aralık ya da şubatta başlayacağını yazmışım listeye karar verdinizmi ne zaman başlamayı düşünüyorsunuz???
ya aslında hiç bişey yapmadım ama kan yapsın die keçi boynuzu pekmezi falan yedim hergün bide pre speed die bi jel var onu almıştım bi kez kullandım adetimin 12. günüydü ilişkiden 15 dak önce tedaviden sonra adet oldum ama çok uzun sürdüğü için yumurtlamada geç oldu bu ay sanırım o yüzdende geç döllenme olmuş öle dedi dr.lar 1 hafta 10 kadar olmuş daha bide donmuşları deniycem die hiç önemsemedim ilişkiyi ve hamile kalıcam die yani hiç beklemiyodum kuzum gelmiş annesine konmuş bile :))
Aralik adetim gecti Subatta basliycaz insallah aslinda trde havalar Iyi olsa basliycaktim Ama sonra yeni Bir yil yeni sanslar diye dusunuyom 3 haftadir hastaydim yeni iyilestim Bakelit zaten Ben hastanesinde beklebten bile yazarim Cepten tatilime Gore ayarliyorum Bakalim ins Bir aksiluk cikmaz bi yaz gibi basliycaktim Ader bile olmasin hava degisiminden nasip Oste ins bi aksilik olmaz:44:
Merhaba kızlar bugün doktoruma kontrole gittim kaç aydır hep bir sonraki aya erteliyordum bugün başladık tedaviye yarın gonal_f iğneye başlıyorum kısa protokol dedi doktorum....inşaallah başladık Rabbim tamamına erdirir de bebişimizi kucağımıza alırız..
istanbul IVI da 3 Yillık evliyimadetimin 2. günü bugün.Yarın iğnelere başlıyorum kadın factörü( tüplerim alındı)
ve yaşım 34 beni de listeye eklerseniz sevinirim
Canim sen hangi hastanede yapcan Ikici tedavinianladım canımmmm...kendiliğinden gelmezse bebeğim bende şubat ayına 2.tüp denememi yapabilirim...aynı zamanlarda başlarız tedaviye...
ekledim cicimmmm...tedavin hayırlı ve bebekli olsun inşallahhhhh...
kızlaarrrr ben çıkıyorum topikten adam eve gelecek evde yemek yooookkkk ilk fırsatta döncem ben size taammıııııı
Merhaba kızlar bugün doktoruma kontrole gittim kaç aydır hep bir sonraki aya erteliyordum bugün başladık tedaviye yarın gonal_f iğneye başlıyorum kısa protokol dedi doktorum....inşaallah başladık Rabbim tamamına erdirir de bebişimizi kucağımıza alırız..
istanbul IVI da 3 Yillık evliyimadetimin 2. günü bugün.Yarın iğnelere başlıyorum kadın factörü( tüplerim alındı)
valide sultan duyarsa kellemi alır :)))
yok millstone olurmu arkadaşım unuturmuyum seni ben onu selo için yazmıştım karıştırdım galiba :)) heycan bağışlayın
ya kızlar inanın hep burada hamile kalanı öğrenince çok üzülüyodum kendi adıma ben sorunsuzken nie böle oluyo die yanlış anlaşılmasın hamilelere umutlandım ve çok sevindim ama o duyguyu sizde biliyosunuzdur kızlar eminim sizinde bu günleriniz gelicek aynı bu durum gibi geride kalıcak bütün sıkıntılar göz yaşı döktüğünüz günler bitecek allah biliyo ya ben çok ağladım neler yaşadım çok depresyonlara girdim kimseler tanıyamaz oldu beni ama bitecek inşlh
Canim sen hangi hastanede yapcan Ikici tedavini
kızlarrrrrrr sonucumu aldım veeeeeeeeee bingoooooooooo
hamileyimmmmmmmmmmm merkez mucize merkezi dım tıss dım tısss
Ben almanyada oldum Icin ozele gitcem Ama hangisi olursa olsun Nasipte varsa Canim ins olur Burda yazariz durumumuzu ins nu Tor gunlerde gecer Bizimde imtanimiz Buymuz Ama Bisey deyimmi Iyiki Benim durumumboyle olmus cunku Benim Icin boyle olmasi Daha Iyi cunku bilmedigim durumlari ogrendim kendimle ilgili Buna COk Sukur ediyorumcanım ben 2.tüp bebeğimi ankara başkent hastanesinde yapmayı düşünüyorum...şu an bu karardayım...
sanırım benim için bu seferlik bitti.......
eveli gün birkaç damla kırmızıları görmüştüm sonra geçti tabi regl ağrısı gibi ağrılarım da vardı.dünü rahat geçirdim ama bugün crinone uygulama saatimde birde baktım yine aynı manzarajel i yine uyguladım ama benim umudum yok artık.resmen kırmızı kart yedim
sanırım benim için bu seferlik bitti.......
eveli gün birkaç damla kırmızıları görmüştüm sonra geçti tabi regl ağrısı gibi ağrılarım da vardı.dünü rahat geçirdim ama bugün crinone uygulama saatimde birde baktım yine aynı manzarajel i yine uyguladım ama benim umudum yok artık.resmen kırmızı kart yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?