Test tarihlerimiz ayni gun ama benim tarnsfer 20 oldu ve bana neden bu kdar erken tarih verdiler bilmiyorum bende cok heycanliyim hic bir belirtim yok test tarihinden dolayida kafam zaten karisik
slmmmm. hoşgeldin.
test tarihim perşembe gunu. ben 3 gün kalana kadar cok iyiydim ama dün ve bugun stresliyim. Sivilcem de cıktıumarım hastalanacağım için degildir
Dogrudur 5.gun transfer ama buna ragmen 9 gun oluyo transfer gununu sayarsak hesabi anlamadim yanisizinki 5. gün transferi olabilir benimki 3. gün transferi
umudumuzu yıtırmek yok son gune kadarr((
senin kaç gün var? benim test 5 ocakta daha çok var zaman geçmiyoooo(((
progesteronu düşük buldu doktor crinone u günde 2 ye çıkardı.birde ilk defa gördüğüm kır saçlı bir dr vardı çok tersti canım sıkıldı ona da ....kanamam yok zaten üç gün ama gün aşırı oldu birkaç damla şeklindeydi.dr embriyo düşmez ama olmaması gereken bir durum dedi.ben de eğer sonucu etkileyecek bir durumsa ilacı keseyim dedim boşu boşuna hormon almayayım dedim ama adam bana git iğneni vurdur sen hala vurdurmadınmı diye azarladı adam gibi sorularımı cevaplamadı ne zormuş bu işler böyle yaaaa iki günde stresss topu oldum çıktım bu arada bu mesajı okuyup transferden sonra progesteron baktıran arkadaşlar değerlerinizi yazarmısınız lütfen benim 6.29 çıktı dün transferin 6. gününde.acaba nasıl ???
Teşekkürler cnm. Senin de çikolata kistin mı var.benim 2007 de sol yumurtaligimdan 8cm kist alındı.çok büyüktü.ama ben o zamanlar cocuk düşünmüyordum ve sadece normal yoldan bebek sahibi olma olasılığını etkilediğini düşünüyordum. Ama aslında tüp bebeği de etkiliyormuş yumurta rezervini azaltıyormuş benim dezavantajım sag yumurtaligimda kist olmamamasina rağmen o da küçülmüş. 1 sol 1 sag yumurtaligimdan yumurta alındı ben hep kalitesiz olacaklar diye üzüldüm ama ikisi de olgundu. Forumlarda 30 toplandı 20 si dollendi 5 embriyo oluştu yazılarını okuyunca üzülüyordum. İkisi de dollendi ilk denemem olduğu için daha çok gelişen embriyo transfer edildi. Beni 4 yıl once de ameliyat eden Mustafa bahceci idi. Tüp bebek tedavisini de o yaptı. Fsh ile ilgili bir sorun olmadı. Sen 26 yaşındasin. Bu bir avantaj. Mustafa bey bana 32yas için bile bana avantaj dedi. Kalite önemli ama sayı ile doğru orantılı değil. Böyle duşun herşey Allah'ın takdiri. Başka sorun varsa mutlaka sor.
malesef cnm benım test negatıf cıktı 7 aralıkta sımdı ocak 26-27 sını beklıyorum tekrar transfer olucka ıste
Deha derken ne demek istedin anlamadim ama 9 gun boyunca 225 mg ilac kullandim
Yok canımm benimm kistt yoktuu..Ama hidrosalpenks yani tüpte sıvı birikimi olduğundann laaroskopi oldumm..Sonrasında da başıma gelmeyenn kalmadıı..Adet göremedimmm ameliyattan sonraa, ilaçla gördüğümde ise fsh 39,5 çıktıı..Geçen ay tüp yaptırmaya kalkıştıkk 4 foliküll vardı ama büyümedii..225 gonal-f ve famera hapı kullandığım haldee..tedavii iptall oldu((( Dr o kadar imkansız konuştukii yıkıldımm...%1 dedi şansın..Sizi görünce umutlanıyorummm..
kızlar benim bel ağrım ve su gibi akıntım var neden acaba? korkuyorum...
nerdesınız bakım sız ...
yoklama yapıcam size bundan sonraaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?