlar ben kaçar ...

battyy canım bende evden araştıryım şu dr..

merak ettım... ama bende okudugum kadarıyla çok memnun ınsan var..neyse olabılır tabı araştırmak lazım..

herkezı opuyorummm

inşallah... aslında çokta takmıyorum yani takmamaya çalışıyorum, umarım isteyen herkese Allah çocuk sahibi olmayı nasip etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…