Ayy cnm insallh bebislerdir beni uyutan belkide bosluktr bilmiyrm aslinda bwnnbu sefer hic belirti aramiyrm ama arada ufak ufak sanci gibi sanki iceridn beni cimcikliyrlar gibi komik durum iyi yapmissn cik biraz yorma kendini yurume cok uzun duz ayakkabi giy ben transfrdn onceki aksm binaya girincw kaydim kut yere yapstim dikkt et raht kiyafet giy yaaa birde ben acayip yemk yiyorummmEvt biran once o gusel gun gelsin de ogrenelum bizle oldklarini ben cook inaniyrm bizmle olduklarina sende inan buna kons lutfen bolbol bebislerinle
Herkese merhaba;
Ben de tüp bebek tedavisi görüyorum.Şimdi gonalf ,monopur ve lucrin kullanıyorum.Çok yorucu ve yıpratıcı bir süreç umarım herkesin gönlüne göre olur.ben çok korkuyorum ve çok heyecanlıyım.Günleri zor geçiriyorum yani.Daha önce 2 gebeliğim oldu.Maalesef ilkini 4.5 aylık ikincisinide 8 haftalıkken kaybettim.Benim pıhtılaşma problemim ve haşimato hastalığım var.Şimdi bir de gebe kalmakta zorluk çekiyorum ve nihayetinde tüp bebek yaptırmaya karar verdik ve tedavilere başladık.Ama sanırım benim korkularım hiç bitmeyecek.Sizlerle bunları paylaşmak istedim.Bu süreci sizinle geçirmek güç verir diye düşünüyorum.Çünkü ailelerle paylaşmak gerçekten daha çok yıpratıyor insanı.Beni de aranıza alırsanız çok sevinirim.Şimdiden teşekkür ederim.
hoşgeldiiiiiiinnnnnn canııııımmmmmm....hikayeni okudum rabbimmm sabır versin öncelikle....tedavin hayırlı sağlıklı ve bebekli olsun inşallahhhh...bize katılmana çok sevindimmm...emin ol bu süreçte hep beraber olacaz...bilgilerini tam olarak yaz senide listemize ekleyimmm...bilgilerinden eksik olanlar yaş ve merkez...
Hoşbulduk canım.Teşekkür ederim.Yaşım 32 merkez ankara anatolia .İnşallah canım herkesin gönlüne göre olsun.
hemen merakını gidereyim,yazcaktım eve gelince ama baktım kimse yoktu yazmadım.bugün 14.gün degerim 1040 cıktı?nasıl iyimi?
benimde iştahım çok açık göbeğim kocaman oldu :)) ilaçlar yapıyor sanırım. ama olsun bebişler için herşeye değer. biz bugün yürüyüşe çıktık hava aldık geldik. çok iyi geldi. tavsiye ederim. rahatlattı bizi. ama dediğin doğru dikkat etmek gerek.
iyi akşamlar kızlar... bugün transferim yapıldı...2 yumoş katıldı bana inşallah hep benimle beraber olurlar...7 ocak test günü....:18::18::18:
merhaba arkadaslar.benimde 17sinde transferim oldu.2 gün sonra test yapıcam.ama hiç bir belirti yok bende.sanki adet olucakmısım gibi ara ara agrım oluyor. aranızda herhangi bir belirti yaşayan oldu mu??? tedirginim. ya tutmadıysa
merhaba arkadaslar.benimde 17sinde transferim oldu.2 gün sonra test yapıcam.ama hiç bir belirti yok bende.sanki adet olucakmısım gibi ara ara agrım oluyor. aranızda herhangi bir belirti yaşayan oldu mu??? tedirginim. ya tutmadıysa
Cnm ne gusel yapmissiniz ohOhh iyi gelmistr yurumk ama kocam izin vermiyor ben yarnda evdeyimm persembe cikicaz insllh ayni durum bizdede var kocamn gobekli olduk ilk denmm de hic bukadar olmamisti ama bunda ohh nebulursam yiyorum ay bn cok keyif yaptim kocam surekli dolaniyr ortada yazik ee baba olmkta kolay degil basladi hayati paylasma ben cok hayal kuruyorym sanada tavsiye ediyrm aslinda hic yapamm hayl kurma isini ama busefer cok kaptrdim kendimi inaniyrm biz seninle 3ockta bagiricz anne oluyrz diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?