2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iki haftan kalmış,,ama varya zaman geçmiyor gibi oluyor ya bize,,aslında geçiyorr sabretmeyide öğrendik

Canım meleklerimizin sıcaklığını duymak için verdiğimiz mücadelenin her safhası sabırla yoğurulu...

İşin iyi yanı şu;özlem ve sevgi dolu,bilinçli,tahammül kapasitesi yüksek anneler olacağız Allah'ın izniyle...

Meleklerimizde kıymetlimi kıymetli evlatlar olacaklar.

canim ne olur bu kadar kendini sitrese sokma tedavini dahada zorlastiriyorsun tahmin ediyorum cok zor yasadiklarin ama rabbim kimlere bebeklerini yollayip anne yapti rabbim bahsettikleri cok bu bizim sinavimiz böyle düsün hayatta zaten bir sinav degilmi biz burdan cekiyoruz ama biliyoruzki herkez bir yerden rabbim sinava tabi tutuyor ne insanlar var kocalari cocuklari mutlu mesut diyoruz ama nede olsa iclerini bilmiyoruz neler yasiyorlar cekiyorlar rabbim bizim icin hayirlisini bizden daha iyi biliyor bizim yapacagimiz elimizden gelenin en iyisi ve tevvekkül edip cok dua etmek rabbim bizden cok dua bekliyor ve biliyorum elimizde degil bende yapiyorum ama aglamak iyi degil agladikca önümüze daha cok sorunlar cikiyor onun icin kendimede hep söylüyorum bazende yanilgiya düsüyoum hepimiz düsüyoruz ama salim sakin elimizden geleni yapicaz insallah ben inaniyorum rabbim senide bizide isteyen herkezi görüyor bize inandigi gün yolluycak meleklerimizi ben inaniyorum isin zor olsada icimdeki ses ve his nasil adlandirisan adlandir sana melegini yolluycak:)))yeterki inan ve sakin ol canim dualarimdasin....

gerçekten canım çok güzel şeyler yazmışsın,,kıymetli ve hayırlı evlatlar olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…