değerim 195,2 çıktı
selammm kızlar bugün transferim oldu 2 adet blastosist embriyo transferim oldu test tarihim 31 ARALIK NOLUR benim için dua edinnnnn
değerim 195,2 çıktı
Tebrikler ataşehir:124:. Allah kucağına almayı nasip etsin..
MAŞALAHHHH....sana kocaman kocaman harflerle hamileyimmm yaz demiştim ama hala yazmamışsın dur ben yazayım HAMİİİİİİİİİİİİLEEEEEEEEEEEESİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNN :90:
şimdi halay ekibi kurabilirim hadi kızlar halayaaaaa:118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: rabbim kucağına almayı nasip etsin misss kokusunu duyursun inşallahhh...hemen hamileler listesine ekliyorum seniiii...
gözün aydin güzelim rabbim kucaginada almayi nasip etsin insallah, bekleyen herkesin pozitifi görmesi dilegi ile insallah dualarimizi eksik etmeyelim
tebrıkler Allah tamamına erdirsin sağsalim ve sağlıklı ve sorunsuz bir gebelik yaşayıp kucağına alırsın inş.
fıstığım tebrikler değerin çok yüksek gayet güzel bence seninkinler ikiz bile olbilirr tey teyyyyy
günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nasılsınız
ataşehir canım çok ama cok tebrik ederim rabbim kucağınada almayı nasıp etsin
canım çok tebrik ediyorum seni allah bebeğini sana bağışlasın sağ salim kucağına almayı nasib etsin inşallah.MAAŞALLAH SANA VE BEBEĞİNE
değerim 195,2 çıktı
canımm çooookkk sevindim. kader arkadaşım :):)
tebrikler Allah hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin
değerim 195,2 çıktı
tebrikleeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrr:)))))))))))))))))))
kızlar bugün 10.günüm yaaa sabah regl oldum :) ne komik demi 22.bile bekleyemedim yani hayırlısı bölemişşş sabah gittim kan verdim 2 çıktı değerim allah sonucunu bekleyen herkese hayırlı haberler nasip etsin ben 4.deneme cesaretini şimdilik kendimde bulamıyoırum bakalım doktorumdan habr bekliyorum o nedicek herşey iyi giderken neden negatif neye yönelmeliyiz ne yapmalıyız bilmiyorum kafam çok karışık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?