2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canlarım benim...demek mercimek ve annesi yeni evlerine yerleştiler...hayırlı uğurlu olsun...ıssırırım ben onun totosunu ...kızlar birer birer göbüşlerini doldoruyorlar bakalım sıra bize ne zaman gelecek ...ben iyiyim cicim yalnız listeyle başım dertte...daha önce yazdım sana okudunmu bilmiyorum...bir mesajda 50000 karakteri aşarsan mesajı yayınlayamıyorsun o nedenle listeyi epey sadeleştirmek durumunda kaldım...kısa kısa bilgiler yazıyorum...şu an sınırda yeni birini eklemem mümkün değil...yeni bir düzenleme gerekiyor bi fikir ver banaaaa....:26:

Son düzenleme:

saolasın canım benimm evet şükür taşındıkkk sıra sizede gelecekk sağlıkla hayırla inşallah canım benimm

canımm bunun için yapman gereken tek şey hamile listesini komple ordan kesip alman.. onu yeni bir post olarak yayınlaman.. böylece sadece transfer ve tedavi listeleri bir olur hamile listesi ayrı olur arka arkaya yollanır onlarda mesela... ben yapardım canım ama parmağım sargıda sıkıştırdım çok acıyo kardeşime yazdırıyom bunuda

aklın yolu bir valla aynı şeyi düşünmüşüz ...ama senin fikrin önemli çünkü liste sana ait...ben hallederim kuzum...geçmiş olsun tabii duramadın bir işin ucundan tuttun dimiiii

bugün 7. gün, günler geçmek bilmiyor.......

nasıl 7.gün ya hu...o zaman yanlış bilgimi verdin 24 aralık test tarihin diye yazdım ben...delüüüü adının olup olmadığına bakana kadar test günüm yanlış onu düzeltiver desene

ya kızlar ben korkuyorum acaba ohss oldum doktor bana sölemedimi böle bi seçenek olabilirmi...kasıklarım çok agrıyo benim belimde agrıyo..ohss olan arkadaşlar nezaman kendini belli ediyo bu doktor bana bol su iç dedi sadece.polistik overim 300 progon kullandı doktor bana böle kullananlarınız varmı..

çok teşekkürler. bende onu diyordum listede adım yok (( yaşım 33 ilk denemem. sevep varikosel.merkez kent hastanesi. hepimiz o hamileler listesine gireriz inşallah

seni listeye eklemiştim zaten ama eksik bilgilerin vardı ilk fırsatta onlarıda eklerim şekerimmm

merhaba bayanlar uzun süredir siteye üyeyim ve sizleri takip ediyorum ilk tüp bebek geçen hafta pazar yaptım iki embriyo transfer edildi bugün dayanamayıp gebelik testi yaptım ikinci çizgiyi çok ama çok silik gördüm umutlanmak istemiyorum ama siz ne düşünürsünüz gerçekden olabilirmi???

böyle bir seçenek olmaması gerekiyor.ohss ciddiye alınması gereken bir durum..ohss yumurta toplamadan sonraki 2.gün itibariyle kendini belli etmeye başlıyor...durumun ağırlığına göre transfer iptal edilebiliyor...bazende aslında var olan ancak kendini tam olarak belli etmediğidurumlarda transferden sonra gebelik oluşursa ortaya çıkıyor...transferden sonra ortaya çıkan ohss genellikle embriyonun tutunduğunu ve bhcg hormonun yükseldiğini gösterir..gebeliğin 3-4.aylarında geçmeye başlar...ya hastanede yatarak ya da sık sık kontrole giderek sürekli takip gerektirir...

meraba öncelikle tedavin hayırlı uğurlu olsun inş...bende pkoluydum senin gibi korkudan ölüyordum hatta doktoruma söledim azıcıkda fırça yedim tam opu öncesi:)bende 150 gonal f ile baslyıp 37,5 la bitirdim tedavimi 14 yumurta toplanmış bana söylenen doktorum her kontrol sonrası sıkıstırıyordu agrın yokmu dıye bende gercekten de yoktu opudan sonrası muayene çağrıldım overlerinde biraz su görünüyor demişti ama transferim iptal edilmedi cok sukur ama dedıgın gıbı sıskınlık ve gaz hıssı yogun oluyor mumkun oldugunca cok su ıc bıraz bu durumda zor oluyor ama napıcan yapıcak bısı yok benım bugun 10.gunum cok sukur bebısım benımleymıs ıns oylede devam eder rabbim hepimize bebişler nasip etsin inş...

yk be kuzum az önce anneme yardım ederken dolabın altına sıkıştı..herhalde düşecek tırnağım

yk be kuzum az önce anneme yardım ederken dolabın altına sıkıştı..herhalde düşecek tırnağım

ayyy içim bi tuhaf oldu...canım dikkat etsene yaaa valla çok geçmiş olsun neyseki direk mercimeği etkileyen bi durum değilmiş en azından buna sevinebiliriz

pardon 300 gonalf kullandı bende başta söyledim çok yumurta istiyorum dedi 9 tane söyledi inanamadım yalanmı diye çünkü 9 tane toplamış sadece öle dedi inanamadım agrılarım oldu su iç su iç böle bi riks olsa sölerdi dimi kafam çok karıştı ya...

ayyy içim bi tuhaf oldu...canım dikkat etsene yaaa valla çok geçmiş olsun neyseki direk mercimeği etkileyen bi durum değilmiş en azından buna sevinebiliriz

bnde parmağımın acısından değğil de korktum galiba ondan kötü oldumm başım döndü midem bulandı bayılcak gibi oldum.. yattım daha yeni kendime geldim.. şükürr mercimeğimi kötü etkilememiştir. belki oda annesi korkunca korkmuştur

bu arada birde adet olacakmışım gibi karnım ağrıyo ama günümede çok var..

transferden sonra 7.günün o zaman...idrar testi için erken canım çatlama iğnesinin etkisi olabilir...en erken 9.gün yapmalısın bence...amaaaaa adet olacakmışsın gibi ağrın olması umut verici çünkü adet olman için çooook erken yani bu iyiye işaret...2 gün sonra kanda çıkar bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…