2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

melikecim seni donmuşların topiğindende görüyorum.inş.bebeğin sımsıkı tutunur sana nekadar güzel bir muciz eyaşıyosun gerçekten rabbimiz şükürler olsun hemde transfer iptali falan olmuşkenbend eherseferinde bi umut tedavi öncesi bekliyorum ama daha bunu yaşamadım,kendiliğnden hamileiğim düşüğüm olduğu halde belki diyorum ama bakalım..sende tadını çıkar inş.bukez kucağına alıcaksın

Forumdan bir kaç gün uzak kaldım neler olmuş öyle..... melikecim dondurulmuş beklerken hamile mi kaldınnn??? inanamıyorummm çok sevindim canım.........!!!!!!tebrik ederim......

Canım nasıl sevindim sana yaa Rabbim büyük işte kendiliğinden geliverdi senin meleğinde Allah sana bağışlasın canımm Sağlıkla kucağına al inşallah

evettt kıslarrr...mucızeee beni buldu...
kalp atışınıda duyarım inşallah.. cumartesı gıdıcem dr. kesemızı gorduk..
hala korkuyorum ama ilk yaşadıklarımı yaşamak ıstemıyorum...
kısmet herşey :))

canımm inşallah dondurmalar koyduracaktık hormonlar tavan yaptı dedi dr iptal oldu tedavı...
adetı beklerken bı baktım hamıleyım..
mucıze.. yatıp kalkıp dua edıyorum..
inşallah pıt pıtlarıda duyarzı..

leylikommm ne sorsam ilaç gibi sen çıkıyorsun allah razı olsun canım.bende listeye bakıp bakıp üzülüyordum.genel olarak baktığımda sanki erkek infertilitesinde olumlu sonuç daha çabuk alınıyor gibi.oysa ki tam tersini düşünmüştüm hep, Allah yardımcımız olsun

Korkma canım Allaha sığın bol bol dua et sana bir mucize verdi inşallah seninle kalacak meleğin Sen mutlu ol pozitif düşün sadece bebişin de senin huzurunla daha sıkı tutunsun sana

hatırlıyorum seni arayıp hormonun yüksek olduğu için iptal edildiği günü.....ne üzülmüştün uzadı diye.. demek bebişin seni bekletmek ve uğraştırmak istemiyormuş annesii:) her şeyde hayır vardır demeleri ne kadar doğruuuu....

canım ya dün seni hiç görmedik merak ettik inanırmısın ben senin hamile olduğunu bugun öğrendim listeden ama çok sevindim rabbim tamamını erdirsin inşallah

canım nasıl bir önlem alınıyor bilemiyorum tabi henüz kendi doktorumlada görüşme yapmadım bugün ameliyatları vardı bekliyorum haber...birde pazartesi günü 9 eylül ünv.hastanesine gidicem orda tüm bu sorularımın cevabını almaya çalışıcam....tabi yenilenen test sonucuna göre konuşmak isteyebilir doktor bunun için 1 ay bekleyebiliriz ama ben burdayım nasılsa irtibatı kesmicem tabiki takip ediyorum sizleri güzel haberlerinizi.....inşallah senin bu sefer olur canım kötü şeyler düşünme ....ben çok pozitif biriyim aslında herkesede çok destek olurum bütün arkadaşlarım canları sıkkın olunca benimle paylaşırlar terapi yapıyoruz:)ama bi kendime faydam yok moralim 15000 ken transferden sonra dünyanın en negatif insanı olabiliyorum...ama şunuda biliyorum ben allahın sevgili kuluyum hep tedaviilerimden sonra allah öle güzel fırsatlar yada şanslar çıkardıki karşıma üzülmeye vaktim olmadı bi şekilde toparladım ve daha umutla baktım şimdi gene öle hatta sabah dedim kendi kendime 1.de bu olmuştu umutlandım ....2.de bu olmuştı gene atlattım umutlandım ama sanırım bunda bişi çıkmıcak dedim....ama çıktı en azından benim böle bi hastalığım var bunu öğrendim ve çok tesadüfiii bir şekilde...anlatayımda gül transferden sonra uçağa bindim dönüyorum bi baktım eski patronum çok severim oda beni sever o ayrı ama çook konuşur...aman dedim görmesin beni :)uçakta bildiğin saklandım dergini arkasına (utanıyorum ) baktım kapıdan girdi iyice kafamı eğdim geçsin diye bekliyorum bi baktım bana sesleniyo napıyosun sen hhaaa hoo gülüyo bana ben tabi bozuntuya vermeden gayet şaşkın bir ifade ile aaa serdar beycimmm nasılsınız şansa bakın izmirde karşılaşmadık uçakta karşılaştık falan diyorum gayet sahte ama çok utandım yaptığımdan tabi o ayrı :) sonrasında benim durumu biliyor sordu ne yaptın dedim böle böle aldım bebeklerimi eve gidiyorum...o an aklıma geldi onun karısı genetikçi hemde baya iyi bir konumda... anlattım durumumu benim genetik sorunları sen neden üzülüyosun hemen bana testlerini ilet ben ilgilenicem şudur budur ilgilendi ( ama o an dedimki kendime kızım buda negatif bu adam boşuna çıkmadı karşına ) ve gerçekten öle oldu oda bi şanstı belkide işte çünkü genetikçi bulmak iyi bir hematolog bulmak torpilsiz çok zor geçen aylarda hematolog bulayım dedim yok özel bile yok dokuzeylülden randevu alayım dedim en iyi hematolog ordaymış nerdeee mümkün olmadı ama bu sayede pazartesi günü direkt olarak yanlarına gidicem ....anlayacağın hayat bana oyun oynuyor ...sabrımı deniyor inşallah muradıma ererim bir gün....çok konuştum:)))

melike meleğiyle birlikte:)))))) çok sevindim arkadaşım allah kucağına almayı nasip etsin. inşallah bu sefer sorunsuz bir hamilelik geçirirsin.

Kızlar merhaba

Cumartesi günü transferim gerçekleşti.

O gün bu gündür istirahat halindeyim.

Karnım inanılmaz şiş,gaz sancısı gibi ağrım var ve wc konusunda hala zorluk cekiyorum,çoğunlukla uyku halindeyim.

Canım sürekli tuzlu ayran,limon vs. istiyor.

Biraz tedirginim,normal mi bunlar bilmiyorum,Allah'a emanetiz bundan öte....

inşallah bunlar senın bebek haberci belirtilerin olsun sizde allah emanet olun cnm kaç tane embriyo transfer edildi sana

cnm gözün aydın rabbm kucağınada almayı nasip etsin inşallahhhhhhhhhhh darısı bizim başımıza rabbim yaratıcağını yaratır işte örneği sensin bu mucize bebeği kucağına da al sağlıklaaaaaaa tebrik ederim senii

herkese çok çok teşekkur ederım

inşallah sonu guzel arkadaşlar..

darısı sizlerın başına..

nolur dua edın bana ..bu sefer kucagıma alabıleyım..

öncelikle geçmiş olsun.. inşallah yaşadığın son olumsuzluk bu olur ve sen en kısa zamanda meleğine kavuşursun.. bu kan phtılaşması mutasyon olayına gelirsek; daha önce de anlattım ama seninlede paylaşmak isterim tedavime başlarken yapılan testlerde kan pıhyılaşma değerlerim pek iyi çıkmadı o nedenle doktorum genetiğe yolladı ama bu testler bir aydan daha uzun sürede sonuç verdiği için sonucu baştan olumsuz kabul edip transferle beraber iğne kullanmaya başladım. ve iyikide dr.um bu önlemi almış çünkü almasaydı bebeğim ya hiç tutunmayacaktı yada düşük olacaktı. ayın 12sinde pozitifi gördüm çok şükür 16sındada genetik sonucun çıktı 3ayrı faktör inceleniyo zaten benim ikisi heterozigot,, biri homozigot normal. ben pek anlamıyorum ama doktorum benim gibilerin düşüğe yatkınlığı olduğunu söyledi o yüzden iğnelere sonuna kadar devam(( gerçi şikayet etmiyorum bugünleri gördüm ya iğne bana vız gelir yeterki bebeğimi sağlıkla kucağıma alayım. ikinci olarak bağışıklıktan bahsetmişsin bu konuyla ilgili olarak daha önce burda yazılanlardan öğrendiğim kadarıyla bunu çözmek için kullanılan bir serum var bu tedaviyi 3 aya kadar görenler var yada daha kısa süreli. bu işlemi yapan merkezler varmış ama geniş bilgiye sahip değilim lakin sen araştırabilirsin. neyse daha fazla uzatmayım sormak yada paylaşmak istediğin birşey olursa buralardayım canım:))))

herkese çok çok teşekkur ederım

inşallah sonu guzel arkadaşlar..

darısı sizlerın başına..

nolur dua edın bana ..bu sefer kucagıma alabıleyım..

canm benim ya,ianan o kadar çok sevindim ki,anlatamam,,Allah nazarlardan saklasın,inşallahhhhh sağlıkla kucağına alırsın yavrunu,,ne kadarlık olmuş canım 4 haftalıkmısın şuan;gerçekten mucize bu,,dualarım seninle,,

akasyacım yazın dikkatimi çekti ben de mutasyon testler yaptırdım ama 2 tane kimyasalgebelik geçirdikten sonra ben de pıhtılaşma çıktı ama dr m ileri değil sadece corasprin dedi ama benm görştüğüm farklı bir dr bana hemen transferle birlkte senın iğne kullanman lazım dedi şimdi 4 gun sonra transfr var yani sevindim yazını görünce ben de abşlıyrm iğneye aynen hiç umrumda değil gerçi drum pozitif sonç alırsak bırakıcaz dedi ama ben bırakmıcm hatta bekliyrm ki pozitif sonuç gelsin ve ben hemen dr değiştiricem sen hangi iğneyi kullanıyrsun cnm buarada inşallah sağlıkla al bebeğini kucağına

canımmm ...
çok teşekkur ederım..

ben burdayım sızı bıraktım sanmayım ama yıl sonu çok iş var.. ama hep açık takıpdeyım..
5 bıttı canım... rsıklı gebelik benımkı kanamalı duşiugum olmuştu.. dr gerekırse her hafta gelıceksın dedi..
cumartesı inşallah kalp atışını duyarız...

darısı sizlerın başına...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…