Canlarim bebislerim bizimle bugun oglen transfr oldu insallh busefer bizi birakmicklar ben simdi onlari seviyorm ama sipalar sanki iceride dovusuyrlartest 5ocakta walla cok rahatm tabii 8saatlik bir bekleme daha 11gun 16saat var sonuc icin dua edin hamis kardslerimi tebrik ederim darisi basimiza
inşallah cnm yaaaa. burda hamile haberlerini aldıkça çok mutlu oluyorum. bizimde adımız o listede olur inşallah 5 ocakta. bol su tamamdır. bizde babamızla oturuyoruz. babamız bize hizmet ediyor :)))
canımmmmm aklım sendeydi ne yaptın diye allahım inşallah yüzünü güldürsün hep konş onlarla sakın seni bırakmasınlar sıkı sıkı tembih et:)))kendine iyi bak ve dinler ilk 3 gün çok önemli ....
tedavim ege üniversitesinde yaptırdım bu saatte arasam kim ne yapabilir ki? cevap verecek birini bulabilirmiyim ki..kanama da öyle akmıyor ama silmekle geliyor biraz.....çok üzülüyorum ama sanırım yapacak birşey yok artık...
AySize insallh bizde anne olucaz buarada surekli brseyler yiyorum bol meyvede ye arkadasim buarada bana dr hem progestn igne devam dedi hemde progestan fitil verdi vajinadn ama simdi ben icini okudum agizdan alinir diyor yanlis olan birseymi var acaba anlamadim bilgin var mi diger arkadslarimda biliyrsa bilgi verirse svinirm
selam 35izmir sana bir sorum olcak canım..özel msj da atabilirsin bana..ben atamıyorum..tüp bebek yaptırıcam..smyrna'da tüp bebek yaptırayım mı?deneyimlerini anlatırsan sevinirim..aşılama yaptırdım pek ilgili davranmadılar..ama il dışına çıkma ihtimalim yok..diğer hastaneler de ulaşımı zor benim için ve pahalı..
Kizlar ben progestn igne ile hergun birde progestn 200 fitil yazdi vajinadan dedi dr fakat azonce baktimki icinde agiz yoluyla yziyr kafm karisti bilgisi olan varmi kullanimda fitil vajina bahsetmiyr
hahahah bende aynı olmuştum :))) ama bi sıkıntı yok vajinadan devammm aslında hap ama vajinanın progestonu emmesini istiyor doktorlar...bu yüzden yukardan değil aşağıdan:))))
Cnmmm t ederim ohh icimi rahtlattin saol simdi kullanabilrm rahtlikli Kullndiktan sonra hemn kalkmayim demi cnmm gece sorn yok yatarmda gunde 3kere saol
selam 35izmir sana bir sorum olcak canım..özel msj da atabilirsin bana..ben atamıyorum..tüp bebek yaptırıcam..smyrna'da tüp bebek yaptırayım mı?deneyimlerini anlatırsan sevinirim..aşılama yaptırdım pek ilgili davranmadılar..ama il dışına çıkma ihtimalim yok..diğer hastaneler de ulaşımı zor benim için ve pahalı..
tamam canım okudum çok teşekkürederim :)özelden msj yolladım sana geldimi canım..
tamam canım okudum çok teşekkürederim :)
canım ben de sana yardımcı olabilirim. Öncelikle sana ne kadar fiyat çıkardılar. Yaşın kaç? Rapor hakkın var mI? Aşılamayı ne kadara yaptırdılar??
ben smyrnada yaptırdım aşılamayı..ilgisizler biraz daha iyi bir yer araştırıyorum...aşılama için 750 tl verdim..31 yaşındayım..rapor alma hakkım yok sanırım 3 defa aşılama yaptırmak gerekiyormuş ben direk tüp bebeğe geçmek istiyorum..aşılama zaman kaybı gibi geliyor bana..raporsuz yaptırıcam ama ilgili ve deneyimli bir yer arıyorum izmirde.deneyimlerinizi paylaşırsanız çok yardımcı olursunuz..35İzmir'in deneyimlerini de okudum..sizinkini de okumak isterim..hepinize çok teşekkür ederim..
egenin iyi olduğunu duydum..ama sabah erkenden gidiyormuşsun çok bekliyormuşsun..ben de etraftan duyulmasın diye iş çıkışı hep randevuyla gitmek durumundayım..bir de hemen yaptırmak istiyorum..egeden ne zamana gün verirler belli olmaz diye düşündüm..bir de orda da hep asistanlar bakıyormuş galiba..bunları duymuştum ege hakkında..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?