2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canımmmmm aklım sendeydi ne yaptın diye allahım inşallah yüzünü güldürsün hep konş onlarla sakın seni bırakmasınlar sıkı sıkı tembih et:)))kendine iyi bak ve dinler ilk 3 gün çok önemli ....

selam 35izmir sana bir sorum olcak canım..özel msj da atabilirsin bana..ben atamıyorum..tüp bebek yaptırıcam..smyrna'da tüp bebek yaptırayım mı?deneyimlerini anlatırsan sevinirim..aşılama yaptırdım pek ilgili davranmadılar..ama il dışına çıkma ihtimalim yok..diğer hastaneler de ulaşımı zor benim için ve pahalı..

inşallah cnm yaaaa. burda hamile haberlerini aldıkça çok mutlu oluyorum. bizimde adımız o listede olur inşallah 5 ocakta. bol su tamamdır. bizde babamızla oturuyoruz. babamız bize hizmet ediyor :)))

Ay Size insallh bizde anne olucaz buarada surekli brseyler yiyorum bol meyvede ye arkadasim buarada bana dr hem progestn igne devam dedi hemde progestan fitil verdi vajinadn ama simdi ben icini okudum agizdan alinir diyor yanlis olan birseymi var acaba anlamadim bilgin var mi diger arkadslarimda biliyrsa bilgi verirse svinirm

T ederim cnmm insallh bizimle kalirlar busefr oluck diyorum embriyalOg cok konustu sorununuz yok embryolar kaliteli busefer olucak insallh bende inaniyrmki olucak ben konusuyorum guzelce ama onlar beni takmiyor sanki kavga var iceride bagiricam simdi ama -160dereceden geldiler iyi davrn bagirma diyor babalari yaaa insallh hepimiz anne olalim sende buay bize mucizeni yaz hersey yaradanin elinde olmaz deme icten inan sadece

canım benim olur muu öyle... bu saatte tabiiki birileri olacak. Servisi ara. hani yumurta toplama ve transfer sonrasında kaldığın yer orası. 390 36 49-390 36 50-390 36 51. hatta yarın sabah erkenden çık gitt....benimde sonuç öğrenmeme yakın silerken geliyordu. sonuca 2 gün kala.. hani bir yerin kesilir azar azar leke şeklinde silersin yaa öyle birşey. bugün kaçıncı günün. şunu hatırlatmak isterim. 4-5-6 gün rahme ekilme günüymüş. belkii tutunma çabası var öyle düşün. bana sorarsan önce ara eğerki ulaşamazsan yarın erkenden çık git. mesala benim yumurta toplama pazar günü oldu. o gün doktorlarda orda oluyor..

hahahah bende aynı olmuştum :))) ama bi sıkıntı yok vajinadan devammm aslında hap ama vajinanın progestonu emmesini istiyor doktorlar...bu yüzden yukardan değil aşağıdan:))))

Kizlar ben progestn igne ile hergun birde progestn 200 fitil yazdi vajinadan dedi dr fakat azonce baktimki icinde agiz yoluyla yziyr kafm karisti bilgisi olan varmi kullanimda fitil vajina bahsetmiyr

canım ben de sana yardımcı olabilirim. Öncelikle sana ne kadar fiyat çıkardılar. Yaşın kaç? Rapor hakkın var mI? Aşılamayı ne kadara yaptırdılar??

Kizlar ben progestn igne ile hergun birde progestn 200 fitil yazdi vajinadan dedi dr fakat azonce baktimki icinde agiz yoluyla yziyr kafm karisti bilgisi olan varmi kullanimda fitil vajina bahsetmiyr

yazdım ya sorun yok devam o şekilde yukarda yazım oku...

hahahah bende aynı olmuştum :))) ama bi sıkıntı yok vajinadan devammm aslında hap ama vajinanın progestonu emmesini istiyor doktorlar...bu yüzden yukardan değil aşağıdan:))))

Cnmmm t ederim ohh icimi rahtlattin saol simdi kullanabilrm rahtlikli Kullndiktan sonra hemn kalkmayim demi cnmm gece sorn yok yatarmda gunde 3kere saol

Cnmmm t ederim ohh icimi rahtlattin saol simdi kullanabilrm rahtlikli Kullndiktan sonra hemn kalkmayim demi cnmm gece sorn yok yatarmda gunde 3kere saol

ya aslında tabi bir süre bekleyebilirsn ama jel fitil vs vs yer çekimine karşı gelemiyolar malesef illa dışarı çıkıyor ama vajina alcağını alıyor sen endişelenme bu konuda...

özelden msj yolladım sana geldimi canım..

canım ben de sana yardımcı olabilirim. Öncelikle sana ne kadar fiyat çıkardılar. Yaşın kaç? Rapor hakkın var mI? Aşılamayı ne kadara yaptırdılar??

ben smyrnada yaptırdım aşılamayı..ilgisizler biraz daha iyi bir yer araştırıyorum...aşılama için 750 tl verdim..31 yaşındayım..rapor alma hakkım yok sanırım 3 defa aşılama yaptırmak gerekiyormuş ben direk tüp bebeğe geçmek istiyorum..aşılama zaman kaybı gibi geliyor bana..raporsuz yaptırıcam ama ilgili ve deneyimli bir yer arıyorum izmirde.deneyimlerinizi paylaşırsanız çok yardımcı olursunuz..35İzmir'in deneyimlerini de okudum..sizinkini de okumak isterim..hepinize çok teşekkür ederim..

canım bu sadece hastane ücreti mi?? Bende ege üniversitesinde 2 aşılama 2 tüp yaptırdım. Allahıma şükürler olsun.2.tüp bebekte tuttu. ege üniversitesinde hastaneye ödeyeceğin ilaçların dışındaki fiyat 120-180 sanırım. birde 100 tl de dosya ücreti alıyorlar. benim diğer topikte bir arkadaşın aşılama ile üçüzleri oldu.şuanda doğdular bile. 1 aşılamayıda egede yaptırmayı dene

egenin iyi olduğunu duydum..ama sabah erkenden gidiyormuşsun çok bekliyormuşsun..ben de etraftan duyulmasın diye iş çıkışı hep randevuyla gitmek durumundayım..bir de hemen yaptırmak istiyorum..egeden ne zamana gün verirler belli olmaz diye düşündüm..bir de orda da hep asistanlar bakıyormuş galiba..bunları duymuştum ege hakkında..

hayır canım egede hep uzmanlar bakıyor. hatta benim transfere dr. rafel levi denk geldi. hem uzmanlar baktıktan sonra dosyan konsyde hocalar tarafından da değerlendiriliyor. evet bekleme olayı var.ben orda çalışmama yani ege tıpta çalışmama rağmen ben bile çok bekledim. geç tarihe gün vermezler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…