2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
eşimde azospermi vardı. şimdi bende de başka bi sorun çıktı . malesef çocuğum olmayacak. hayırlısı. yapacak başka bişey yok. allahtan ümit kesilmez ,allah herkese istediğiinin fazlasını versin.

Tatlımmmmm ne olduuuuu..Seni üzmeyeceksee neolur paylaşşş..Özleden de yazabilirsinnn..Ne demek asla çocuğumm olmayacakkkk..Bana bakkk nelerr yaşıyorummm,bazeenn pess etmek geliyorr ama hayıııırrrr..Etmicezzzz,elimizdenn gelenii yapıcazzzz,çabalıcazz,takkdirr Yaradanın tabiikii...Neden yerinde azospermi yazıyorrduu ne oldudaa böylee söyledinn merakkkta kalldımmm gülümmmmmmmmmmmmm..

slm cnm. senin eşinde sana uyum sağlamış bu konuda ne güzel. benimki bu konu hakkında fazla konuşmamaya özen gösteriyo. olmazsa çok üzülürüm diye korkuyor sanırım. ama evet bizim umuda çok ihtiyacımız var. gittikçe yaklaşıyoruz o güne. inşallah herşey çok güzel olacak hem bizim hem de isteyen herkes için.

senin önerilerine uydum bebek dergilerinde 2 tane aldım transfer surecımı boylece gecırdım ve ben guzel haberımı aldım dılerım sen ve ısteyen herkes bebeklerının mutlu haberlerini alır

üzülme canım ya demekki vakti değilmiş inşallah en kısa zamanda kavuşursun meleğine.. bu bahsettiğin ankara anatolya ise bende kendime dr. ararken orayı düşünmüştüm ama şikayetleri okuyunca vazgeçmiştim.
eşimde azospermi vardı. şimdi bende de başka bi sorun çıktı . malesef çocuğum olmayacak. hayırlısı. yapacak başka bişey yok. allahtan ümit kesilmez ,allah herkese istediğiinin fazlasını versin.
içimi sızlattın... ne olur böyle söyleme derdi veren allah dermanınıda verirmiş.. ne hikayeler okuyoruz bu sitede yeterki rabbim ol desin... sende umudunu kaybetme inşallah tez zamnda meleğine kavuşusun.
çok üzüldüm canım, seninde dediğin gibi demekki hayırlısı böyleymiş. dilerim rabbim en kısa zamanda mucizesini sana ve isteyen bütün arkadaşlarımıza gönderir..
egunal
benide listeye eklediğiniz için çok teşekkürler :)
opr 29 aralık:18:
şimdiden hayırlı olsun canım...
hemen umutsuzluga kapılma hem şuan meleğin seninle sen iyi olki oda anneciğine sıkı sıkı tutunsun..
walla ben pazardan beri hergün test yaptım hepsi de varla yok arası bişe çıktı bugünkü daha belirgindi ama...hiç bir belirtim yok hamileliğe dair sadece tüm adet belirtilerim var...
sen kesin hamilesin tatlım kan testiyle tescilleki hep beraber sevinelim...

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba,
ben daha öncede yazmıştım tüp bebek tedavisine başlayacağım diye ve başladım.Hemen hergün sizleri okudum ama bir türlü yazamadım.Bugün yazmaya karar verdim belki sizlere bir fikir ve moral verebilirim diye.29.11.2011 de tedaviye başladık.bu arada izmirde kent hastanesinde başladım.38 yaşındayım ve ilk denemem .eşimde siperm sayısı düşüktü ve ilaçla vs. uğraşmak istemedik sayı tüp bebek için yeterli denildi.Doktorum İsrael Aruh.14 günlük tedaviden sonra 19 tane yumurta toplandı.11 tanesi 1 kalite dendi.3. gün transfere çağırdılar ve emriyologumuz bizimle görüşmesinde 8. tane çok iyi kalitede olduğunu söyledi ve bize bir fikir verdi.isterseniz 5. güne kadar bekleyelim en kalitelilerini verelim dedi.ama belkide hiç kalmayada bilir diyede bilgilendirdi.ama biz 5. güne kadar bekleyelim dedik ve 5. gün sadece 2 tane kalmıştı.2 side transfer edildi.ve 10 gün çok zor geçti.dün sonucumu aldım 328 çıktı .ama önemli olan cumaya değerlerin ne olacağıymış bakalım onu bekliyoruz.ben tüm aşamalarda burdaki arkadalar neler yaptılar diye okudum bende kendimle bilgi vereyim sizlere.öyle transfer masasında falan hiç yatırmıyorlar hemen kalkıp tuvalete gidiyorsun ve bir 15 dakika dinlenme odasına alıyorlar .ben tuvalete gidip uzandım 5 dakika sonra yine tuvalete gitme ihtiyacı hissettim yine gittim.sonra biraz uzandım sonra
israel beyin asistanı bizi çağırıp hangi ilaçları ve iğneleri kullanmam gerektiğini anlattı çünki İsrael beyin buna vakti yok ben bunu baştan bilerek gittim ve buna hiç alınmadım çünkü gerçekten çok yoğun.Tüm yumurta takibini hep kendisi yaptı .biliyorum çok uzattım ama size detaylı bilgi vermek istedim.Neyse transfer sonrası 1.gün evde dinlendim ama ondan sonra 1 gün dışarı çıkıp bir günü evde geçirdim.yemeğimi kendim yaptım.ama kendimi çok yormamaya çalıştım eşim ev işlerinde yardım etti .yani sürekli 10 gün boyunca yatmadım buda çok moral bozucu oluyor.bence önemli olan dikkatli olmak.Allah hepinizin dualarını kabul etsin ve size o müjdeli haberi duymanızı nasip etsin.Bana sormak istediğiniz bişey olursa seve seve cevaplamaya çalışırım.

kızlar transfer test gününe kadar beklemek çok ama çok sıkıcı yatılmıyo kalkılmıyo vs. kafadan bir türlü atamıyanlara bi önerim var ben denedim hem trasferimde hemde şimdi ikisindede hamile kaldım PUZZLEEE ALINNNNNN o kadar ii geliyoki direkt kafanız onda oluyo konsantre olduğunuz içinde terapi gibi oluyo hiçte yorulacağınızı düşünmeyin bende bunu bi başka transferden sonra pozitif almış bi arkadaşın yazısında okumuştum

tebrik ederim içini rahat tut. cumada değerin iki katına çıkacak inşallah.

bizde bugün bulunduğum yerde doktora gittik. artık kadın doğum polikiniğine transfer olduk :)
babası ilk defa kalp atışlarını gördü duydu :)
haftasına göre gelişimi normal dedi 18 mm olmuş fasulyecim :)
kan idrar tahlili istedi bakalım 5 te gidicem umarım sorun çıkmaz.

Son düzenleme:
mebru - tebrik ederim Allah kucagına almayı nasıp etsin...

ermer - canımmm hadı gozun aydın..duydun sonunda pıt pıtları...

ermer çok teşekkür ederim bende seni çok tebrik ederim.Fasulyene de maşallahhhh alah nazarlardan korusun inşallah .Allahım isteyen tüm kadınlara annelik duygusunu tattırsın inşallah.ben şu anda hiç bişey hissetmiyorum ve değişik duygular içindeyim sanırım bir süre sonra düzelirim .seninde güzel habwerlerini bekliyorum.kendine va fasulyene iyi bak.

Melihe çok teşekkür ederim .amin canım inşallah allahım hepimize kucağımızı almayı nasip etsin.Bende seni tebrik ederim duymuşsun pıt pıtları .darısı başımıza kalp sesini duymadan ailelerimize bile söylemeyeceğiz.hatta tüp bebek yaptırdığımızı bile söylemedik.tamamen içimiz rahatlasın öyle söyleyeceğiz canım.

teşekkür ederim canım

rica ederim canım. ben teşekkür ederim. daha çok erken olduğu için ne olduğunu anlayamamışsındır.
iki hafta sonra kalp atışını gördüğün zaman duygularını görücez bakalım :)
allahım sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin.

evet evet canım..bende solemedım.. bı kaç ay ıyıcene bebiş bellı etsın sonra...
bende tup bebek yaptırdıgımı solmek ıstememıştım ama eşim solemıştı.. ıyı yaptın bence gerek yok..

sağol canım .sanırım dediğin gibi kalp atışını görünce bende düşünemiyorm neler olucak.
ama çok halsizim ve sürekli başım ağrıyor.ve birazda başım dönüyor.gerçi baş dönmem kulakla ilgili bir denge problemim var belki ondandır ama görücez.

Ahhh cnm onuda ben bozdum walla ilk denememizde esimde ayndi busefer dr m ve embriylogumz bize cok gaz verdi bakin o artk hamile uzmeyin iyi davranin bol bol bebeklerinzle konsn onlarn buna ihtiyaci var diye ondn esim hu sefer takiliyr benle amn be cnm
olmazsa zaten uzulucez hem dunyaninda sonu degil rabbime sukur imkanimz var birdaha yaptirirz naplim bari enazindnbu 12gunu Mutlu gecirelim bebislrle ben inaniyrm onlar bizimle raht ol bolca konus esinede soyle oda sevsin evlatlqrini himmmm kisdim kocana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…