2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm kızlar bende heyecan dorukta... bu gün hiç adet olacakmış gibi değilim. ama kasık ağrılarım varr.. özelliklede oturunca.. yatınca biraz geçiyooo... göğüslerimde şiş fakat ara ara kramp gibi ağrılaar oluyoo.. başımda günlerdir çatıloyo ağrımaktann.. umarımmm bebişimin habercisidir... ama içimde öyle büyük bir korku varki anlatamam.. bir buçuk aylık tedavinin sürecii hüsran olmasın inşallahhh.. değişik rüyalar görmekten bıktımmm. artık sadece bebeğimi görmek istiyorum.. Allahımm bu yolda olan herkesin yardımcısı ol..
özellikle negatif sonuç alan arkadaşlara sabır diliyorumm. çok zor üzülmemek ama Allahtan başka sığınağımız yokkk..Allah yardımcımız olsunnn

canım arkadaşım şu an ne hissettiğini çooook iyi anlıyorum yakın zamanda negatifi görmüş biri olarak...umarım en kısa zamanda kendini toparlarsın...umudumuzu kaybetmek yokkk...rabbim bizede o güzel duyguyu yaşatacak inan buna...

hayırlısı olsun canım........bende de o belirtiler vardı. bende çok rüya gördümmmm

inşallah canım dediğin gibi belirtiler bebeğinin habercisidir...korkularının olması çok normal tedaviden geçmiş arkadaşlarımız hep yaşadık bu korkuları...rabbim inşallah yüzünü güldürür...

canımmmm biosteron günde 3 tane alınmalı.buarada saraçoğlu beni aradı. daha önce aradım bayağı beklettiler, bende işteyim sıkıntı oluyor dedim. bugün aradılar ve hoca ile görüştüm. gerek kalmadı kürlere ve maydanoz,nane ve kekikten uzak dur dedi.

Çok sağol canımmmm..Tabiikiii öyleee..O siteye bakmıştım ama kurucunun hikayesini bilmiyorumm bir bakıyımmm..Dua edipp uğraşıcazz...
dualarımızla seninle canım rabbimin izni ile inşallah eninde sonunda bizde anne olacaz

saol canım geçen sefer 10 gün yetmişti ama bu kadar stresli değildim stresten ziyade çok üzgünümmm niye bilmiyorum inşallah canım hayırlısı rabbim dilerse niye olmasın ....

saol canım inşallah bebişime çoook ihtiyacım var gelsin artıkk merkezde biraz beklemek sıkıcı oluyor ama turgut bey çok iyi ilgili ve samimi o genel doktorlardaki kasıntı hal yok beni sabırla dinliyor sorularıma açık cevap veriyor biliyorsun artık acı bademde de çalışıyor istersen ordada takip ediyormus bide şans mı bilmem ama her gittiğimde hamile haberleri oluyor çok moral oluyor bana sen daha başlamadın demi

tüp bebek neden tutmaz hiç anlamıyorummmmmmm

zaten bütün mesele bu rabbim ol demiyor demekki öyle yumurta embriyo kalitesi falan da boş embriyo kalitesi düşük olanlarda sağlıklı gebelik elde ediliyor yani kısmet olacak nasipte olacak ama yürek bunu dinlemiyor ki

Son düzenleme:
arkadaşlar yumurta geliştirici ilaçları ortalama kaç gün kullanıyoruz, ben bugün 3. sünü yaptım, yarın kontrolüm var, kaç yumurtanın gelişmekte olduğunu yarın doktorum görür mü? yoksa sayıyı toplandıktan sonra mı öğreniyoruz...

öle ama ne bılım işte hersey tastamamken olmayınca insan yıkılıo... bu tedavımı sehır dısında yaptırdım... tese amelıyatı lenfosıt asısıları,tupbebek ılaclar... ucak bıletlerı... 15 bını
buldu....hem umutlarım hem bırıkımlrım bıttı bu 4.denemeydı... dıgerlerınkı saymıyorum bıle...senınkacıncı denemem?

canım bu süre kişiden kişiye değişiyor ama genelde 12 gün gibi oluyor , doktorun, içinde yumurtaların (oosit) bulunduğu sıvı keseciklerinin (folikül) büyümesini takip ediyor, 18-24 milimetre çapına erişmiş foliküllerin yeterli olgunluğa ulaştığı kabul edilir. ve yumurta çatlatma iğnesi vurulur. sonrası yumurta toplama işlemi bu işlemden sonra sağlıklı kaç yumurta elde edildiğini öğrenebilirsin.

evet ben de seviyorum turgut beyi.
geçen hafta hiiç başıma gelmeyen bişi geldi.adetim biteli 1 hafta olduğ halde kanama oldu .ben de aradım merkezi hemen geri döndü dr bana çoook mutlu oldum ilgili yani.
bence hamile haberini sen de en kısa zamanda alacaksın.inan bana da umut oluyorsun.
ben daha başlamadım canım.25 aralıkta olmam gerek bekliyorum.daha önce olmasın dediğim adetimi bu kadar beklicem hiiiç aklıma gelmezdi.inşallah ben de 25-26 gibi başlıcam.
Allah bu meşakkatli yolda hepimizin yardımcısı olsunnn.

canım bi kere normal tüp bebek bide dondurulmuşlarla yaptık malesef olmadı bu 3. oluyor seni anlıyorum ben o hayal kırıklığının en ağırını ilkinde yaşadım herşey çok güzeldi kanamam da olmamıştı kesin gözüyle bakıyordum ama olmamıştı çarşının ortasında hıçkıra hıçkıra ağlamıştım herkes bana bakıyormuş ama ben hiç farkında değildim normalde de sessiz sessiz ağlarımm. sonra o kadar umut etmedim ama negatif sonucu alınca anladım ki çoook umut etmişim yine hüsran oldu. şimdi ise herşeye gözlerim doluyo ne umutluyum ne umutsuz boşlukta gibiyim çünkü gerçekten ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. bu konuda sürekli araştırma yapıyorum ne yapmalıyım diye.... düşünsene her gün bi sürü insan hamile kalıyo hiç bizim dert ettiğimiz şeyleri düşünmeden sadece sevişiyo aa günü geçmiş test gebe biz öylemiyiz yumurtam olacak mı döllenecek mi tutunacak mı benimle kalacak mı daha bi sürü şey ..... ilk tedavim yapılırken bir bayanla tanışmıştım o hamileydi ben ise tedavi sürecinde hemde 4 veya 5. denemesiydi ne güzel dedim senin ki bitmiş o bana dedi ki kucağıma alana kadar inanmam o zaman anlamamıştım ama şimdi anlıyorum çünkü bende öyle hissediyorum kucağıma alıp kokusunu sesini duyana kadar inanamam.....rabbim hepimize meleklerimizi verir inşallah.

saol canım inşallah olumlu olur belki karşılaşırız merkezde sen tedaviye başlamaya benim yumurtalar büyümüş olur senden biraz öndeyim sana lucrin verdi mi yoksa adetinle testlere mi başlıyacaksın amin rabbimden güzel yar yardım var mı hepimizin yardımcısı olsun

ewt yasamayan bılmıo....galıba senınde hiç tutmadı kafama takılan bu neden tutmuyo acaba rahımdemı bılınemeyen bişe var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…