2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım transferin hayırlı olsun..inş.bebeklerin sana sımsıkı tutunur,rabbim ol der onlar için:))ama lütfen stres yapma ve sakın belirti arama,rahat ol,sürekli yatma evde dolaş ki rahme kan gitsin...ben sadece transfer günü yattım,ertesi günler arada uzandım,arada dolaştım,yemek yaptım..ve önemlisi dua et...inş.güzel haberlerini alırız,boll şanslar canım

canımm benim Rafel biraz ters bir adam ama işini iyi yapan birisi. Sen sakin ol yeter olur mu??

kız delimisin sen?hiç gülicigim yoktu..ne alıngan olcam ben dur dün bir bugün iki:))alınmadım kızmadım canım sana öle gelmiş,listeyle ugraşırsında ben sana alınırmıyım?:)o cok kutsal bi görev...arkadaşların bilgilerini güncelliyosun canım..iyiyim yani merak etme,bence sen alınganlık yapmışın

ögleden sonra kan vermeye gitcem yine:))bakalım degerimiz ne kadar artmış,inş.bebeişlerim annelerini üzmezler:))sonucu yazarım,hazırlanmam lazım hoşcakalın...

kız o bendede var korkutma beni...(bişey yok,hamilelikte normal diye biliyorum,aklımı alma benimde...sakin ol,içini ferah tut..RABBİMİN İZNİYLE BİŞEY OLMAZ YAVRULARIMIZA..TAMAMMI CANIM?ŞİMDİ CIKIYOM SONRA GELCEM:18:

Yok canımm benimm kistt yoktuu..Ama hidrosalpenks yani tüpte sıvı birikimi olduğundann laaroskopi oldumm..Sonrasında da başıma gelmeyenn kalmadıı..Adet göremedimmm ameliyattan sonraa, ilaçla gördüğümde ise fsh 39,5 çıktıı..Geçen ay tüp yaptırmaya kalkıştıkk 4 foliküll vardı ama büyümedii..225 gonal-f ve famera hapı kullandığım haldee..tedavii iptall oldu((( Dr o kadar imkansız konuştukii yıkıldımm...%1 dedi şansın..Sizi görünce umutlanıyorummm..

Deha derken ne demek istedin anlamadim ama 9 gun boyunca 225 mg ilac kullandim

Deha canımmm yumoş kalitesini arttırmak için kullanılann bişr ilaççç..Daha öncedenn drun verdimi diye sordumm..Çünkü rezerv azlığında yumoş kalitesi önemli olduğundann genelde veriyor drlarr..Ama bazıları karşı çıkıyorr..Ondan merakk ettimm..Anlaşılann sen kullanmamışsınn..

İnşş bebişlerinn seninle 9 ay boyunca sımsıkı tutunurlar...Bizimm bebişlerimmiz savaşşçııııılarrr...Öpüyorumm çok

zamanı gelmemis demek ki oyle dusun. 4 folikülün varmış o da iyi. benim 2 tane var. bence hep basarı hikayeleri oku.. iyi geliyor. o kadar çok mucize var ki.

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar nasılsız ya 2 dün 16:00 itibaren 2 tane daha güzel haber almışız maybebabe ve brnyns canlar tebrik ederim rabbim tamammını erdirsin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…