slm herkese kızlar adetimin 32. günü ben hala adette olmadım bhcg de yaptıramadımkocayla küsüştük (
idrar testi yaptım dün gece ve bu sabah silik çıkıyo ama akibetim ne hala anlamadım kesin hamileyim bütün belirtiler başladı ama dediğim gibi akibetim ne bilmiyorum :18::18::18::18::18::18:
slm herkese kızlar adetimin 32. günü ben hala adette olmadım bhcg de yaptıramadımkocayla küsüştük (
idrar testi yaptım dün gece ve bu sabah silik çıkıyo ama akibetim ne hala anlamadım kesin hamileyim bütün belirtiler başladı ama dediğim gibi akibetim ne bilmiyorum :18::18::18::18::18::18:
Şişşşşşşşşşşşşşşşşşşşttttttttttttttt başarmışsınnnn msn olayınııı..Ama küsstümmmmmmmmmm birsürü şey yazdımmmmm cevapp yokk hıhhhhhhhhhhhhh
hayırlısı olsun egunal gayet net anlatmış:) bidaha gerek yok herşey güzel olur inşallah senin için doktorun kim öğrenebilirmiyim ....
saol canım ben izmirdeyim doktorum bülent gülekli pco var bende bakalım inş ii olur 1 kere asılama oldu bu seferde o niyetle yola cıktım ama neredeyse 2000 doz ilac yedim büyümedi sonra bi anda hepsi büyüyünce doktor aslama yapamam bu sartlarda ya iptal yada tüpe gecelim dedi bizede mantıklı geldi geciverdimkomik ama gercek böylesi hayırlıymıs benim doktoru duymussundur kesin izmirdeysen 20.denemede baba olan doktor kendisi bütün gazetelere cıkmıs ozamanlar halada tvye falan cıkıo ilacsız tüp bebekte yapıo sende sorun ne doktorun kim
canım ekle benide listeye yas 28 pco var bende yumurta cok fazla esimde sorun yok izmirde bülent gülekli doktorum irenbede yapacak tüp bebegi
35 tane var canım su an 8 9 tanesi baya büyük digerleride büyüyoKaç tane yumoşun var pekii canımmm..2000 doz ilaçla pco isenn çokk olmalı...
35 tane var canım su an 8 9 tanesi baya büyük digerleride büyüyo
canım yumurta sayın fazla doktoruna ohss olma riskini sor anlatsın...fazla yumurtası olanlarda iğnelerin yan etkisi ortaya çıkıyor.ohss aşırı uyarılmayla oluşan yumurtalık büyümesi...çooook riskli bir durum...bizzat yaşadım hastanede yatmak durumunda kaldım lütfen ihmal etme doktoruna sor.benim 19 yumurtam olgundu ve işleme girdi küçükleri saymıyorum bileee...
Liste güzel olmuş emeğinize sağlık....yaş 35 3.deneme sebep oligospermi
canım sordum öyle bi risk yok dedi 8 tane büyüdü zaten dozu düsürdü şimdi digerleri büyümesin die inş büyümez böyle kalır doktorum sürekli bundan bahsedio zaten bana hastanede yatan cok dio hatta felc olan bile varmıs ama ben ayarlıyorum dio artık güveniyorum napayım
herkese merhaba bugun transferin 10. günü idi.
Beta HCG değerim 68.2 çıktı. Sizce değerim nasıl ?
hamile kalan arkadaşları tebrik ediyorum. umarım hepimiz o duyguyu yaşarız. benimde bugün transferim oldu. 5 ocakta test yapılacak. artık bekleme sürecindeyiz :)))
transferin oldu demek hayırlı olsun canım...ohss ile ilgili son durumun neeeee...ne dedi doktorun...
teşekkürler cnm. şu anda bir sorun görünmüyor dedi. ilaçların yan etkisi bunlar normal dedi. kusma, ateş, aşırı şişkinlik olursa gel dedi.
gerçektennnnn çooook sevindimm...şimdi geri sayım başladııı...inşallaaahhh 5 ocakta seni hamileler listemize ekleyecem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?