bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeofff şu crinone jeli hiççç sevmiyorumm yaaa
bendeeeeeeeeeeeeeeeeee
bendeeeeeeeeeeeeeeeeee
senin bu umut dolu msjların beni çok mutlu ediyor :) 3 ocak bizim en mutlu günümüz olacak inşallah bende inanıyorum.
kızlar selam şok haberle geldimbenim tüp iptal oldu asılamaya döndük gene cok sevincliyim henüz cok erkendi tüp icin daha 2. asılamam cünküüü büyüyen cok yumurtam vardı ama bugun gittim o günden beri hç büyümemişler 10 un altındalar sadece 2 tanesi büyümüs 16,5 vve 14.5 dolayısıyla asılama oluyorummmm cuma günü inşallah sizlerle konusmak güzeldi sorularıma ictenlikle yanıt verdiniz umarım hepiniz kavusursunuz bebelerinize
Cnm buna gercekten cook ihtiyacimiz var Bunu sana bir tavsiye daha yarin kendine hemn baby&you diye birdergi var lutfen al kapkta bir bebe var baktkca beni icine aliyr kendi bebislrm gibi seviyrm plan yapiyrm seneye bu zamnlar seneye butun halilari kaldiriyrm eve orumck gelick ya bebisler icin esime diyrm kesin elimde terlk yapmayin evladim diye bagrinirim diyrm kari koca kafayi yedk yaaa istee bizim evin halleri cnm boyle himmm aynen 2gun gecikmeli olark bana d.gunu hediyesi gelucek kuzularim 3ocak 3ocak
supermiş! kaçıncı günde yaptın? ben ısrarla yapmıyorum korkuyorum. inşallah o kadar erken çıktıysa belki ikiz olur!
ii geceler kızlar.....
egunelcim 19 yumurtan ve 12 emriyonmu oluşşmuştu maşşallah, sizmi dondurtmadınız kalmamışmıydı yoksa.
valla iyi atlattın bazen insanlar burayı bile terkedebilio psikolojik olarak uzaklaşma gereği duyuyor ama sen burdasın helal olsun kız inş. cnm bundan sonraki tedavin olumlu olur bebeğine kavuşursun..
hoşgeldinnn canım...bende Anakaradayım ve ikinci deneme için başkent hastanesini düşünüyorum..tedavin hayırlı ve bebekli olsun inşallahhh...yumurta toplamada anestezi veriliyor ben çok korkarak girdim ama boşuna stres yapmışım...en fazla 30 dk da çıkmış oluyorsun o da yumurta sayısının fazlalığına bağlı benden 19 yumurta toplandı 20 dk da çıktım...tam uyutmadılar konuşabiliyordum uyuşukluk hali ama çooook güzel emin ol...herşeyi duydum arada bir gözlerimi açıp bakayım dedim ama bulanık görüyordum başım dönüyordu...tam uyutmadıkları içinde işlemden 10 dk sonra tamamen kendimdeydim...tabi sonrasında serum bağlıyorlar ve dinlenmişte oluyorsun o esnada...hiiiiç korkulacak bir işlem değil...yumurtalarının alındığı gün eşinde sperm veriyor aynı gün labaratuvarda bir araya gelip aşk yaşıyorlarertesi gün sana kaçının döllendiğinin bilgisini veriyorlar...diğer günlerde embriyoların kalite ve yaşama durumuna göre 3-5 gün içinde transfer ediliyor...transfer çok basit bir işlem daha önce aşılama yaptırdıysan biliyorsundur aynı onun gibi anestezi falan gerekmiyor...jinekolojik muayene gibi düşün...
canım çok sağol cevabın için perşembe opr günüm rahatlattı bu söyledıklerin beni umarım yumurtalara döllenır ve tutar dualarınızı eksik etmeyin nete çok giremiyorum buara ama hep aklımdasınız..iyiki varsınız:)
inş.canım o duyguyu hepimiz tadıcaz bi gün yeterki umudumuzu kaybetmiyelim...canım bana 12 embriyonun kaliteli olduğunu 3.gün transferi yapacaklarını söylediler 1 tanesi 3.gün transfer oldu..diğer 11 embriyonun 3.gün itibariyle gelişmeleri yavaşlamış transfer günü söylediler...5.güne kadar dayanabilenleri donduruyorlarmış...veee 5.güne hiç embriyo kalmamış..bu açıklamayı bana ayaküstü basit bişekilde anlatıp geçtiler aslına bakarsan bu konuda hala aklım karışık sanki bi boşvermişlik vardı...ciddiyetsiz geldiler ya da bana öyle geldi...ohss olmuş hastanede yatıyordum o sırada transferim olmuştu ah ah bak yine gittim o günlere...çok üzülmüştüm ama tek umudum karnımdaki bebeğimdi o da bıraktı beni...ben başıma gelen olumsuz herşeyi çabuk kabullenirim ...arada bir aklıma geliyor çoook kötü hissettiğim zamanlar oluyor hele bu topikte takılmam aslında sürekli hatırlamama sebep oluyor ama umudum var...anne olacağım yine bu topikten paylaşacağım günü bekliyorum...canım güzel dileklerin için teşekkürler
sagol egunalim..bakalım artık ikizmi tekmi bir müddet sonra ögrencez..darısı senin,millistonenin ve isteyen bütün arkadaşlarımın başına:))tez vakitte inş.yarabbim...amin diyim...
Hadi g aydin sen tuo denicm derken bayilip kalickrin birkenarda raht ol tamm mi cnm İnsallh rabbim sana tup denmeden versin bebegini bu yol zor ve emek istyr tup bebe disardn anlatln kadar kolat degil yani sen umarm bebisni asilama ile alirsn kucagina buarada cnm asilama ile olmazsada cok ugrasma asilama sansu bence daha az bizde de hicbir sorun yok sebebsiz 2asilama yapildi neyse k d et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?