Evet cnm ben irenbede tedvi oldum bu 3. 1asilama1tup ve buayda dpndurlmus neden ordaki dr lardn tercih etmedin ki 3.katta ameliyathne opu yapiln yer hemde transfer!!asilama yapilan yer farkli transfet islemindn sonra seni 4.kattaki odaya aliyrlarenaz 2saat yatiyrsun orda cok ilgiluler altina surgu veriyorlr kalkmk istemezsn wc ye gerci benim biraz sikayetlrim var ama dr umdn yada hemsiredn degil merkezin tutumundan hersey para ustune kurulu imaji birakti bende yaklasim igrenc yani bu son denemmdir yoneticilerine skayet yazucm bu konuyla alakali dr lari super ben seviyrm dr umu enazindn hep gaz veriyr bu sefer oldu bitti masallh enazindn psikolojk destk alip bebeklerle donuyrsun eve iste boyle
egunal canım benim kusura bakma geç oldu ama ancak girebildim yumoşlarım yeteri kadar büyümüş dün akşam 8.45 te çatlatma iğnemi yaptım pazartesi sabah 8.15 te opu ya gidecez doktorumuz herşey yolunda diyor inşallah allahın izni ile bu sefer olur .....mino55megi ve maybebabe canlarım bugün test gününüz inşallah güzel haberler verirsiniz bizeee...
karasu81 hayırlısıyla bugün bebeğine kavuşuyorsun kuzum bundan sonra hep beraber geri sayıma başlayacaz...
zuzu25 canımcım bugün opu belli olacak inşallah...sırada çatlama iğnesi var...yolu yarılıyorsun az kaldı...bizi habersiz bırakma...
tebrikler canım rabbime şükürler olsuuun bi mucize merkezi daha maşallah sana ve bebişine rabbim devamını getirsinkızlarrrrrrr sonucumu aldım veeeeeeeeee bingoooooooooo
hamileyimmmmmmmmmmm merkez mucize merkezi dım tıss dım tısss
hadi hayırlısı canım bebişlerin sıkı sıkı tutunsun sana inşallah 5 ocakta seninde hamiş haberini alacağızzzCanlarim bebislerim bizimle bugun oglen transfr oldu insallh busefer bizi birakmicklar ben simdi onlari seviyorm ama sipalar sanki iceride dovusuyrlartest 5ocakta walla cok rahatm tabii 8saatlik bir bekleme daha 11gun 16saat var sonuc icin dua edin hamis kardslerimi tebrik ederim darisi basimiza
egunal canım benim kusura bakma geç oldu ama ancak girebildim yumoşlarım yeteri kadar büyümüş dün akşam 8.45 te çatlatma iğnemi yaptım pazartesi sabah 8.15 te opu ya gidecez doktorumuz herşey yolunda diyor inşallah allahın izni ile bu sefer olur .....
merhaba arkadaşlar ben de aranıza katılmak istiyorum
şu an dkh kullanıyorum
kilonu yaşını herşeyi hesaplıyorlar merak etme.canım bide kac dk uykuda oluyosun kac dk sürüo işlem acaba kokruyorum ben uyumaktan yaaa lokal olmıuyomu bu iş boy kilo falan ölcüyolarmı ona göre oluyo dio bazısı narkoz miktarı of delircem şaşırdım valla
hepinize teşekkürler
yaşım 34 2. üp bebek denememiz. sorun eşimin spermlerinde. çok ileri hareketli sperm hiç yok ve yapısal bozukluk var.
ben bu bir embriyonun oluşacağına bile inanmıyordum inşallah tek embriyom bana sıkıca tutunur. tabii sizi gelişmelerden haberdar ederim.
çok düşünmemeye çalışıyorum. işe dönmem gerçekten iyi olacak. bankacıyım yıl sonu onu düşünmeye vaktim olmayacak :)
inşallah bebişim tutunmuştur.
birşey soracağım transferden 14 gün sonra kan testi yaptır dediler ama o tarihten önce belli olmuyor mu
Kızlar yarını bekleyemedim :) degerim yükselmiş test yaptırdım az önce. 27,59 beta hcg :) perşembe tekrar yaptıracağız testi:) inşallah artarak böyle devam eder:)
seni ekledim facetenama hiç hayalimdeki gibi cıkmadın,hayyallerim yıkıldı dermişim cok güzelsin bebek..ordada görüşmek üzere..yigenlerin harika bayıldım
MAŞALLAHHH katlanarak artsın değerin İNŞALLAAAAAHHHH...çoook sevindimmmm...sonucu doktoruna sordunmu neden geç artışa geçmişşş...ya da aklıma gelen başka bişey var sen testi erken yaptırdın...10.günde 8 küsürdü...acaba diyorum gününü yanlış hesaplamış olabilirmisin bize yazarken...
Canim inanamiyorum okuduguma... Allahim cok buyuk. Neler yasadin gecen ay, bu ay inanamiyorum. Tebrik ediyorum. Cok cok cok sevindim.
Bu arada beni listeden cikarabikirsiniz. Transfere uygun kromozomu duzgun embryo bulunamadi ne yazik ki. 4. Tedavim de negatif yani.
seni unuturmuyum hiç,size özel teşşekür ettim,buarada msjını aldım ona cevap yazmayı unutmuşum...egunalimi facetn ekledim senide ekliyimmi?istersen msj at bana ok..öptüm seni cicim
canım sen nasılsın?senide özledim epeydir giremedim bil bozuktu yeni geldi,hemen sana yazayım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?