iki haftan kalmış,,ama varya zaman geçmiyor gibi oluyor ya bize,,aslında geçiyorr sabretmeyide öğrendik
canım beklenen dogum tarıhı nedırr ??
bebişimiz nezaman teşrıf edıcek yanee
Napıyimm gülümmm..Dünn ağla ağlaa şiştimm..5 yaşş yaşlandımm sanki...2. seans akupunkturuma gittimmm...Dr ummm iyi cevap verdiğimi söylüyorr..Akıntılarımm fazlalştıı buda çok iyiymiş...Bayağıı yumurtalıkk,rahimm elektrikk yiyorumm...Dünn bayağıı acıı çektimm..Hepsii bebişimm içinn...Dün saraççoğlunun kürlerii geldii bu arada..Adet görmek istiyorumm çok sıkıldımmm..Akupunkturcumm bekle diyorr ama bekleyemicemm..Bugünn d.kontrol hapına günde 2 tane ile içicemm ve soğan kürüne başlıcamm..Sonrada zaten sırasıyla saraçoğlunun gönderdiği kürler varrr sırada..Aslanpençesi ile civanperçemi çayıı yollamışşş..300 tl bayıldımmm onada sinirlerimm bozulduu..Mutlaka aktardan aldıklarımızdann daha iyidir ama ne bileyimm iştee bende onları alıp içmesini biliyodum dedim kendi kendimee...İnş şifa olurrr....
Bana ne olur dua edinn kızlarrr...İnşirahh versinn Rabbimm...Sıkıntıdayımmm şu sıra fazlasıylaa...
Canım meleklerimizin sıcaklığını duymak için verdiğimiz mücadelenin her safhası sabırla yoğurulu...
İşin iyi yanı şu;özlem ve sevgi dolu,bilinçli,tahammül kapasitesi yüksek anneler olacağız Allah'ın izniyle...
Meleklerimizde kıymetlimi kıymetli evlatlar olacaklar.
31 temmuzzz beklenen tarih
gerçekten canım çok güzel şeyler yazmışsın,,kıymetli ve hayırlı evlatlar olsun inşallah
melikecim benim olmuş galiba,,son bir şey denedim oldu sanırım:??
seninki daha güzel olmuşş,,değiştirdim şimdi,,çok tşklerrrr
yapmışsınnnn loğğğ
bak benı uraştırıyoo
http://lbdm.lilypie.com/D2L5p2.png
ataşehırrr son canım bu
kızlar kusura bakmayınn...
bugun bıraz kafam karışık
anlatmak ıstemıyorum sızınde noralınız bozulmasın
http://lbdm.lilypie.com/D2L5p2.png
ataşehırrr son canım bu
kızlar kusura bakmayınn...
bugun bıraz kafam karışık
anlatmak ıstemıyorum sızınde noralınız bozulmasın
bizde karıştırdık iyice kafanı canım yaa,,kötü bişimi oldu hayırdır??merak ettim
melikecim müsaitsen bana da ticker yapabilirmisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?