coook tebrik ederim canım..inan cok sevindim..hayırlı olsun rabbim kucagına almayı nasip etsin inş.güzel bi hamilelik gecir..sana bekle derken yine erkenden ögrendin alemsin dayanamadın dimi:))nazarlıgını koydum hemen
canlarıımm tebrik ederim sizleri rabbim kucaklarınıza almayıda nasip etsinn ay nasıl sevindim bi bilsenizzz . bende çok heyecanlıyıımmm perşembe günü keseyi görücez inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh dua edin banaaa
arkadaşlar yaa, benim perşembe günü tahlil günü. saatler geçmiyo. acaba yarın idrar testi mi yapsam. en azından perşembeye hazırlıklı olur, aşırı tepki vermem diyorum. ne dersiniz?
afedersiniz kızlar hata oluştu üç kere yollamış
ikinci test için kan verip geldim, sonucu heyecanla bekliyorum.....
cnm aynı gün transferimiz olmuş benimde cumartesi oldu....27. test tarihim ya senin?
ben geldim..coook şükür pazar günü afyona döndüm..yolculuk iyiydi..pazartesi dinlendim,camaşırlarımı yıkadım kuruttum,ütü beni bekliyo:))ama kötü olan şu ki ben antalyadayken eletrikten dolayı bil bozulmuş tamirde..kac gündür giremedim catladım resmen..şimdide komşuma cıktım dayanamadım sizsizlige:))haberiniz olsun bi iki gün giremezsem..buarada bal kaymak falan yemiyom şekerim nerde hiç sevmem kaymak falan:))kızlar kafama takmıyorum ama günüm cook yaklaştı korkuyorum..aynen yaptırmasammı testi:))kendimi dinlemiyom..herşeyi bebeklerime yormaya korkuyom:))ne olcak bilmiyom..iyiyim dinleniyorum ama bugün arkadaşıma gittim yürüdüm..yarında cıkcam öbür günde arkadaşım dogurdu sonucumu almadan bebek görmeye gitcem..sonra ne olur ne olmaz ALLAH KERİM...ŞİMDİLİK benden bu kadar canlarım..hepinizi öptüm.transferi olan arkadaşlar hayırlı sonuclar alın inş.,tedaviye devam edenler hadi bakalım sizde gelceksiniz yakında transfere:))sevgiler..negatif alan arkadaşlar cook üzüldüm,rabbim yüzünüzü güldürsün inş. en kısa zamanda..
sende girememişsin kac gündür??canım msjını aldım ekledim seni msn den ok..facetende ekliyorum..en kısa zamanda görüşmek üzere öptümm
canim cok tebrik ediyorum rabbim melegin ve seni ayirmasin birde dikkatimi ceken bu listeye elini atan kendiliginden hamile kaldi hülya sen simdide sanirim sira egualde EGUAl canim senden sonra bu listeyi gönüllü ben el atip yürütebilirim canim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?