canımmm ...
çok teşekkur ederım..
ben burdayım sızı bıraktım sanmayım ama yıl sonu çok iş var.. ama hep açık takıpdeyım..
5 bıttı canım... rsıklı gebelik benımkı kanamalı duşiugum olmuştu.. dr gerekırse her hafta gelıceksın dedi..
cumartesı inşallah kalp atışını duyarız...
darısı sizlerın başına...
akasyacım yazın dikkatimi çekti ben de mutasyon testler yaptırdım ama 2 tane kimyasalgebelik geçirdikten sonra ben de pıhtılaşma çıktı ama dr m ileri değil sadece corasprin dedi ama benm görştüğüm farklı bir dr bana hemen transferle birlkte senın iğne kullanman lazım dedi şimdi 4 gun sonra transfr var yani sevindim yazını görünce ben de abşlıyrm iğneye aynen hiç umrumda değil gerçi drum pozitif sonç alırsak bırakıcaz dedi ama ben bırakmıcm hatta bekliyrm ki pozitif sonuç gelsin ve ben hemen dr değiştiricem sen hangi iğneyi kullanıyrsun cnm buarada inşallah sağlıkla al bebeğini kucağına
canım öncelikle transferin hayırlı olsun inşallah meleğin sıkı sıkı tutunur sana... normal şartlarda benim dr.um iğne taraftarı değil çünkü ben progestanı yumuşak kapsül olarak verince ( burdaki herkez iğnesini kullanıyodu bende sandımki iğne daha iyi) dedimki niye iğnesini vermiyosun dedii ikiside aynı ne gerek var boş yere canını yakmaya. yani coraspirin çözüm olsaydı eminim onu verirdi ama değil. üstelik benimkide çokk ileri değil ama dr.um yinede iğne dedi. iğnenin adı fraxiparine ve ben transfer günü kullanmaya başladım dr.um o sürecin daha riskli olduğunu söyledi o yüzden sana tavsiyem bu konuyu iyi araştır. artık sürekli kullanacağım için rapor çıkardı dr.um. inşallah bi problem yaşamassın arkadaşım. burda pek çok şey okuyorum bazı dr.lar böyle ayrıntılara önem vermiyolar sonrada sonuç olumsuz olunca biz herşeyi yaptık diyolar burda maddi manevi yıpranan bizleriz ama onların umrunda değil.. rabbim dr.unda iyisiyle karşılaştırsın hepimizi...
her hafta git canım daha iyi,,bende her hafta gittim o kadar alışmışım ki gitmeye şimdi 2 hafta sonra çağırdı ama gitmek istiyorum:))
inşallah canm kalp atışınıda duyarsınız ,güzel haberlerini bekliyoruzz
canım öncelikle transferin hayırlı olsun inşallah meleğin sıkı sıkı tutunur sana... normal şartlarda benim dr.um iğne taraftarı değil çünkü ben progestanı yumuşak kapsül olarak verince ( burdaki herkez iğnesini kullanıyodu bende sandımki iğne daha iyi) dedimki niye iğnesini vermiyosun dedii ikiside aynı ne gerek var boş yere canını yakmaya. yani coraspirin çözüm olsaydı eminim onu verirdi ama değil. üstelik benimkide çokk ileri değil ama dr.um yinede iğne dedi. iğnenin adı fraxiparine ve ben transfer günü kullanmaya başladım dr.um o sürecin daha riskli olduğunu söyledi o yüzden sana tavsiyem bu konuyu iyi araştır. artık sürekli kullanacağım için rapor çıkardı dr.um. inşallah bi problem yaşamassın arkadaşım. burda pek çok şey okuyorum bazı dr.lar böyle ayrıntılara önem vermiyolar sonrada sonuç olumsuz olunca biz herşeyi yaptık diyolar burda maddi manevi yıpranan bizleriz ama onların umrunda değil.. rabbim dr.unda iyisiyle karşılaştırsın hepimizi...
:herkese çok çok teşekkur ederım
inşallah sonu guzel arkadaşlar..
darısı sizlerın başına..
nolur dua edın bana ..bu sefer kucagıma alabıleyım..
evetağzım kulaklarımdayım zaten Allahım isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu
of benim kafam allak bullak oldu biraz önce aydın bey aradı durumu tamamen sperme bağlıyor embriyon 4 gün yaşadı 3 gün yumurta görev yapar 3 günden sonra sperm dedi 4.günde embriyo yavaşladı buda sperm ile alakalı dedi çok negatif konuştu canım çok sıkıldı erkek infertelitesi olup hamile kalanlar kimler allah aşkına yardım edin ya bide 1 tane sperm yeter yeterki döllenme olsun diyolar benim 11 tane embriyom oldu bu ne ile alakalı çözemedim bir türlü evet sorunumuz var ama en baştan olumsuz değildi sonuç negatif olunca moralimi bozdu eşimin sperm sayısı düşüktü haraketlilikte düşük morfolojidede sorun vardı ama ben ilaç vs kürlerle morfolojiyi baya yükselttim ne yapmam gerek ne olur sorunlu olup hamile kalanlar bana bi destek olsun ....
yardımcı olabildiysem ne mutlu bana:)) sanırım transferden sonraki süreç riskli yoksa bana niye transfer günü ilk iğnemi versinki.. bence sende transfer günü kullanmaya başla yada ne bileyim doktorunla konuş. iğneler zaten hazır yani paketinden çıkarıp göbeciğine bi delik daha açıyosun:))))) her gün tek iğne tek doz. iğnenin üzerinde 850 IU AXa /0.3 ml yazıyo. ve sanırım iğnelere sonuna kadar devam edicem en azından şimdilik öyle görünüyo..
cnm yaa şimdi benm de kafam karıştı peki bunlar spermi seçerken en kaliteli olanı seçmiyrlarmı yaniii seçtiği sperde problem olup olmadığını bilmeden mi yapıyorlar anlamadım hiçbirşey bu ne biçim cevb yaaa o zaman 5.gün transfri yapsaymış madem eşinde sorun oldugu bellidir spremiyogrmda yani ay beni bu dr lar deli edicek yaa heleki sonuçtan sonra verdikleri cevblar daha ilginçç rabbim hepimize yardım etsin inşallahh sıkma canını
Kızlar merhaba
Cumartesi günü transferim gerçekleşti.
O gün bu gündür istirahat halindeyim.
Karnım inanılmaz şiş,gaz sancısı gibi ağrım var ve wc konusunda hala zorluk cekiyorum,çoğunlukla uyku halindeyim.
Canım sürekli tuzlu ayran,limon vs. istiyor.
Biraz tedirginim,normal mi bunlar bilmiyorum,Allah'a emanetiz bundan öte....
kızlar sizin şu yazıları okuyunca insan heyecnlanıyor rabbim bizlerede nasip etsin hepimiz kucaklarımıza alalım evlatlarımızı inşallahh dua edin bizlere bende hemen bebeklerimi almak istiyorummm 4 gün sonra transferimm var
dualarımız sizinle canım,inanın yürekten diliyorummm,,Allah kimseyi evlatsız bırakmasın..seninde transferin hayırlı olsun,kaç tane transfer olucak sana,inş güzel haberler verirsin bizlere
aynen öle canım bide bana sor çok kötüyüm bugün bi arkadaşım gitti aydın bey ile görüşmeye taaa bodrumdan onlarda erkek faktörü demiş 5 gün bekletçez embiyoyu öle transfer etçez benim günahım neydi bilmiyorum 5.gün pazara denk geliyodu belki bekleseydik ölcekti embriyo ve transfer olmucaktı bende bu durumda olmucaktım yaaa ben aydın beye çok güveniyorum o hocaların hocası yani tekrar ona gidecem ama tabi negatif sonuç alınca hep birşeylere bağlıyorlar ya hemde sizi can evinizden vuruyolar ya o çok kötü çok negatif konuştu çok canımı sıktı ben umudumu yitirmemişken o benim bütün ümitlerimi yok etti çok canım sıkkın olmaz demiyorum ama çok zor dedi yaa...ben bu forumlarda neler okuyorum dah kötü durumda olanlar bile hamile anlayamıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?