eşimde azospermi vardı. şimdi bende de başka bi sorun çıktı . malesef çocuğum olmayacak. hayırlısı. yapacak başka bişey yok. allahtan ümit kesilmez ,allah herkese istediğiinin fazlasını versin.
Cnm buna gercekten cook ihtiyacimiz var Bunu sana bir tavsiye daha yarin kendine hemn baby&you diye birdergi var lutfen al kapkta bir bebe var baktkca beni icine aliyr kendi bebislrm gibi seviyrm plan yapiyrm seneye bu zamnlar seneye butun halilari kaldiriyrm eve orumck gelick ya bebisler icin esime diyrm kesin elimde terlk yapmayin evladim diye bagrinirim diyrm kari koca kafayi yedk yaaa istee bizim evin halleri cnm boyle himmm aynen 2gun gecikmeli olark bana d.gunu hediyesi gelucek kuzularim 3ocak 3ocak
kızlar beni çıkarabilirsiniz listeden. tedavi olamıyorum malesef. üzgünüm
üzülme canım ya demekki vakti değilmiş inşallah en kısa zamanda kavuşursun meleğine.. bu bahsettiğin ankara anatolya ise bende kendime dr. ararken orayı düşünmüştüm ama şikayetleri okuyunca vazgeçmiştim.ben anatoliada yaptırdım ilk etapta herkes çok güleryüzlü şu an aklımda sadece dr kübra hanım var o hep çok içten ve samimi tek ona güvenip inandım.Para olarak büyük bir problemimiz olmadığı için 4250 bir,250 ilk muayene,108 kan tahlili,65 bir tahlil,50 bi tahlil 1000 e yakında ilaçlar tuttu ama malesef olmadı çok memnun olanlarda var hiç memnun olmayanlarda var en çok şikayet doktoru hiç görememek hemşirelere birden fazla soru sorunca kızıyorlar.Bir problemim olmadığı için emriyolarımda çok kaliteliymiş olmama nedenini sorduğumda tutunmayacağı vamış tutunmadı dediler çok üzgünüm bir sürü emek sıkıntı boşa gitti.
içimi sızlattın... ne olur böyle söyleme derdi veren allah dermanınıda verirmiş.. ne hikayeler okuyoruz bu sitede yeterki rabbim ol desin... sende umudunu kaybetme inşallah tez zamnda meleğine kavuşusun.eşimde azospermi vardı. şimdi bende de başka bi sorun çıktı . malesef çocuğum olmayacak. hayırlısı. yapacak başka bişey yok. allahtan ümit kesilmez ,allah herkese istediğiinin fazlasını versin.
çok üzüldüm canım, seninde dediğin gibi demekki hayırlısı böyleymiş. dilerim rabbim en kısa zamanda mucizesini sana ve isteyen bütün arkadaşlarımıza gönderir..Maalesef olmadı...
Tüp bebek merkezi,dondurulmuşlara geçmeden önce bir takım testlere tabii tutulacağımı,neden olmadığının araştırılacağını söyledi...
Hersey ne kadar yolunda olursa olsun,kısmetten öte yol yok...
Vardır bunda da bir hayır elbet.
Bu yolda çaba sarfeden,umut eden tüm akadaşlarıma sonsuz sabırlar diliyorum Allah'tan...
Dilerim hepimiz birgün sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize...
şimdiden hayırlı olsun canım...egunal
benide listeye eklediğiniz için çok teşekkürler :)
opr 29 aralık:18:
hemen umutsuzluga kapılma hem şuan meleğin seninle sen iyi olki oda anneciğine sıkı sıkı tutunsun..Bugün merkeze 1 de çağırdılar tam 3.30 da transferim oldu idrardan yaşadıklarımı anlatamam...birde akupunturcu geldi...sanırım o yüzden gecikti transfer ama o kadar gerildim ki anlatamam...embriyolog ben masadayken geldi embriyoları anlattı kalanlar büyümeye devam ediyor yarın degerlendirip dondurmaya değerse dondurcaz sizi ariyacagiz dedi..sizi aramazsak anlayinki doldurmadık dedi...sonrada sizin aramanıza gerek yok dedi....zaten 2 saat sıkışık kalmışım bana dediği lafa bak...arasam ne olur devlet Hastanesi'mi ora...sonra transfer edilen blastosistlerin orta kalite olduğunu öğrendim ağlamamak icin ameliyathanede kendimi zor tuttum...her gun beni arayıp bölünmeleri gayet iyi deyip umutlandirdilar....yani rezil bir gündü odaya geçince ağlama krizine girdim...hiç ümidim yok test bile yapmicam sinirlerim çok bozuk...herseyi unutmak istiyorum
sen kesin hamilesin tatlım kan testiyle tescilleki hep beraber sevinelim...walla ben pazardan beri hergün test yaptım hepsi de varla yok arası bişe çıktı bugünkü daha belirgindi ama...hiç bir belirtim yok hamileliğe dair sadece tüm adet belirtilerim var...
canlar anne olcaksınız ya inşallah katlanılır be yaaa dimiii amaaa.
bende bekliyorum haaalaaaa adet olamadım.başlasın tedavim o jelden ben de kullanayım yeterki olsunnnn.
o zaman ne diyoruz gelsin kırmızılar... ve başlasın sonu mutlu biten tedavi..
Arkadaşlar merhaba,
ben daha öncede yazmıştım tüp bebek tedavisine başlayacağım diye ve başladım.Hemen hergün sizleri okudum ama bir türlü yazamadım.Bugün yazmaya karar verdim belki sizlere bir fikir ve moral verebilirim diye.29.11.2011 de tedaviye başladık.bu arada izmirde kent hastanesinde başladım.38 yaşındayım ve ilk denemem .eşimde siperm sayısı düşüktü ve ilaçla vs. uğraşmak istemedik sayı tüp bebek için yeterli denildi.Doktorum İsrael Aruh.14 günlük tedaviden sonra 19 tane yumurta toplandı.11 tanesi 1 kalite dendi.3. gün transfere çağırdılar ve emriyologumuz bizimle görüşmesinde 8. tane çok iyi kalitede olduğunu söyledi ve bize bir fikir verdi.isterseniz 5. güne kadar bekleyelim en kalitelilerini verelim dedi.ama belkide hiç kalmayada bilir diyede bilgilendirdi.ama biz 5. güne kadar bekleyelim dedik ve 5. gün sadece 2 tane kalmıştı.2 side transfer edildi.ve 10 gün çok zor geçti.dün sonucumu aldım 328 çıktı .ama önemli olan cumaya değerlerin ne olacağıymış bakalım onu bekliyoruz.ben tüm aşamalarda burdaki arkadalar neler yaptılar diye okudum bende kendimle bilgi vereyim sizlere.öyle transfer masasında falan hiç yatırmıyorlar hemen kalkıp tuvalete gidiyorsun ve bir 15 dakika dinlenme odasına alıyorlar .ben tuvalete gidip uzandım 5 dakika sonra yine tuvalete gitme ihtiyacı hissettim yine gittim.sonra biraz uzandım sonra
israel beyin asistanı bizi çağırıp hangi ilaçları ve iğneleri kullanmam gerektiğini anlattı çünki İsrael beyin buna vakti yok ben bunu baştan bilerek gittim ve buna hiç alınmadım çünkü gerçekten çok yoğun.Tüm yumurta takibini hep kendisi yaptı .biliyorum çok uzattım ama size detaylı bilgi vermek istedim.Neyse transfer sonrası 1.gün evde dinlendim ama ondan sonra 1 gün dışarı çıkıp bir günü evde geçirdim.yemeğimi kendim yaptım.ama kendimi çok yormamaya çalıştım eşim ev işlerinde yardım etti .yani sürekli 10 gün boyunca yatmadım buda çok moral bozucu oluyor.bence önemli olan dikkatli olmak.Allah hepinizin dualarını kabul etsin ve size o müjdeli haberi duymanızı nasip etsin.Bana sormak istediğiniz bişey olursa seve seve cevaplamaya çalışırım.
tebrik ederim içini rahat tut. cumada değerin iki katına çıkacak inşallah.
bizde bugün bulunduğum yerde doktora gittik. artık kadın doğum polikiniğine transfer olduk :)
babası ilk defa kalp atışlarını gördü duydu :)
haftasına göre gelişimi normal dedi 18 mm olmuş fasulyecim :)
kan idrar tahlili istedi bakalım 5 te gidicem umarım sorun çıkmaz.
mebru - tebrik ederim Allah kucagına almayı nasıp etsin...
ermer - canımmm hadı gozun aydın..duydun sonunda pıt pıtları...
mebru - tebrik ederim Allah kucagına almayı nasıp etsin...
ermer - canımmm hadı gozun aydın..duydun sonunda pıt pıtları...
ermer çok teşekkür ederim bende seni çok tebrik ederim.Fasulyene de maşallahhhh alah nazarlardan korusun inşallah .Allahım isteyen tüm kadınlara annelik duygusunu tattırsın inşallah.ben şu anda hiç bişey hissetmiyorum ve değişik duygular içindeyim sanırım bir süre sonra düzelirim .seninde güzel habwerlerini bekliyorum.kendine va fasulyene iyi bak.
tebrik ederim canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin....
Melihe çok teşekkür ederim .amin canım inşallah allahım hepimize kucağımızı almayı nasip etsin.Bende seni tebrik ederim duymuşsun pıt pıtları .darısı başımıza kalp sesini duymadan ailelerimize bile söylemeyeceğiz.hatta tüp bebek yaptırdığımızı bile söylemedik.tamamen içimiz rahatlasın öyle söyleyeceğiz canım.
teşekkür ederim canım
rica ederim canım. ben teşekkür ederim. daha çok erken olduğu için ne olduğunu anlayamamışsındır.
iki hafta sonra kalp atışını gördüğün zaman duygularını görücez bakalım :)
allahım sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin.
slm cnm. senin eşinde sana uyum sağlamış bu konuda ne güzel. benimki bu konu hakkında fazla konuşmamaya özen gösteriyo. olmazsa çok üzülürüm diye korkuyor sanırım. ama evet bizim umuda çok ihtiyacımız var. gittikçe yaklaşıyoruz o güne. inşallah herşey çok güzel olacak hem bizim hem de isteyen herkes için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?