hayırlı olsun canım
sağlıkla kucağına alırsın inşallah....
ne guzel cnm benımm rabbım kucagına alamyıda nasıp edr ıns :)
tebriklerrrrr. sağlıkla kucağına alırsın inşallahhhh.
Yarın test günüm çok korkuyorum.. o kadar ki sabahtan bile yaptırmayı düşünmüyorum. önceden yaptıranlar bana kızacak ama:)
tüp bebek merkezinde mi yaptırsam bilemedim. zaten sonucu da tek başıma öğrenmeye cesaretim yok..
sabahtan ve aç karna yaptırmak en güzeli.. ayrıca pozitif düşün sonu pozitif olsun.. rabbim yüzünü güldürür ve korkuların boşa çıkar inşallah.. yarın bizi habersiz bırakma..Yarın test günüm çok korkuyorum.. o kadar ki sabahtan bile yaptırmayı düşünmüyorum. önceden yaptıranlar bana kızacak ama:)
tüp bebek merkezinde mi yaptırsam bilemedim. zaten sonucu da tek başıma öğrenmeye cesaretim yok..
allah yardımcın olsun arkadaşım.. hayırlısı buymuş demekten başka bişey gelmiyo elimden. dilerim en kısa zamanda meleğine kavuşur çektiğin bütün acıları unutursun...yine 0.1 i gördük o kadar çaba emek sabır boşa çıktı ne düşünceğimi hangi dala sarılacağımı şaşırmış durumdayım merkezi değiştirecem galiba 3-4 ay dinlenmek istiyorum artık kendi kendime teselli veremiyorum başa çıkamıyorum yani......
Kızlar bugün 11. gün değerim 223
09 Ocak da ilk ultrason
Yrn benimde test gunum ozel bir laboratuarda yaptiricam ama bgn karnim cok agriyo adet belortisi gibi cok canim sikildi yani sizde ne gibi belirtiler var simdiden hayirli olsun
Cok üzüldüm canım,rabbim güç versin inş...ama umudunu kaybetme lütfen yeniden dene,tabiki önce kendini topla,moral bul ondan sonra..rabbim inş.kendiliginden göndersin bebişini...
bende de hiçbir belirti yok o yüzden canım sıkılıyor. biz kadınlar her durumda sıkılacak bişey buluyoruz. Ben bilmediğim için soruyorum normalde bu ilaçları kullanırken adet olamayız değil mi?
slm. hoşgeldin. öncelikle hayırlı olsun. inşallah bebeğini kucağına alırsın. bende kent hastanesinde yaptırdım dr um israel bey. 5 ocak test günüm. umarım bende senin gibi hamile kalmışımdır. belki de seninle karşılaşmışızdır hastanede :))
Ben ondan emin degilim cunku internetten okudum adet olanlar var ben transferden sonra hic bir belirtim olmadi 10.gun yani adetim yaklasti karin agrisi basladi cok tecrubeli degilim tabiki mesela sunu denedim ben ilaclari kullandigim gunden beri gogusler hassas yani bu benim ki ilactan onu biliyorum karin agrisi icin hic bir fikrim yok ama yarin ola hayrola taktir allahtan
Kızlar bugün 11. gün değerim 223
09 Ocak da ilk ultrason
oyyy oyyy canım benım... iyiyim çok şükür.. ,
sen napıyosun....
canım yazdıklarını okudumda sana bişeyler yazmak istedim..lütfen moralini bozma,bu işte moral cok önemli..sıkıntılı bi transfer aşaması gecirmişsin..bizim embriyolog bizimle hiç konuşmadı,görmedim bile inan..sadece transferden önce dr muz bize bilgi verdi o kadar,dondurulmuşumda kalmadı..zaten yumoş sayım cok azdı..ben cok ayrıntılı bilgiler sormadım,dr hiç yormadım..cünkü bilsemde elimden bişey gelmiycek yaradan ol demedikten sonra..ben rabbime inandım sadece..bana iki tane bebegimi koydular,cok şükür hamileyim..transferden sonra bile ne belirti aradım ne kafaya taktı,yatmadım bile,antalyadan afyona otobüsle yolculuk yaptım 5 saat..dualarımı ettim,takdiri rabbime bıraktım..sana bunları yazıyorum cünkü canın sıkılmış,moralin bozulmuş..tavsiye kabul edersen hiç kafana takma..rahat ol,kendini oyala ve orta kalite,birinci kalite diye hiç düşünme rabbim ol derse gerisi boş,orta kalite bile olsa rabbim saglıklı evlat versin,herşey düzelir,yoluna girer..umutsuzluga kapılma,şuanda bebişin seninle sadece bunu düşün,mutlu ol..stres ne sana yarar ne bebegine canım..inş.tez vakitte güzel haber ver..sevgiler...
amin saol canım benim.......tebrik ederim .Allahım saglıklı bişekil de hayırlısıyla kucagına almayı da nasip eder inşallah.
canım senide coook tebrik ederim cok sevindim..rabbim kucagına,kucaklarımıza almayı nasip etsin inş..degerin benimkiyle aynı benim 10.gün 224 cıkmıştı:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?