2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben 20 yaşında 1buçuk yıllık evliyim. ve benimde çoçugum olmuyor kendim pko hastasıyım ve eşiminde sperm sayısı sadece 1 tane. Bu yüzden tüp bebek yaptırmaya karar verdik
Şu an lucrin ve Gonal-F igneleri vuruluyorum yarın sabah doktara gidicem eger yumurtalarım yeterince büyümüşse çatlatıp 1 kaç gün sonra transfer yapılacak (
İnşallah bende anne olurumm . Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin . Olmayan herkeze verir inşallah . ben kimseye söyleyemedim eşim için zor bi durum diye . ve bu durum
gitgide zorlaştı bende sizlere içimi dökmek istedim umarım hayırlısı olur . beni dinlediginiz için şimdiden teşşekkürlerrr .. herşey gönlünüzce olsun ..

slm cnmmm. bende daha çıkmadım dışarı ama çıkıcam kararlıyım. 4 gibi çıkıp kuaförüme bi uğrayım diyorum. inşallah bebekler uyutuyordur seni kuzum. bende hiçbir belirti yok. herşey çok normal. üffff geçsin zaman da öğrenelim yaaa.

aman aman olmasın boşver.. sende tuzlu kıraker falan al barı çantana falan..

Biz daha başlamadık ama merak ettim ben tatilimi bekliyorum valla bunları duyunca başlamamış olmama. Rağmen geriliyorum ben ben çok korkuyorum

Evet haklisin ama gercekten korkuyorum ben burayı okuyorum her gün
Hamislerimizi görünce morelim düzeliyor Allah hepimize nasip eder inşallah aranızda psikolojik destek alan oldumu aldıysanız yardımcı oluyormu?

canım benım korkunun neye faydası var kı buna olsun korma ve bol bol dua et hem korkacak hıc bırsey yok 20 gun bir tedavı ve transfer sonrasında bebısın kucagında :)) ben alamdım ama belkı alan arkadaslarımız vardır.

hoşgeldinnn. iyi yapmışsın gelmekler. burdaki arkadaşların hamile kaldıklarını gördükçe umutları artıyor, morali düzeliyor insanın. inşallah bir gün hepimiz bebişlerimizi kucağımıza alıcaz.

bendede bulantı yok aksine ne bulsam yiyorum:)) ki normalde çok az yerim ben ama transferden bu yana maşallahım var:) pregestanda şişlik yapıyo birazda kilo aldım kız kardeşim dalga geçiyo sana 3.gün emriyosu yerine kesin 3 aylık koydular diye.... öyle bi göbek çıktı bende:)) transfer günümüz seninle aynı sanırım ayın 1 i. benim sat ımda 16 kasımdı.

Son düzenleme:

hoşgeldin canım aramıza,hayırlı olsun tedavin,burda içini istediğin gibi dökebilirsin hepimiz senin gibiyiz unutma,aynı yollardan geçtik ,,Allah yardımcımız olsun hepimizin,

bende kilo almışım. cumartesi doktor tarttı 56.4 olmuşum. ben en fazla 52-53 kiloydum.doktor aldığın hormonlarında etkisi var dedi.gebelik kilon değildir dedi. cumartesi kendime hamile pantolonu aldım kot çünkü işe düğmeler açıkta gidiyorum :))))) benim transfer 29 Kasım SAT 17 Kasım.göbek desen bendede var..

cnm yasın daha kucukkk inş tutar bebgın sana sımsıkı sarılır bızde malesef kımseye soyleyemedık bırtek esımın annesı ve babsı bılıyor malesef benımkıler bıle bılmıyor zor bır durum anlıyorum senı ama sabır hersey duzelcekk..
“Umut oldukça her yeni gün yeni bir başlangıçtır “

Saolun destekleriniz için. İnşallah rabbim olamayan herkeze nasip eder. Burda çok güzel şeyler okudum bu benim için çok büyük moral oldu .
Kendimi yanlız hissetmiyorum artık .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…