2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

çok üzüldüm yaa, Allah yardımcın olsun,
Allah isteyen herkesi nasip etsin inşallah.

çok üzüldüm ne denir bilmiyorum Allah büyük umarım meleğine kavuşursun

ay çok komik yaa ama anlatayımda negatif sonucu olanlar en azından ne yapmaları gerektiğini bilsinler.....daha önce anlatmıştım ben bazı genetik testler yaptırdım burda bir değerim çok yüksekti aydın bey bunu görmüştü ve tekrar test istemişti benden orda da negatif çıkmıştı dediki bu değerler bazan yalancı olabiliyor transferden önce ve sonra tekrar yaptırayımmı dedim gerek yok dedi.... ben geçen günlerde genetikçi ve hemotolog tanıdık birilerini buldum ve onlara bu sonuçları gönderdim incelediler ve bana biraz önce geri döndüler.... adam aynen şunu dedi bana....

siz hamile kalamazsınız bu şekilde vucudunuz embriyoyu yabancı madde olarak algılıyor değerleriniz çok yüksek doktorunuz bunu görmedimi ? dedim gördü durum böle böle ama ....negatif sonuçta yalancı bir değer olabilir dedi tekrar tekrar yapılması gerek dedi.... kromozom ile ilgili hiç bir sıkıntınız yok çok önemsiz kan pıhtılaşmasıda önemli değil ama bu önemli dedi.... siz tüp bebeğe ara verin en az 3-4 ay dinlenin dedi bütün tetkikleri yeniden yapalım dedi pazaretsi günü sil baştan tekrar yapılacak herşey arkadaşlar ....negatif sonucu olanlar bence bütün testlerinizi yaptırın çünkü bizim herşey mükemmel giderken birden tersine dönüyor herşey ... anlayacağınız arkadaşlar bağaşıklık sistemim çok güçlü tevekkellii grip bile olmuyorum ben :) bağaşıklık sisteminden dolayıda vucut embriyoyu kabul etmiyor savaşıyor onunla....

bende bende :) hala inanamıyorum. hala soranlara hamileyim diyemiyorum, ikinci testi bekliyorum en çokda ultrasonda görmeyi, sanırım başka türlü inanamayacağım....

ben de senin gibiydim,1,5 aydan sonra inandım hamile olduğuma,keseyi görmekte yeterli olmuyor bu sefer bebeği görmek için bekledik,gördükten sonra doktorumda tamam dedi,,

Ataşehircimmmmmmmm tebrikk ediyorummmmm..İnşş sağlıkla Rabbim kucağına almayı nasib eder...Çokk mutluu oldummm gülümm..

Arkadaşlaaar tüplerinde tıkanıklık yada başka bir sorun olupta tüp bebekle hamile kalan yokmuuu?? Listeye baktım da tüp problemi yaşayanların deneme sayısı çok fazlaüstelik hala bu sorunu yaşayıp ta pozitif sonuç alan yok

canım ben örnek olayım sana.... benimde sol tüp tıkanık ve yapışıktı. Yumurta rezervlerim çok iyi değildi.... Bende ege ünv de tüp yaptırdım.Allahıma şükürler olsun şuan hamileyim...... ayrıca benim 2 aşılama 1 tüp olumsuzdu. 2.tüpte hamiş oldm.

slm arkadaşlar nasılsınız ya benim içim çok daralıyo herkes ilaçlar sonuçları alınca çok seviniyorum bende başlamak istiyorum ama raporu bekliyorum inanırmısınz okadar içim daralıyorki dua ediyorum ama yok olmuyo rabbim hepimize yardımcı olsun

cnm arkadşım yaaa bu iş o kadar ilginç ki ben de anlayamadım senın gibi burda bazı değerlerin atlandığına inandım ve istnbula atladım gittim umut tbm ne istediği mutasyon testleri sorunlu çıktı ve önlem alındı gibi ama hiç birşey garanti değil ama adet olman beni sok etti ben dun senın yazdıkları okuyunca hamile olduğunu düşünüyrdum bunda da bir hayr vardır demekten başka çaremiz yok galiba buarada bu vucudun embriyoyu kabul etmemesinin çaresi nasıl oluyr bilmiyoruz belki bizde de vardır böyle bir sorun ben 2tane kimyasl gebelik yaşadım ve enson transfer sonrası hemen kansulandırıcı iğne kullanmam gerektiği söylendi bilgi verirsen sevinirim rabbim yardımcımız olsun hepimizin

cnm tebrik ederimmmm değerin süper sen artık hamilesin tadını çıkar bakalım kuzunun rabbim kucağına da almanı nasip etsin herhalde 2 haftaya kalp atışlarınıda duyarsın eee hadi bakalım boş durma ve bizler için bolca dua et senin duan kabul olur

canım benim tuplerim kapalı ilk denememde hamıle kaldım ... ama 13+5 de düşük yaşadım...
sorunlu bı hamılelık geçirdim..
2. denemeyı yapıcakken mucıze şekilde hamıle kaldıgımı ogrendım..

:) saolasın etmez miyim hep dilimdesiniz Allahım hepinize nasip etsin

Forumdan bir kaç gün uzak kaldım neler olmuş öyle..... melikecim dondurulmuş beklerken hamile mi kaldınnn??? inanamıyorummm çok sevindim canım.........!!!!!!tebrik ederim......

Canım nasıl sevindim sana yaa Rabbim büyük işte kendiliğinden geliverdi senin meleğinde Allah sana bağışlasın canımm Sağlıkla kucağına al inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…