üzücü şeyler yaşamışsın sanırım,bizim topigimizde hiç can acıtıcı,kötü yazılar yazılmadı,herkes birbirine elinden geldigince destek oldu,moral verdi..inş.sende güzel sonuc alırsın canım.güzel haber bekliyoruz,inş bebişin seninledir,içini ferah tut..sevgiler..
inş hayırlı haber alırısın cnm benımmm sıskınlıgını atman lazım cnm sonrası kotu oluyor(( malesef ben sısıkınlıkten odolayı astım baslangıcı yasadım ve tutumadı maleseff sımdı dondurulmusları transfer edıcez ocakta ıalc kullanıcam 2 ay dınlen ddedı doktorum o yuzden bol bol yuruyus yap ben sısıkınlıgı atamadım ıns sen atarsın bebgıne kavusurusun ((
tam 4+2 günlüksün ama şuda var eksik fala olabilir çünki yumurtlama gününe bağlı mesela benim sat. 23 kasımdı ama cumartesi günkü değerime göre geç döllenmişsin dedi dr. buda değişiyo canım ya senin bu kan değeri hangi gün yapıldı mesela ben senden önce olmuşum ama geç döllenmişim
benim hastalıgım hep 26 günde bir olur . 10 aralıkta transferim oldu canım 10.gün kan degerim 40.85 civarıydı 12.günde 102.90 en sonda 14.gün yani cumartesi günü 289.90 çıktı dr baska kan testi yaptırmana gerek yok 18 - 20 gün sonra ultrasyona gidersin kullandıgın ilaçlara dewam et diye aradı.banada degerim çok düşük gelmişti ama dr normal dedi bilmiyorum içimde hala korku var
tam 4+2 günlüksün ama şuda var eksik fala olabilir çünki yumurtlama gününe bağlı mesela benim sat. 23 kasımdı ama cumartesi günkü değerime göre geç döllenmişsin dedi dr. buda değişiyo canım ya senin bu kan değeri hangi gün yapıldı mesela ben senden önce olmuşum ama geç döllenmişim
evet benim daha çok varrr. 2 tane transfer yapıldı. inşallah yaaa hepimize yeni yıl hediyesi olur bebişlerimiz.
evet benim daha çok varrr. 2 tane transfer yapıldı. inşallah yaaa hepimize yeni yıl hediyesi olur bebişlerimiz.
arkadaşlarrrrrrrrrrrrr positivvvvv...........yarına kadar dayanamadım......dün idrar testi yapmıştım silik çıkınca bugün kan tahlili yaptım......sizleri seviyorummmm........bebiş dolu günler herkeze
Huhu annecik nasil geciyor gunler nelervyapiyorsun benbugun cok yatmadim otrdum aksm ustu. Kuzucuklarima brokoli corbasi yaptim simdi biraz belim agridi uzandim siz neler yapiyrsunuz buarada ben bu sefer daha rahtim ilkinde cok gerilmistm simdi mutluyum bebislerimle ooo ben hem 3ocakta yaptircm test
gıttım canım... maşallah bebiş de kese de iyi dedi dr...
haftaya tekrar gıdıcem.. her hafta çagrıyo benı..
progestan verdı..gunde 2 tane..
Benim de 1 tanesi kistin oldugu yumurtadandı :)Ama doktor hepimiz bir yumurta + 1 spermdeniz. O yüzden sayılara takma kafanı demişti. Gerçekten de anlıyorsunki bu iş matematik gibi birşey değil. bir sürü parametre var. bizim bildiklerimiz bile çok. bi de bilmediklerimizi düşün.
tebrik ediyorum canlarım,rabbim kucaklarımıza hayırla,saglıkla almayı nasip etsin inş.coooook sevindim,iki güzel haber hadi bakalım,,dualarımız arkadaşlarımız için..buarada SİHİRLİ degerin kactı canım ve kacıncı gün testiydi?merak ettim..
hoşgeldinnnnnnn. sen yokkende burdayız biz bırakmıyoruz topiği :))))ay valla sabah bir girdim topiğe listeyi güncelledim çıktım.o saatten beride daha yeni girebildimmm...boşlamaya gelmiyo valla...10 sayfa uçurmuşsunuz hemen...baktım 2 hamilemiz var biraz daha girmesem topiğe kızlar doğuracaklarmış...bu ne hız beeeee....dur hemen güncellemelerimizi yapayımmm...
kızlar korkuyorum ben yaaaa hala atamadım ara ara kalbim güp güp edio hic ameliyathaneye girmedim hayatımda ben soguk olur die düsünüorum bide sey sorcam kızlar size doktor alıo demi yumurtaları embriyolog lafı gecmis o neciyine basladı sorularrrr
slm kızlarrrrrrr..benimde bugün 5BB ve 4AB kalitelerinde 2 donmuş transferim oldu...artık bende geri sayıma başladım..rabbim hepimizin yüzünü güldürür inşallah...
melikecim veya listeyle kim ilgileniyorsa değiştirirsiniz bilgileri
slmmm :)) yaaa ben çok sıkıldım evde olmaktan. çıkıp gezesim var ama korkuyorum da bebişlere bişey olacak diye. nette film izliyorum bol bol ama çok sıkıcıııı((( onun dışında rahatım huzurluyum. bende az önce aynı şeyi düşünüyordum 3 ünde yaptırayım ben test ama kimseye söylemeyeyim diye :))) eşim kızıyo erken yapınca çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?