nerdesınız bakım sız ...
yoklama yapıcam size bundan sonraaa
ayy kızlar valla evet hamileydim ama kesinleşmesi değerin normal arttığını görmeden rahatlıyamadım şükürler olsun egunalım darısı sana arkadaşım ve tüm istiyenlere inşlhh
iki gündür dışarlardayım annemin yıllık hastane kontrolleri var ona eşlik ediyorum...tüp bebekten sonra 1 aydır hastane yüzü görmemiştim özlemiştim iyi olduuuu misss gibi ilaç kokulu hastaneler en sevdiğim yerler....aaaaaaa delümü neeee bize diyene bakkk işlerim var yıl sonu deyip topiğe uğramıyor bi de bize yoklama çekiyooooo...ne güzel işte birimiz topiğe el atıyoruz işte boşlamayalım eskiler olarak dimiiiiii....ben olmazsam sen, sen olmazsan millstone vs...sen napıyosun bakıyım tikcer cı mı oldun neeee....
şekerim esas senin ikizdir :) çünkü senin 10 gün degerin benimkiyle aynı benim 12.gün degerim 248 14.gün degerim 1140 civarı bence senin ikizdir ha hahhaaaayyy
kız delimisin sen?hiç gülicigim yoktu..ne alıngan olcam ben dur dün bir bugün iki:))alınmadım kızmadım canım sana öle gelmiş,listeyle ugraşırsında ben sana alınırmıyım?:)o cok kutsal bi görev...arkadaşların bilgilerini güncelliyosun canım..iyiyim yani merak etme,bence sen alınganlık yapmışın
ögleden sonra kan vermeye gitcem yine:))bakalım degerimiz ne kadar artmış,inş.bebeişlerim annelerini üzmezler:))sonucu yazarım,hazırlanmam lazım hoşcakalın...
listeden sonra tıcer olayına gırıyım dedim napım.....
inşallah yarabbim sanada yapıcagımız zaman gelicek...
bende merak ettım.. yoklamaya yapıcam hee bundan sonra bak bugun mılstone de gormedı...
dünde sormuştum ama cevap gelmedi(( EMLA diye bir krem var sir ağdaya gidenler bilir.. bu kremi hamilelikte kullanan varmı?? netten biraz araştırdım çoğu yerde zararsız yazıyo ama bi kaç yerdede kullanmayın demiş. bende karar veremedim kullansammı kullanmasammı...
bence kullanma zaten acısız bir işlem
dünde sormuştum ama cevap gelmedi(( EMLA diye bir krem var sir ağdaya gidenler bilir.. bu kremi hamilelikte kullanan varmı?? netten biraz araştırdım çoğu yerde zararsız yazıyo ama bi kaç yerdede kullanmayın demiş. bende karar veremedim kullansammı kullanmasammı...
test tarihim perşembe gunu. ben 3 gün kalana kadar cok iyiydim ama dün ve bugun stresliyim. Sivilcem de cıktıumarım hastalanacağım için degildir
hemen merakını gidereyim,yazcaktım eve gelince ama baktım kimse yoktu yazmadım.bugün 14.gün degerim 1040 cıktı?nasıl iyimi?
Ay bir anne daha eklendi aramiza super hayrli olsun bebisletin rabbim kucaginada almani nasip etsin bolca konus onlarla ve su ic ben enax 3litre iciyrm bugun az oldu ama bizmde 5ock ama ben 3ockta yaptiricm sende beklwme 7ocagi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?