kızlaaaarrrrr kocalarınız nerede gecenin bu vakti topikte kaynatıyorsunuz...ha ha ha diyene bak peki ben nerdeyimmmm
kızlaaaarrrrr kocalarınız nerede gecenin bu vakti topikte kaynatıyorsunuz...ha ha ha diyene bak peki ben nerdeyimmmm
canımm sen hiç sordun mu kaç tane transfer ediyosunuz diye.turgut beyle son görüşmemizde kanun çıktı ama biz iki tane de koyabiliyoz demişti.galiba ısrar edicem 2 tane olsun diye.tabi tutunur mu yada emriyoların durumu nasıl olur b,lmem.
zuzu hadi sen yat bencede yarın randevun var.hadi güzelll haberlerle gel.
bu arada benimde eşim beyazı izliyo bende fırsattan istifade.ya çıkamıyorum bi türlü.valla bağımlılık yapıoooo.
inşallah hepimiz hamile olup bebeklerimizi kucağımıza alırızzz
canımmm temiz yürekli vee düşünceli arkadaşımmm.tüm iyi dileklerin için sağol.allah hepimizi bebeklerleeee sevindirsin inş
yenilenen bilgiler için teşekkürler:))) bu saatte bunlarla uğraşıyorsun çok sağol...
bu arada... benim kocam beyaz show izliyor... bende bu dönemde neler yapmak lazım onu araştırıyorum netten... su içmek çok önemliymiş,kan dolaşımını hızlandırıp bebişlere oksijen sağlıyormuş,bol bol su için kızlarrr
ArkadaslAr
Dün yumurtaarım toplandı salı transfer yapılması planlandı bakalim(5.gün)
10 yumurta toplandı bugün aradılar 8 i dollenmis 3.gun 2 dondurulmusum var onlarida açıp saliyi beklicekler..salı ya kalan sağlar bizimdir :) Fulya bahceci deyim
selam kızlar bu topige bu kadar erken gelecegimi hiç düsünmezdim ama geldim ben 2. aşılamamı yaptırmak üzere ignelere baslamıstım ama yumurtalar büyümedi baya bi süre sonra hareketlenmeye basladı bu seferde hepsi büyüdü bugunkü kontrolde doktor bu halde size aslıama yapamam hepsi büyüyo dedi isterseniz tüpe gecelim dedi 2000doz üstünde ilac vurulmustum zaten su an tüp bebege uygun dedi ve biz tüpe karar verdik şimdi size sorularım var sizler tecrubelisiniz daha nekadar ilac vurulurum tahmini bide ek bi ilac verdi hergün vurucam işlem önemli benim icin irenbede yapıcak doktorum neler yaşanıyo acı oluyormu süreci anlatırmısınız bana cok moralim bozuk hiç hazır diilim tüp bebege bi anda döndü işler şaşkınım ve korkuyorum lütfen yardım edin bana:18:
öncelikle hoşgeldin canım...daha ne kadar iğne vurulacağın yumurtalarının büyüme hızına bağlı en küçüğü 14mm-22mm arası olunca yumurtalar toplanıyor...toplama işleminden 33-36 saat önce çatlama iğnesi vurulacaksın bunu aşılamadan biliyorsundur...yumurta toplama işleminde anestezi veriyorlar...en fazla yarım saat süren bir işlem bir acı duymuyorsun zaten...sonrasında serum bağlıyorlar hastanede dinleniyorsun ve evine gidiyorsun...aynı gün eşinden de sperm alıyorlar. labaratuvar ortamında yumurtalar ve sperm döllenmesi için bir araya konuluyor ertesi gün seni arayıp kaç yumurtanın döllendiğini bildiriyorlar...sonrasında da embriyoların gelişimini izliyorlar duruma göre 3 ile 5 gün içinde en kaliteli embriyo transfer ediliyor...transfer işleminin aşılamadan bir farkı yok çok kısa sürüyor anestezi gerektiren bir işlem değil...transferden sonrada test gününü beklemeye başlıyorsun...12 gün sonra kan testinde inşallah hamile olduğunu öğrenirsinnnn...kısaca böyle cicim...
saol tatlım cok acıklayıcı oldu cok teşekkürler
selam kızlar bu topige bu kadar erken gelecegimi hiç düsünmezdim ama geldim ben 2. aşılamamı yaptırmak üzere ignelere baslamıstım ama yumurtalar büyümedi baya bi süre sonra hareketlenmeye basladı bu seferde hepsi büyüdü bugunkü kontrolde doktor bu halde size aslıama yapamam hepsi büyüyo dedi isterseniz tüpe gecelim dedi 2000doz üstünde ilac vurulmustum zaten su an tüp bebege uygun dedi ve biz tüpe karar verdik şimdi size sorularım var sizler tecrubelisiniz daha nekadar ilac vurulurum tahmini bide ek bi ilac verdi hergün vurucam işlem önemli benim icin irenbede yapıcak doktorum neler yaşanıyo acı oluyormu süreci anlatırmısınız bana cok moralim bozuk hiç hazır diilim tüp bebege bi anda döndü işler şaşkınım ve korkuyorum lütfen yardım edin bana:18:
AMİNNNN inşallah canım...
AMİNNNNN kuzum inşallah rabbim bizim yüzümüzüde güldürecek...ayrıca temiz yürekli ve düşünceliymişimmmm(sağol cicim) o sensin taammı
rica ederim canımmm ne demekkkk...
hoşgeldin canımm...tedavin hayırlı sağlıklı ve bebekli olsun inşallahhhh...senide listemize ekledim...hamileler listemize geçmeni diliyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?