katıl canım katıl...bizde hamileyimmmm yazacaz birgün inşallaaaahhhhhh...
egunalcim benide eklemişsin listeye ama nedenimi yazmamıssın pco benim nedenim bide ilk defa tüp olcak bana teşekkürler tekrar
canım eksik olan bilgilerin yaş ve sebepti sebebi yazmışsın ama yaşını yazmamışsın onuda yaz eklerim
ikinci kez seni bu topikte kutluyorummmmm süppperrrrr yaaaa...hemen bi halay ekibi kurmazsam çatlarımmmm....çooook sevindimmmm rabbim kucağına almayıda nasip etsin inşallahhhh...kızzzz hürremi geçtin haaaa...3 ay da 2 gebelik MAŞALLAHHHH hemen seni tekrar listemize ekliyorum büyükkkk bir mutluluklaaaa...bu arada değerin kaççç...
İnşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş...Bendeeee gelldimmm brynssss hürremm benzetmesine katılıyorumm egunalımaaaa
Super yaaaaaaaaa masallah Coooooooooook sevindim bi Ära girmedim denke o bolumu kacirmisim
kız çokkk güldüm alalh seni hürrem gibi diyim bari yine doğurcam yine şehzade doğurcam :))) yine oğlan olucak yine şehzade gelecek :))
Allahım yaaa çok şükür Yüce mevlam sizlerinde yüzüne baksın inşlh banbaşka bi dugu Çok ağladım çok göz yaşı döktüm bi alalhım bi ben biliyorum ne halde olduğumu tabi benim durumlar malum seviniyorum ama kursağımda kalmaz inşlh bakalım salı test var tekrar
yasım 28 canım pco var merci
Insallah insallah bizde yazariz birgun Ben baten depresyona giriyom dusundukce tedavinin surecini dusundukce dusunmemek istiyorum bende basladimda artik her asamayi yazarim buraya
çokkk tşk ediyorum kızlarrr hemen ben bi açıklık getireyim benim kasım 12 sinde transfer vardı ve tuttu ama bi talihsizlik yaşadım değerim düştü hemen arkasından ayın 25 de adet oldum bu ay donmuşlarım için gün sayıyodum adet başlamasıyla tedavi başlıycaktı ama adet olmadım işte ve kendiliğinden hamile kalmışım yani hiç beklemedim kasım 12 de transfer 25 de adet henüz 1.5 ay olmuş kızlar :))
ooo maşallah hamileler gittikçe çoğalıyo.tebrikleeer arkadaşım.allah kucağına almayıda nasip etsin inş.
Darısı bizlereeee................
buyuk sans tekrar teprikler
evet zor bir dönemden onra rabbim tekrar yüzünü güldürdü ben bu kez oldu diyorum...içini ferah tut bebeğin seni bırakmayacak...salı günüde değerin katlanarak artacak göreceksin...valide sultan biliyomu hürremin hamile olduğunu
Tamamdır cicim ilk fırsatta eklerim
Yaz tabiii...hep beraberiz herşeyi paylaşıyoruz burada...hiiiiç depresyona girme canım sonunda bebeğine kavuşma ihtimali var onun için her zorluğa katlanılır...zaten başka ne için bu çile çekilir ki...
evet zor bir dönemden onra rabbim tekrar yüzünü güldürdü ben bu kez oldu diyorum...içini ferah tut bebeğin seni bırakmayacak...salı günüde değerin katlanarak artacak göreceksin...valide sultan biliyomu hürremin hamile olduğunu
tamamdır cicim ilk fırsatta eklerim
yaz tabiii...hep beraberiz herşeyi paylaşıyoruz burada...hiiiiç depresyona girme canım sonunda bebeğine kavuşma ihtimali var onun için her zorluğa katlanılır...zaten başka ne için bu çile çekilir ki...
kızlar çok sağolun inşlh sizler içinde sevinicez
yok egunalcim 3 ay dolmadan sölemiycem kimselere ancak çok yakın arkadaşlarım kız kardeşim ve sizler bilceksiniz sölüyceğim en son kişi valide sultan olucak :))
Haklisin en Iyisi asamalari dusunmemek hayirlisini dilemekten ve dua etmekten baska Bisey geliyor elimden bundada var Bir hayir insallah bu gunlerde gecer
çokkk tşk ediyorum kızlarrr hemen ben bi açıklık getireyim benim kasım 12 sinde transfer vardı ve tuttu ama bi talihsizlik yaşadım değerim düştü hemen arkasından ayın 25 de adet oldum bu ay donmuşlarım için gün sayıyodum adet başlamasıyla tedavi başlıycaktı ama adet olmadım işte ve kendiliğinden hamile kalmışım yani hiç beklemedim kasım 12 de transfer 25 de adet henüz 1.5 ay olmuş kızlar :))
o zamana cinsiyetide belli olur öyle söylersin...şehzademi, sultan mı gelecek bakalımmm...sağlıklı sorunsuz keyifli bir gebelik geçirmeni diliyorum canım...
bennn biliyorumm zateeennnn bunları..unuttunmu seen benii yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bencede en son valide hanima soyle bol bol dinlen canim kendine ıyi bak
Bennn biliyorumm zateeennnn bunları..Unuttunmu seen benii yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?