canım bende iğnelere devam ediyorum yarın sabah randevum var en son foliküllerim 14 mm idi inşallah yarın yeteri kadar büyümüş olurlar o zaman çatlatma iğnemi yapıp opu yu bekleyecem sen ne yapıyorsun tedavin başladı mı merkeze her gittiğimde bakıyorum cann82 var mıdır diye eşime söylüyorum oda gülüyor olsa nasıl tanıyacan diye
oooo hadi maşallah.İnşallah yarın güzeeelce büyümüş olur yumoşlarrr.kaç gün oldu canım iğneler?
Ben ptesi gitcem bakalım.heralde balıcaz.Ah nasıl bekliyorum bilsen.İnanmazsın bende aşime dedim belki zuzuyu görürüm diye oda bana g
ldü nasıl tanıcakmışım
inşallah canımm eğer yeteri kadar büyürlerse bende pazartesi merkezde olurum sen kaçta gelecen heyecanını anlıyorum banada önce çok uzun geldi şimdi nasıl geçti anlamadım tabi hep acabalarım var canım beni tedavim uzun protokol adetimin 21. günü lucrinle başladım (bu arada 28 günde bir adet olurum)adet olunca turgut beyi aradık ertesi gün merkeze gittik kan verdi muayene oldum. gonal f ve menagon isimli iki iğne yazdı ve ertesi gün gelmemizi söyledi ertesi gün (kan sonucum çok güzelmiş) iğneleri nasıl ve ne kadar kullanacağımızı anlattılar menagon kalçadan sağlık ocağında diğerleri göbekten evde 3 ünüde aynı saatte yapmak gerekiyor bugün 10 . günüm bu 10 günlük süreçte 2 kere merkeze gittik ve muayene oldum tabii bu arada o faydalı bu faydalı herşeyi yedim sanki kilo aldım birazda sivilce çıktı tabii tedavinin başından beri folik asit ve kan ilacı içiyorum işte böyle arkadaşım bu eşlerimizde bi garip ne var merkezde kaçtane zuzu25 ve cann82 olabilir ki dimi amabide biliyormsun ne zaman merkeze gitsem hamileler vardı ki bu bana çook büyük moral oluyor
Hmmmm belkide karşılaşırızzzz.Ben adetimi bekliyorum.pazr olurum sonra arayıp randevu alcam.anck öğleden sonraya alabilirim.inşallah karşıllaşırız canımm.
senin tedavini yakından takip ediyorum canım.uzun olduğunu biliyorum.ne güzel sonuçların iyi çıkmış demek herşey yolunda.İnşallah güzel şeyler olcak.ve sen bana moral oluyosun inan.
İğneleri kendin mi yaptın canım.çok acıyomu?
canım bu arada ne kadar istediler tüp bebek için?
hadi hayırlısı olsun seninkide uzun protokol mu olacak evet canım inşallah herşey güzel olur şu ana kadar herşey yolunda gitti inşallah bundan sonrada böyle olurda bebeğimi kucağıma alırım .tabii inşallah hepimize nasip olur . ilk tedavimde eşim yapmıştı bunda hepsini ben yaptım çok acımıyor ama menagon yakıyor olsun canım hiç önemli değil yeterki bebişim olsun hepsini unuturum bu arada ilk iğneni hemşire ile birlikte yapıyorsun oda insanı rahatlatıyor
benide tabloya ekleyin dicektim,ben demeden eklemişsiniz sağolun arkadaşlar:))) bilgilerimi tamamlıyım, 3.denememiz,florance nightgale gayrettepede yaptırdık,yaşım 32...
iyi geceler....
canım çoook teşekkür ederim hemen güncellemişsin listeyi.bu arada benim ilk denemem bunda belirtmek istedimm...
çoook sağol ilgin için.
Hadi inşallah canım Allah unuttursun tümmm acılarını.Zaten kim bebeğini kucağına alıpte acıları unutmazkii dimi.
benim kısa protokol olcak canım.uzun olunca ohss olurmusum.Kaç lira istediler bu arada.
egunallll
canımm benimde 2. denemem ellerin dert görmesin kolların çok çok bebek görsünnn...
tamam cicim seninde eksik bilgini tamamlıyorum hemen...ayrıca hamileler listesine geçtiğin günüde görecez inşallahhhh...
canlarım ne demek benim için zevk...tabiii en güzeli hamileler listesine sizi eklemek olacak inşallah...hemen eksik bilgilerinizide ekliyorummm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?