kızlar bugün 10.günüm yaaa sabah regl oldum :) ne komik demi 22.bile bekleyemedim yani hayırlısı bölemişşş sabah gittim kan verdim 2 çıktı değerim allah sonucunu bekleyen herkese hayırlı haberler nasip etsin ben 4.deneme cesaretini şimdilik kendimde bulamıyoırum bakalım doktorumdan habr bekliyorum o nedicek herşey iyi giderken neden negatif neye yönelmeliyiz ne yapmalıyız bilmiyorum kafam çok karışık...
aminnnnnçok heyecanlıyım şimdi onu ultrasonda gormek ıstıyorum Allahım herkese nasip et
çok üzüldüm ne denir bilmiyorum Allah büyük umarım meleğine kavuşursun
bende bende :) hala inanamıyorum. hala soranlara hamileyim diyemiyorum, ikinci testi bekliyorum en çokda ultrasonda görmeyi, sanırım başka türlü inanamayacağım....
Ataşehircimmmmmmmm tebrikk ediyorummmmm..İnşş sağlıkla Rabbim kucağına almayı nasib eder...Çokk mutluu oldummm gülümm..
Arkadaşlaaar tüplerinde tıkanıklık yada başka bir sorun olupta tüp bebekle hamile kalan yokmuuu?? Listeye baktım da tüp problemi yaşayanların deneme sayısı çok fazlaüstelik hala bu sorunu yaşayıp ta pozitif sonuç alan yok
tebriklerrrrrrrr, Allah tamamına erdirsin hayırlısıyla. hamiş hamiş dua et bizim için,,
ataşehirrr
canım tebrik ederim.Allah tamamına erdirsin...
ay çok komik yaa ama anlatayımda negatif sonucu olanlar en azından ne yapmaları gerektiğini bilsinler.....daha önce anlatmıştım ben bazı genetik testler yaptırdım burda bir değerim çok yüksekti aydın bey bunu görmüştü ve tekrar test istemişti benden orda da negatif çıkmıştı dediki bu değerler bazan yalancı olabiliyor transferden önce ve sonra tekrar yaptırayımmı dedim gerek yok dedi.... ben geçen günlerde genetikçi ve hemotolog tanıdık birilerini buldum ve onlara bu sonuçları gönderdim incelediler ve bana biraz önce geri döndüler.... adam aynen şunu dedi bana....
siz hamile kalamazsınız bu şekilde vucudunuz embriyoyu yabancı madde olarak algılıyor değerleriniz çok yüksek doktorunuz bunu görmedimi ? dedim gördü durum böle böle ama ....negatif sonuçta yalancı bir değer olabilir dedi tekrar tekrar yapılması gerek dedi.... kromozom ile ilgili hiç bir sıkıntınız yok çok önemsiz kan pıhtılaşmasıda önemli değil ama bu önemli dedi.... siz tüp bebeğe ara verin en az 3-4 ay dinlenin dedi bütün tetkikleri yeniden yapalım dedi pazaretsi günü sil baştan tekrar yapılacak herşey arkadaşlar ....negatif sonucu olanlar bence bütün testlerinizi yaptırın çünkü bizim herşey mükemmel giderken birden tersine dönüyor herşey ... anlayacağınız arkadaşlar bağaşıklık sistemim çok güçlü tevekkellii grip bile olmuyorum ben :) bağaşıklık sisteminden dolayıda vucut embriyoyu kabul etmiyor savaşıyor onunla....
Arkadaşlaaar tüplerinde tıkanıklık yada başka bir sorun olupta tüp bebekle hamile kalan yokmuuu?? Listeye baktım da tüp problemi yaşayanların deneme sayısı çok fazlaüstelik hala bu sorunu yaşayıp ta pozitif sonuç alan yok
cnm tebrik ederimmmmdeğerin süper sen artık hamilesin tadını çıkar bakalım kuzunun rabbim kucağına da almanı nasip etsin herhalde 2 haftaya kalp atışlarınıda duyarsın eee hadi bakalım boş durma ve bizler için bolca dua et senin duan kabul olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?