kızlar rezerv azlığı için neler yapıyorsunuz.kür falan filan yada ek vitamin...paylaşın ne olur...
kızlar bu arada bugün bir bayanla sohbet ederken,istanbul tüp bebekte tüpe başlayacağını öğrendim.o da benim gibi raporluymuş.ne kadar vericeksin dediğimde 750 tl dedi...ben bidaha bidaha sordum..şok oldum...neden bu kadar az anlamadım.kadına ilaçları sormuyorum,merkeze ne kadar dedim tekrar tekrar..
EGENUAL,BRNYNS,
sizlerde bugun kontrole gitmişsiniz sanırım aynı gün başladık üçümüzde tedaviye..hepimiz için hayırlısı olsun...sizler nasıl bir tedavi yöntemiyle başlıyorsunuz??hangi ilaçlar verildi??
benimde bugun adetimin 2.günü, menopur iğne ile başladım kısa protokol akşam ilk iğnemi vurulcm..pzt.kontole çağırdılar heralde bayramın sonuna doğru yum.topl.işlemi yapılır...
EGENUAL,BRNYNS,
sizlerde bugun kontrole gitmişsiniz sanırım aynı gün başladık üçümüzde tedaviye..hepimiz için hayırlısı olsun...sizler nasıl bir tedavi yöntemiyle başlıyorsunuz??hangi ilaçlar verildi??
benimde bugun adetimin 2.günü, menopur iğne ile başladım kısa protokol akşam ilk iğnemi vurulcm..pzt.kontole çağırdılar heralde bayramın sonuna doğru yum.topl.işlemi yapılır...
kuzumm saolasın ama ağrıyor şiş bide idare ediorum...
bişi dicem valla sen müstakbel bebeğim diince anlamadım biliomusun.. gülen yüz yapmıştım alla alla onu mu diyo acaba dedim.. şimdi listeyi düzenlerken görünce şok oldum... hangi ara yaptım nasıl yaptım hiç hatırlamıorum :26:
demek Allah yaptırdı
aaaaaaa..... ALLAH mı yaptırdı ne.......ayyy hadi inşallah...
kızlar yarın erkenden hastaneye gidiyorum.tetkiklerden olumsuz bişey çıkmazsa başlıyorum artık.öğlene kadar aranıza katılamam gelince detaylı anlatırım...hadi ben kaçar...
Mrb arkadaşlar Ben de önümüzdeki aylarda tedaviye başlayacaklardanım Kasım adetiyle kontrole gidip aralık adetiyle de tedaviye başlamayı düşünüyoruz.Tedaviye başlayacak arkadaşlara en kısa zamanda bebeklerini sağlıklı bir şekilde kucaklarına almayı diliyorum
Benim bu ikinci tedavim olacak İlk tedavimde hamile kaldım ancak 18. haftada bebeğimi kaybettimEğer bebeğimi kaybetmeseydim bu günlerde bebeğimi kucağıma almış olacaktımŞimdi daha büyük endişe ve korkularla tedaviye başlayacağımAllahım aynı acları bir daha bana ve kimseye yaşatmasın
Bu arada ben de umut tüp bebek merkezinde tedavi gördüm Yine aynı merkezde tedaviye başlayacağım ve herkese de tavsiye ederim Herkesin kucaklarının dolması dileğiyle
Arkadaşlar, dr. benden iki adet arası progesteron tahlili istedi. tedaviye ne zaman başlayacağımız sonuca bağlı galiba. Sonucu götürdüğümde netleşecek. Bu neden istenir bilginiz var mı?
hoşgeldin canım hadi Bismillahhh hayırlı olsun tedavinnne zaman başlayacaksın peki :26:
anaaaaaaaa 750 ne ayol biz burda 4.5 - 5 bin veriyoruzzzz
Mrb arkadaşlar Ben de önümüzdeki aylarda tedaviye başlayacaklardanım Kasım adetiyle kontrole gidip aralık adetiyle de tedaviye başlamayı düşünüyoruz.Tedaviye başlayacak arkadaşlara en kısa zamanda bebeklerini sağlıklı bir şekilde kucaklarına almayı diliyorum
Benim bu ikinci tedavim olacak İlk tedavimde hamile kaldım ancak 18. haftada bebeğimi kaybettimEğer bebeğimi kaybetmeseydim bu günlerde bebeğimi kucağıma almış olacaktımŞimdi daha büyük endişe ve korkularla tedaviye başlayacağımAllahım aynı acları bir daha bana ve kimseye yaşatmasın
Bu arada ben de umut tüp bebek merkezinde tedavi gördüm Yine aynı merkezde tedaviye başlayacağım ve herkese de tavsiye ederim Herkesin kucaklarının dolması dileğiyle
inşallah kuzum doğru seçim yapabilirimmm
Gonalf yumurat büyütmek için menagon çoğaltmak için cetrodite de aynı boyda büyüsünler deyüü vermişler kuzummmm
valla bakk yeminlen.. ay içime doğdu demek kıs
güzel haberlerle gel inşallah canım hemen yaz çatlarım
merhaba, öncelikle geçmiş olsun.. gerçekten çok üzücü... onca uğraş sonunda hamile kalıyosun ama malesef kucağına alamıyosun.. oda Rabbimin öngördüğü hal.. inşllah bidha yaşamazsın canım.. bu son tedavin olur sağlıkla alırsın kucağına inşallahhhhhhhhhhhhhhh
merhaba kızlar,bende kasımın 4 üne memorial den randevu aldım.çok heyecanlıyım hadi bakalım hayırlısı...allah isteyen herkese annelik duygusunu yaşamayı nasip etsin.
Öncelikle hoşşşgeldin canım ve çoooooooook geçmiş olsun..Umuda yolculuğumuzda sende 3. sün demekki:)) Karşılaşırız bakarsınız..Hayırlısı gülüm ya,Rabb ne zaman ol der ne zaman bebişlerimizin tutunmasına izin verirse o zaman olucak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?