- 3 Ağustos 2011
- 356
- 653
- 103
Slm annecik nadil gidiyr beni disari cikarmktan esim vazgecti ve prsembdn once de cikmickmisim ben oyle bisbos kitap dergi tv ve yatak arasinda takiliyorum cok uykucu oldum ben dun ogln ve simdi gozletim hophop kapaniyor bu benim kuzucuklar dir insllh beni uyutan ki inaniyorum ben bnmle olduklarina hisslerim boyle sabh uyaninca hemn konsmaya basliyrm canlarimla bende durum bu seni m ettim cnmm
ben 5+7 yim. yani 6 bitmek üzere demiii.pek anlamıyorum
ben 9 haftalığım sanki adet olcakmışım gibi bel ve karın ağrısı var,hergittiğimde soruyorum doktora,normal olcak bunlar diyor,artık somruyorum:)sen kaç haftalıksın,bulantılar 6-7 hafta arası başlıyor,rahat ol,bazılarında da hiç olmuyormuş bulantı
Biz daha başlamadık ama merak ettim ben tatilimi bekliyorum valla bunları duyunca başlamamış olmama. Rağmen geriliyorum ben ben çok korkuyorum
Evet haklisin ama gercekten korkuyorum ben burayı okuyorum her gün
Hamislerimizi görünce morelim düzeliyor Allah hepimize nasip eder inşallah aranızda psikolojik destek alan oldumu aldıysanız yardımcı oluyormu?
Ben 20 yaşında 1buçuk yıllık evliyim. ve benimde çoçugum olmuyor kendim pko hastasıyım ve eşiminde sperm sayısı sadece 1 tane. Bu yüzden tüp bebek yaptırmaya karar verdik
Şu an lucrin ve Gonal-F igneleri vuruluyorum yarın sabah doktara gidicem eger yumurtalarım yeterince büyümüşse çatlatıp 1 kaç gün sonra transfer yapılacak(
İnşallah bende anne olurumm . Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin . Olmayan herkeze verir inşallah . ben kimseye söyleyemedim eşim için zor bi durum diye . ve bu durum
gitgide zorlaştı bende sizlere içimi dökmek istedim umarım hayırlısı olur . beni dinlediginiz için şimdiden teşşekkürlerrr .. herşey gönlünüzce olsun ..
aman aman olmasın boşver.. sende tuzlu kıraker falan al barı çantana falan..
Ben 20 yaşında 1buçuk yıllık evliyim. ve benimde çoçugum olmuyor kendim pko hastasıyım ve eşiminde sperm sayısı sadece 1 tane. Bu yüzden tüp bebek yaptırmaya karar verdik
Şu an lucrin ve Gonal-F igneleri vuruluyorum yarın sabah doktara gidicem eger yumurtalarım yeterince büyümüşse çatlatıp 1 kaç gün sonra transfer yapılacak(
İnşallah bende anne olurumm . Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin . Olmayan herkeze verir inşallah . ben kimseye söyleyemedim eşim için zor bi durum diye . ve bu durum
gitgide zorlaştı bende sizlere içimi dökmek istedim umarım hayırlısı olur . beni dinlediginiz için şimdiden teşşekkürlerrr .. herşey gönlünüzce olsun ..
bendede bulantı yok aksine ne bulsam yiyorum:)) ki normalde çok az yerim ben ama transferden bu yana maşallahım var:) pregestanda şişlik yapıyo birazda kilo aldım kız kardeşim dalga geçiyo sana 3.gün emriyosu yerine kesin 3 aylık koydular diye.... öyle bi göbek çıktı bende:)) transfer günümüz seninle aynı sanırım ayın 1 i. benim sat ımda 16 kasımdı.
canım merhabaa..nasıl geçiyor günlerinn??bebiş üzmüyor demi annesii :) ..???
ne yapım canımmm ????
tickerrrr:)))))))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?