canım benim tuplerim kapalı ilk denememde hamıle kaldım ... ama 13+5 de düşük yaşadım...
sorunlu bı hamılelık geçirdim..
2. denemeyı yapıcakken mucıze şekilde hamıle kaldıgımı ogrendım..
seni de tebrik ederim. çok mutlu oldum.... gözümüz aydınnnn...
Forumdan bir kaç gün uzak kaldım neler olmuş öyle..... melikecim dondurulmuş beklerken hamile mi kaldınnn??? inanamıyorummm çok sevindim canım.........!!!!!!tebrik ederim......
Canım nasıl sevindim sana yaaRabbim büyük işte kendiliğinden geliverdi senin meleğinde Allah sana bağışlasın canımm Sağlıkla kucağına al inşallah
melikecim seni donmuşların topiğindende görüyorum.inş.bebeğin sımsıkı tutunur sana nekadar güzel bir muciz eyaşıyosun gerçekten rabbimiz şükürler olsun hemde transfer iptali falan olmuşkenbend eherseferinde bi umut tedavi öncesi bekliyorum ama daha bunu yaşamadım,kendiliğnden hamileiğim düşüğüm olduğu halde belki diyorum ama bakalım..sende tadını çıkar inş.bukez kucağına alıcaksın
canım ben örnek olayım sana.... benimde sol tüp tıkanık ve yapışıktı. Yumurta rezervlerim çok iyi değildi.... Bende ege ünv de tüp yaptırdım.Allahıma şükürler olsun şuan hamileyim...... ayrıca benim 2 aşılama 1 tüp olumsuzdu. 2.tüpte hamiş oldm.
evettt kıslarrr...mucızeee beni buldu...
kalp atışınıda duyarım inşallah.. cumartesı gıdıcem dr. kesemızı gorduk..
hala korkuyorum ama ilk yaşadıklarımı yaşamak ıstemıyorum...
kısmet herşey :))
canımm inşallah dondurmalar koyduracaktık hormonlar tavan yaptı dedi dr iptal oldu tedavı...
adetı beklerken bı baktım hamıleyım..
mucıze.. yatıp kalkıp dua edıyorum..
inşallah pıt pıtlarıda duyarzı..
evettt kıslarrr...mucızeee beni buldu...
kalp atışınıda duyarım inşallah.. cumartesı gıdıcem dr. kesemızı gorduk..
hala korkuyorum ama ilk yaşadıklarımı yaşamak ıstemıyorum...
kısmet herşey :))
canım benim tuplerim kapalı ilk denememde hamıle kaldım ... ama 13+5 de düşük yaşadım...
sorunlu bı hamılelık geçirdim..
2. denemeyı yapıcakken mucıze şekilde hamıle kaldıgımı ogrendım..
cnm arkadşım yaaa bu iş o kadar ilginç ki ben de anlayamadım senın gibi burda bazı değerlerin atlandığına inandım ve istnbula atladım gittim umut tbm ne istediği mutasyon testleri sorunlu çıktı ve önlem alındı gibi ama hiç birşey garanti değil ama adet olman beni sok etti ben dun senın yazdıkları okuyunca hamile olduğunu düşünüyrdum bunda da bir hayr vardır demekten başka çaremiz yok galiba buarada bu vucudun embriyoyu kabul etmemesinin çaresi nasıl oluyr bilmiyoruz belki bizde de vardır böyle bir sorun ben 2tane kimyasl gebelik yaşadım ve enson transfer sonrası hemen kansulandırıcı iğne kullanmam gerektiği söylendi bilgi verirsen sevinirim rabbim yardımcımız olsun hepimizin
Kızlar merhaba
Cumartesi günü transferim gerçekleşti.
O gün bu gündür istirahat halindeyim.
Karnım inanılmaz şiş,gaz sancısı gibi ağrım var ve wc konusunda hala zorluk cekiyorum,çoğunlukla uyku halindeyim.
Canım sürekli tuzlu ayran,limon vs. istiyor.
Biraz tedirginim,normal mi bunlar bilmiyorum,Allah'a emanetiz bundan öte....
inşallah bunlar senın bebek haberci belirtilerin olsun sizde allah emanet olun cnm kaç tane embriyo transfer edildi sana
herkese çok çok teşekkur ederım
inşallah sonu guzel arkadaşlar..
darısı sizlerın başına..
nolur dua edın bana ..bu sefer kucagıma alabıleyım..
öncelikle geçmiş olsun.. inşallah yaşadığın son olumsuzluk bu olur ve sen en kısa zamanda meleğine kavuşursun.. bu kan phtılaşması mutasyon olayına gelirsek; daha önce de anlattım ama seninlede paylaşmak isterim tedavime başlarken yapılan testlerde kan pıhyılaşma değerlerim pek iyi çıkmadı o nedenle doktorum genetiğe yolladı ama bu testler bir aydan daha uzun sürede sonuç verdiği için sonucu baştan olumsuz kabul edip transferle beraber iğne kullanmaya başladım. ve iyikide dr.um bu önlemi almış çünkü almasaydı bebeğim ya hiç tutunmayacaktı yada düşük olacaktı. ayın 12sinde pozitifi gördüm çok şükür 16sındada genetik sonucun çıktı 3ayrı faktör inceleniyo zaten benim ikisi heterozigot,, biri homozigot normal. ben pek anlamıyorum ama doktorum benim gibilerin düşüğe yatkınlığı olduğunu söyledi o yüzden iğnelere sonuna kadar devam(( gerçi şikayet etmiyorum bugünleri gördüm ya iğne bana vız gelir yeterki bebeğimi sağlıkla kucağıma alayım. ikinci olarak bağışıklıktan bahsetmişsin bu konuyla ilgili olarak daha önce burda yazılanlardan öğrendiğim kadarıyla bunu çözmek için kullanılan bir serum var bu tedaviyi 3 aya kadar görenler var yada daha kısa süreli. bu işlemi yapan merkezler varmış ama geniş bilgiye sahip değilim lakin sen araştırabilirsin. neyse daha fazla uzatmayım sormak yada paylaşmak istediğin birşey olursa buralardayım canım:))))
canm benim ya,ianan o kadar çok sevindim ki,anlatamam,,Allah nazarlardan saklasın,inşallahhhhh sağlıkla kucağına alırsın yavrunu,,ne kadarlık olmuş canım 4 haftalıkmısın şuan;gerçekten mucize bu,,dualarım seninle,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?