Canım ya sen test yaptırdın mı kacinci gunun
Kızlar benim 2. Tup bebek denememdi.14aralikta transferim yapıldı.test tarihim bugundu. Fakat hafif kahverengi lekenmem olunca doktorumu aradım yaptir testi dedi ve dün yaptırdım sonucum 8,59..bu arada Perşembe ve cuma gunu regl sancısı gibi sancım vardı.sonucumu doktoruma gönderdiğimde pazartesi tekrar yaptir ilaçlarına devam et dinlen dedi.evde yatıyorum bende Pazartesi'ni bekliyorum.bugun sancımda yok lekelenmede devam etmedi.acikcasi degerim bu kadar düşük olduğu icin pek umudum yok.hayirlisi isallah tabi ama benim gibi durumu olan duyunuzmu hiç.bi de 2gun hasta olacakmış gibi sancı ve bacak ağrısından sonra bugun kesilmesi iyiye işaretmi? Yada kötümü? Son bı soru bu ilaçları kesmeden regli olamicagim icin bebeğimi kaybedip kaybetmedigimi test tekrar yaptırmadan anlayamicam değilmi?cok soru sordum ama yardıma ihtiyacım var.ne sevinebildim ne uzulebildim....
kızlarrrrrrr sonucumu aldım veeeeeeeeee bingoooooooooo
hamileyimmmmmmmmmmm merkez mucize merkezi dım tıss dım tısss
19 aralıktı transfer günüm.3. gün embriyosu koyulmuştu.anlamıyorum ne oluyor.ptesi günü hastaneye gideceğim.moralim sıfır
19 aralıktı transfer günüm.3. gün embriyosu koyulmuştu.anlamıyorum ne oluyor.ptesi günü hastaneye gideceğim.moralim sıfır
tedavim ege üniversitesinde yaptırdım bu saatte arasam kim ne yapabilir ki? cevap verecek birini bulabilirmiyim ki..kanama da öyle akmıyor ama silmekle geliyor biraz.....çok üzülüyorum ama sanırım yapacak birşey yok artık...canım benim önce bi sakin oll yaa... şimdii hastaneyi arasana yaa. ayrıca kanama yoğun mu ki? seni İzmirde nerdesin?
tedavim ege üniversitesinde yaptırdım bu saatte arasam kim ne yapabilir ki? cevap verecek birini bulabilirmiyim ki..kanama da öyle akmıyor ama silmekle geliyor biraz.....çok üzülüyorum ama sanırım yapacak birşey yok artık...
arkadaşım transfrn hayrlı olsun yarın ben de bebeklerimi alıcam beraber gunsayıcaz desene ne güzel buarada ben de 1 tup 1 aşılama sonrası 6 kilo aldım 5ay içinde buayda 1 kilo daha eklendi dondurlmş tedavide olsun umrumda değil şuanda tam 58 kiloyum dolu dolu iyi yönden bakıyrm oh ohh tam balıketli oldum diye kendimi kandırıyorumhadi bakalım yarın inşallah bebeklerimizi alıp evimize sağlıkla döneriz ben bu sefer tutucak diyorum çok heyecnlıym ama sadece onları içime alıcağım için geriside umrumda değil ne olursa olsun çok rahatım rabbime emanet olucaksa olucak olmıcaksada olmıck bu kadar hayrlı hbrle buluşmak üzere k d et
Bana kimse cevap vermicekmibu arada ilk denememde jel ve ilacı kestikten sonra hasta olabilmiştim.
slm arkadaşım. ne yaptın aldınmı bugün bebeklerini? nasıl geçti? benimki iyiydi bi sorun olmadı. 5 ocak test tarihim. ağrım var biraz. sen nasılsın?
sanırım benim için bu seferlik bitti.......
eveli gün birkaç damla kırmızıları görmüştüm sonra geçti tabi regl ağrısı gibi ağrılarım da vardı.dünü rahat geçirdim ama bugün crinone uygulama saatimde birde baktım yine aynı manzarajel i yine uyguladım ama benim umudum yok artık.resmen kırmızı kart yedim
Cnm ne guzel cok sevindimm bizdede sorun yoktu sukur 2si birden geldi simdi uzaniyruz babasi ve annanesi beni raht birakmiyr nete cepten giriyorm cocuklarimi rahtsiz etme diyr beni sinir ediyrlar ayni gun testimz insallh bizde anne olucaz su ic bolca ok mi cnm
sanırım benim için bu seferlik bitti.......
eveli gün birkaç damla kırmızıları görmüştüm sonra geçti tabi regl ağrısı gibi ağrılarım da vardı.dünü rahat geçirdim ama bugün crinone uygulama saatimde birde baktım yine aynı manzarajel i yine uyguladım ama benim umudum yok artık.resmen kırmızı kart yedim
merhaba arkadaslar benim bugün test günümdü ama ben cesaret edip test yapamadim cünkü dün idrar testi yapmistim negativ cikmisti sali günü kan testi yaptiracam doktorum
crinone gel li negativ ciksada kullan dedi bu geli kullandigin sürece adet olunmuyomu ??
saol canım ben izmirdeyim doktorum bülent gülekli pco var bende bakalım inş ii olur 1 kere asılama oldu bu seferde o niyetle yola cıktım ama neredeyse 2000 doz ilac yedim büyümedi sonra bi anda hepsi büyüyünce doktor aslama yapamam bu sartlarda ya iptal yada tüpe gecelim dedi bizede mantıklı geldi geciverdimkomik ama gercek böylesi hayırlıymıs benim doktoru duymussundur kesin izmirdeysen 20.denemede baba olan doktor kendisi bütün gazetelere cıkmıs ozamanlar halada tvye falan cıkıo ilacsız tüp bebekte yapıo sende sorun ne doktorun kim
canım ekle benide listeye yas 28 pco var bende yumurta cok fazla esimde sorun yok izmirde bülent gülekli doktorum irenbede yapacak tüp bebegi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?