2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hoşgeldin canım.... tedavin hayırlı sonucu mutlu olsun... burda herkez birbirine destek, sende ne zaman bişeye takılırsan yada canın sıkılır paylaşmak istersen hepimiz yanındayız....

tatlım nette otomatik hesaplayılar var ordan hesaplarsın ama muhtemelen agustos23 gibi olur seninde:))))

hoşgeldin canım.... tedavin hayırlı sonucu mutlu olsun... burda herkez birbirine destek, sende ne zaman bişeye takılırsan yada canın sıkılır paylaşmak istersen hepimiz yanındayız....

Sagolun Bundan sonra bende tüp bebek aşamasında her anımı burda sizinle paylaşıcagım için çok mutluyum
Bana şimdiden kocaman bi destek oldunuz ..

kızlar ben geldim değerim normal artışta ve bu gün tam hamileyim diebilirimmmmmçok şükürrrrrrrrrrrrrr

kızlar ben geldim değerim normal artışta ve bu gün tam hamileyim diebilirimmmmmçok şükürrrrrrrrrrrrrr

tam hamileydinnnn zatennn kuzummmm...ben biliyordumda sen bana inanmayıp gittin test yaptırdın neyseeeee ...şaka bi yana tekrar tebrik ediyorum canımmmm...bu kez herşey çooook güzel olacakkkk...

tam hamileydinnnn zatennn kuzummmm...ben biliyordumda sen bana inanmayıp gittin test yaptırdın neyseeeee ...şaka bi yana tekrar tebrik ediyorum canımmmm...bu kez herşey çooook güzel olacakkkk...

ayy kızlar valla evet hamileydim ama kesinleşmesi değerin normal arttığını görmeden rahatlıyamadım şükürler olsun egunalım darısı sana arkadaşım ve tüm istiyenlere inşlhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…