melike sen nerdesin ,dün yazmıştım sana ,ne yaptın diye doktora gittinmi kontrol için
canım mmm cevap yazdım ben sana.... gormedın galıba... gıttımm çok şukur... herşey yolunda...
progestan verdı...
her hafta çagrıyo... 31 aralık yıne gıdıcem...
sen naptın... kalp atışını duydunmu... nasılsın...
hoşgeldiiinnnnnnn........günaydınnn kızalar nasılsınızz ?? bende aranıza yenı katıldım benıde aranıza alırmısınız ?
bebişleri al gel aramıza...2 de transferim var çok heyecan lıyım.....yumurta toplamada hiç heyecanlanmamıştım
umutsuzluğa kapılmak yok çoğumuz test tarihi yaklaştıkça kendimizi regl olcakmıış gibi hissettik vicut aynı belirtileri gösteriyo inşallah iyi haberleri paylaşırız:)test tarihim perşembe gunu. ben 3 gün kalana kadar cok iyiydim ama dün ve bugun stresliyim. Sivilcem de cıktıumarım hastalanacağım için degildir
figencim endişe etme çok erken değil. benim 3.gün embriyosuydu ve 11. kan testi yaptırdım çıktı. senin 5.gün embriyosu olduna göre aynı hesap oluyo:))) perşembe güzel haberini bekliyorumTest tarihlerimiz ayni gun ama benim tarnsfer 20 oldu ve bana neden bu kdar erken tarih verdiler bilmiyorum bende cok heycanliyim hic bir belirtim yok test tarihinden dolayida kafam zaten karisik
ervacım inşallah çok çok katlanmıştır da ikizdir bebişlerin....ögleden sonra kan vermeye gitcem yine:))bakalım degerimiz ne kadar artmış,inş.bebeişlerim annelerini üzmezler:))sonucu yazarım,hazırlanmam lazım hoşcakalın...
kızlar benim bel ağrım ve su gibi akıntım var neden acaba? korkuyorum...
cnm yaaa çok üzüldüm( ikinci denememi olacak? dondurulmuş yokmuydu?
Kızlar bişey sorcam bu jel ne için kullanılıyor ben anlamadimda bide transferden sonra ilaç kullaniyonuzmu ve ne için kullanılıyor çok soru sordum ama merak ettim
transferden sonra kimisi jel kımısıne progestan fitil ve ipğne verıyolar.. sen tedavının hangı aşamasındasın..
Biz daha başlamadık ama merak ettim ben tatilimi bekliyorum valla bunları duyunca başlamamış olmama. Rağmen geriliyorum ben ben çok korkuyorum
canım mmm cevap yazdım ben sana.... gormedın galıba... gıttımm çok şukur... herşey yolunda...
progestan verdı...
her hafta çagrıyo... 31 aralık yıne gıdıcem...
sen naptın... kalp atışını duydunmu... nasılsın...
Biz daha başlamadık ama merak ettim ben tatilimi bekliyorum valla bunları duyunca başlamamış olmama. Rağmen geriliyorum ben ben çok korkuyorum
görmedim canım yaa,çok yazanlar olmuş ..sevindim canım yaa,ilaç olarakmı verdi progestanı?bende her hafta gitmiştim,ben yarın gibicem kan tahlilerim var onları yaptırıcam,canım ben 3 hafta oldu duyalı kalp atışlarını,9.haftanın içindeyiö çok şükür,yarında doktorum istanbulla görüşücek bu progestan ve iğnem için onları bıraktırabilirler büyük ihtimalle,,,ben şuan bulantı ve istifrayla uğraşıyorum benim sıkıntılı geçiyor biraz çalıştığum içinde ..ama herşeye değer yeterki bebişim iyi olsun..
sıkma canını bazen hersey cok oylunda gıdebılıyorrr ve mucıze oluyor hersey rabbımın elınde o yuzden bol bol dua etmek gerekıyor cnmmm sabır ve eslerımızle aramızdakı bagda cok onemlı tabı dha bır kenetlenmek gerekıyor .
progesteronu düşük buldu doktor crinone u günde 2 ye çıkardı.birde ilk defa gördüğüm kır saçlı bir dr vardı çok tersti canım sıkıldı ona da ....kanamam yok zaten üç gün ama gün aşırı oldu birkaç damla şeklindeydi.dr embriyo düşmez ama olmaması gereken bir durum dedi.ben de eğer sonucu etkileyecek bir durumsa ilacı keseyim dedim boşu boşuna hormon almayayım dedim ama adam bana git iğneni vurdur sen hala vurdurmadınmı diye azarladı adam gibi sorularımı cevaplamadı ne zormuş bu işler böyle yaaaa iki günde stresss topu oldum çıktım bu arada bu mesajı okuyup transferden sonra progesteron baktıran arkadaşlar değerlerinizi yazarmısınız lütfen benim 6.29 çıktı dün transferin 6. gününde.acaba nasıl ???
off sorma bende çalışıyorum...totom agrıyo oturmaktan...
progestan ı hap gıbı kullan dedi...
çok şukur benım bulantım falan yok.. ama hafıf hafıf kasık agrım var..
korkmaaa onlar normal şeyler,jelde çok akıntı yapıyor,
hoşgeldiiinnnnnnn........
bebişleri al gel aramıza...
umutsuzluğa kapılmak yok çoğumuz test tarihi yaklaştıkça kendimizi regl olcakmıış gibi hissettik vicut aynı belirtileri gösteriyo inşallah iyi haberleri paylaşırız:)
figencim endişe etme çok erken değil. benim 3.gün embriyosuydu ve 11. kan testi yaptırdım çıktı. senin 5.gün embriyosu olduna göre aynı hesap oluyo:))) perşembe güzel haberini bekliyorum
ervacım inşallah çok çok katlanmıştır da ikizdir bebişlerin....
canım o dediklerin bendede fazlasıyla var ama normalmiş, bulantın falan başladımı senin?
ne bileyimm sanki adet ağrısı gibi bel ağrısı var. su gibide akıntı. daha bulantımda yok...
ben 9 haftalığım sanki adet olcakmışım gibi bel ve karın ağrısı var,hergittiğimde soruyorum doktora,normal olcak bunlar diyor,artık somruyorum:)sen kaç haftalıksın,bulantılar 6-7 hafta arası başlıyor,rahat ol,bazılarında da hiç olmuyormuş bulantı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?