huuuuuuuuuu ben geldimmmmmmmmmm sonnunda evime taşındımmm yerleştimmmm internetim de az önce geldi hemen size yazayım dedim..
canlarım nasılsınızzzzzzzzzz
ay listeyi görünce hamişler çoğalmışş ve itiraf ediyorum ervacığıma çok sevindim amaaa melikeciğimmmmmmmm de benim gibi olduğu içinn çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk daha fazla sevindim şaşırdımm duygulandım... diğer hamile arkadaşlarıma da sevindimm duygulandımm..Allah ım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahhhhhhhhhhhhhh
bizde dün kontroldeydikk taşınırken accık hastalandımm doktor da çağırdı vesileyle bebeğimi gördüm.. yayılmış yatıyooo ayırmış poposunu daaaaaaaaaiyiyiz şükürrr yani.... sizden güzel haberler bekliyorummm canlarımmmmmm
egunalllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll canımm bitanemmmmmmmmmmm nasılsınnnnnnnnnnnnnn
beni niye listeden çıkardınız((((
canlarım benim...demek mercimek ve annesi yeni evlerine yerleştiler...hayırlı uğurlu olsun...ıssırırım ben onun totosunu...kızlar birer birer göbüşlerini doldoruyorlar bakalım sıra bize ne zaman gelecek ...ben iyiyim cicim yalnız listeyle başım dertte...daha önce yazdım sana okudunmu bilmiyorum...bir mesajda 50000 karakteri aşarsan mesajı yayınlayamıyorsun o nedenle listeyi epey sadeleştirmek durumunda kaldım...kısa kısa bilgiler yazıyorum...şu an sınırda yeni birini eklemem mümkün değil...yeni bir düzenleme gerekiyor bi fikir ver banaaaa....:26:
saolasın canım benimm evet şükür taşındıkkksıra sizede gelecekk sağlıkla hayırla inşallah canım benimm
canımm bunun için yapman gereken tek şey hamile listesini komple ordan kesip alman.. onu yeni bir post olarak yayınlaman.. böylece sadece transfer ve tedavi listeleri bir olur hamile listesi ayrı olur arka arkaya yollanır onlarda mesela... ben yapardım canım ama parmağım sargıda sıkıştırdım çok acıyo kardeşime yazdırıyom bunuda
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa evet pardon kendimi göremedim birden:))))))))
bugün 7. gün, günler geçmek bilmiyor.......
çok teşekkürler. bende onu diyordum listede adım yok(( yaşım 33 ilk denemem. sevep varikosel.merkez kent hastanesi. hepimiz o hamileler listesine gireriz inşallah
ya kızlar ben korkuyorum acaba ohss oldum doktor bana sölemedimi böle bi seçenek olabilirmi...kasıklarım çok agrıyo benim belimde agrıyo..ohss olan arkadaşlar nezaman kendini belli ediyo bu doktor bana bol su iç dedi sadece.polistik overim 300 progon kullandı doktor bana böle kullananlarınız varmı..
ya kızlar ben korkuyorum acaba ohss oldum doktor bana sölemedimi böle bi seçenek olabilirmi...kasıklarım çok agrıyo benim belimde agrıyo..ohss olan arkadaşlar nezaman kendini belli ediyo bu doktor bana bol su iç dedi sadece.polistik overim 300 progon kullandı doktor bana böle kullananlarınız varmı..
yk be kuzum az önce anneme yardım ederken dolabın altına sıkıştı..herhalde düşecek tırnağım
ayyy içim bi tuhaf oldu...canım dikkat etsene yaaa valla çok geçmiş olsun neyseki direk mercimeği etkileyen bi durum değilmiş en azından buna sevinebiliriz
merhaba bayanlar uzun süredir siteye üyeyim ve sizleri takip ediyorum ilk tüp bebek geçen hafta pazar yaptım iki embriyo transfer edildi bugün dayanamayıp gebelik testi yaptımikinci çizgiyi çok ama çok silik gördüm umutlanmak istemiyorum ama siz ne düşünürsünüz gerçekden olabilirmi???
bu arada birde adet olacakmışım gibi karnım ağrıyo ama günümede çok var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?