sagol egunalim..bakalım artık ikizmi tekmi bir müddet sonra ögrencez..darısı senin,millistonenin ve isteyen bütün arkadaşlarımın başına:))tez vakitte inş.yarabbim...amin diyim...
hemen merakını gidereyim,yazcaktım eve gelince ama baktım kimse yoktu yazmadım.bugün 14.gün degerim 1040 cıktı?nasıl iyimi?
hadi inş. kız?ikiz istiyoruz ama saglıklı hayırlı olsunda tek bebişte olur:))rabbim hangisini takdir ettiyse:))
bende diyimmmm AMİNNNNNNN....
slm cnmmm. bende daha çıkmadım dışarı ama çıkıcam kararlıyım. 4 gibi çıkıp kuaförüme bi uğrayım diyorum. inşallah bebekler uyutuyordur seni kuzum. bende hiçbir belirti yok. herşey çok normal. üffff geçsin zaman da öğrenelim yaaa.
amin canım hepimize nasip etsin inşallah. Deli gibiyim durmadan konuşuyorumbu mevsimde su içmek zor oluyor ama bebişlerimiz için her şeye katlanıyoruz. Valla ben önceden yapmayı bırak tarihinde yapmaya bile korkuyorumm:18:
sivilce bendede çıkmıştı hala daha bitmedi sıkma canını
ay ne çabuk ilerliyor maşallah diyim ama okurken hep geride kalıyorumhamile olanları tebrik ediyorum olmayanlar hayırlısı olsun diyorum demekki daha zamanı var diyorum inşallah hepimiz burda haykıracağız hamişiz diye egunallcığım ben yarın gonak f ye başlıycam güncellersen sevinirim
valla bende kaçıramammm.amiinnnnn.hepimizeeee inşallah.
slm cnmmm. bende daha çıkmadım dışarı ama çıkıcam kararlıyım. 4 gibi çıkıp kuaförüme bi uğrayım diyorum. inşallah bebekler uyutuyordur seni kuzum. bende hiçbir belirti yok. herşey çok normal. üffff geçsin zaman da öğrenelim yaaa.
amin canım hepimize nasip etsin inşallah. Deli gibiyim durmadan konuşuyorumbu mevsimde su içmek zor oluyor ama bebişlerimiz için her şeye katlanıyoruz. Valla ben önceden yapmayı bırak tarihinde yapmaya bile korkuyorumm:18:
inşallah canım sende merkezini mucize diye yazarsın inşallah topikte çok hamile var sonra hepside 2012 annelerine geçmişler inşallah bizde geçeriz aaayyy çok istiyorum dengeli beslenmeye çalışıyorum ananas incir yiyorum ama hap aklımda kimsede bilmiyor 2.denememizi kayınvalidem ve görümcem biliyor bende senden az deyilim bakkkkonuşuyorum
bi umutla 2.tüp bebeğe kadar kendiliğinden gelir diye bekliyorummm...artık hamileler topiğine geçmeyi bende çok istiyorum ama bu topiği bıııııraaaaaakmaaaaammmm...yediklerimizin etkisi varmıdır bilmiyorum ama dengeli ve sağlıklı beslenmek şu dönemde önemli bence çoook iyi yapıyorsunnn cicimmm dengeli beslenecem diye obez olma amaaa:125: ...genelde tam tersi olur kız tarafı bilir sende kayınvalidenler biliyor valla ben sakladım başta ama kocişim çenesini tutamadı abisine söyledi sonra bi baktık herkes biliyooooo ....aslında kimin bildiği çok önemli değil ama bu süreçte insanların sorularıyla karşılaşmak cevap vermek yoruyor bi de tüp bebekten anlamayan tipler oluyor genelde...ben tersimdir biraz kimse açıp soru bile soramadı neysekiii....
siz hamilesiniz sanırım.. tebrikler.. ben de cok uzuluyordum sivilce cıktı diye. icimi ferahlatıınız.
inşallah kendiliğinden gelir bizimki biraz duygusal<para olarak...ondan onların haberi var ben biraz yumuşağım yada eşimden dolayı herkes bzim iyiliğimizi istiyor diyor ve bende mülaim oluyorum ama annem hissediyor sanırım şimdi aradı beni dr ne zaman gitcen diye bende artık ocakkta dedim inşallh müjdeyi veririm diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?