2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Yrn benimde test gunum ozel bir laboratuarda yaptiricam ama bgn karnim cok agriyo adet belortisi gibi cok canim sikildi yani sizde ne gibi belirtiler var simdiden hayirli olsun

sabahtan ve aç karna yaptırmak en güzeli.. ayrıca pozitif düşün sonu pozitif olsun.. rabbim yüzünü güldürür ve korkuların boşa çıkar inşallah.. yarın bizi habersiz bırakma..
allah yardımcın olsun arkadaşım.. hayırlısı buymuş demekten başka bişey gelmiyo elimden. dilerim en kısa zamanda meleğine kavuşur çektiğin bütün acıları unutursun...
Kızlar bugün 11. gün değerim 223
09 Ocak da ilk ultrason

bir haberle üzülürken bir diğeriyle mutlu oluyoruz.. tebrik ederim canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...

Yrn benimde test gunum ozel bir laboratuarda yaptiricam ama bgn karnim cok agriyo adet belortisi gibi cok canim sikildi yani sizde ne gibi belirtiler var simdiden hayirli olsun

bende de hiçbir belirti yok o yüzden canım sıkılıyor. biz kadınlar her durumda sıkılacak bişey buluyoruz. Ben bilmediğim için soruyorum normalde bu ilaçları kullanırken adet olamayız değil mi?

Cok üzüldüm canım,rabbim güç versin inş...ama umudunu kaybetme lütfen yeniden dene,tabiki önce kendini topla,moral bul ondan sonra..rabbim inş.kendiliginden göndersin bebişini...

kuzum rabbim şifa versin inş..ne demişler dert gezmiş derman da gezmiş caresini arayıp bulursun inş.ama umudunu kaybetme,nice cocugunuz olmaz denilen kişilerin bebekleri kendiliginden oluyo..hep tv de,gaztede,burada okuyoruz duyuyoruz..yeterki sabırlı ol..inş.hastalıgına şifayı tez vakitte bulursun..sevgiler..

cok üzüldüm canım,rabbim sabır ve güç versin..vakti gelmemiş demekki,inş.en kısa zamanda bebişin kendiliginden gelir..hepimiz ilac,hap kullandık sonucun ne olacagını bilmeden canım..elimizden gelen bişey yok..rabbim ol derse olur..kendini en kısa zamanda topla,moralini düzelt ve yeniden dene..anne olmak için elimizden geldigince,imkanlarımız yettigince calışcaz gerisi rabbimin takdiri..umudunu kaybetme canım..

Cok üzüldüm canım,rabbim güç versin inş...ama umudunu kaybetme lütfen yeniden dene,tabiki önce kendini topla,moral bul ondan sonra..rabbim inş.kendiliginden göndersin bebişini...

Canım iyi dileklerin için,çok teşekkür ederim,Allah razı olsun hepinizden,bebeklerinize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin...

Benim için vakti zamanı gelmemiş daha,sağlık olsun,vardır bir hayırı...

Çok geç keşfettim burayı ama görünce de sevindim:) yalnız olmadığını bilmek insana kendini iyi hissettiriyor, bir de tabii ki herkesle herşeyi paylaşmak çok zor böyle bir fırsat olması güzel..Tabii ki bu işe giriştikten sonra nette araştırma yaparken rastladım. Herşeyi merak ediyorsunuz, "Hastane güvenli mi?, Doktor iyi mi?, belirtiler normal mi?, ilaçlar, toplanması, transferi herkeste aynı mı oluyor?" vs. vs... Herkese bol şans diliyorum..Birçok durumda buna ihtiyacımız var sanırım...Sevgilerimle..

bende de hiçbir belirti yok o yüzden canım sıkılıyor. biz kadınlar her durumda sıkılacak bişey buluyoruz. Ben bilmediğim için soruyorum normalde bu ilaçları kullanırken adet olamayız değil mi?

Ben ondan emin degilim cunku internetten okudum adet olanlar var ben transferden sonra hic bir belirtim olmadi 10.gun yani adetim yaklasti karin agrisi basladi cok tecrubeli degilim tabiki mesela sunu denedim ben ilaclari kullandigim gunden beri gogusler hassas yani bu benim ki ilactan onu biliyorum karin agrisi icin hic bir fikrim yok ama yarin ola hayrola taktir allahtan

merhaba hoşbulduk. çok teşekkür ederim duaların için.evet belkide karşılaşmışızdır :)))) allahım seninde dualarını kabul etsin.ben oradaki hanımlara bir kaç kez günaydın ,merhaba felan dedim ama pek konuşmak istemiyor .bende anlayışla karşıladım sanırım gergin oldukları içindi.

9-10. günler yerleşme günleri o yüzden olabilir. Öyle düşün bence..
benim 5.günde vardı sonra geçti. ara ara oluyor ama bugun yok. yarın gorucez bakalım. ben pek umutlu degilim. olumsuz bakıyorum. olumlu olursa süpriz olacak.

canım yazdıklarını okudumda sana bişeyler yazmak istedim..lütfen moralini bozma,bu işte moral cok önemli..sıkıntılı bi transfer aşaması gecirmişsin..bizim embriyolog bizimle hiç konuşmadı,görmedim bile inan..sadece transferden önce dr muz bize bilgi verdi o kadar,dondurulmuşumda kalmadı..zaten yumoş sayım cok azdı..ben cok ayrıntılı bilgiler sormadım,dr hiç yormadım..cünkü bilsemde elimden bişey gelmiycek yaradan ol demedikten sonra..ben rabbime inandım sadece..bana iki tane bebegimi koydular,cok şükür hamileyim..transferden sonra bile ne belirti aradım ne kafaya taktı,yatmadım bile,antalyadan afyona otobüsle yolculuk yaptım 5 saat..dualarımı ettim,takdiri rabbime bıraktım..sana bunları yazıyorum cünkü canın sıkılmış,moralin bozulmuş..tavsiye kabul edersen hiç kafana takma..rahat ol,kendini oyala ve orta kalite,birinci kalite diye hiç düşünme rabbim ol derse gerisi boş,orta kalite bile olsa rabbim saglıklı evlat versin,herşey düzelir,yoluna girer..umutsuzluga kapılma,şuanda bebişin seninle sadece bunu düşün,mutlu ol..stres ne sana yarar ne bebegine canım..inş.tez vakitte güzel haber ver..sevgiler...

canım senide coook tebrik ederim cok sevindim..rabbim kucagına,kucaklarımıza almayı nasip etsin inş..degerin benimkiyle aynı benim 10.gün 224 cıkmıştı:))

nasılsın canım?nasıl gidiyor?kuzucugum napıyo,keyfi yerindemi?buarada tırnagına cok üzüldüm,ogün okuyunca içim bi hoş oldu..cook gecmiş olsun..öptüm

Teşekkür ler arkadasım ...bugün klinikten aradılar dondurma işlemi icin imza istediler 5 tane dondurmuslur ....gittik icimde ne varsa söyledim haklısınız dediler esim embriyoya görüştü ama varya bir rahatladım anlatamam...artık gerisi Allah'tan. 7 Ocak test gunü m.sinirden esimedemistim ki test filan yapmicam karnım şişerse hamileyim

tebrik ederim .Allahım saglıklı bişekil de hayırlısıyla kucagına almayı da nasip eder inşallah.
amin saol canım benim.......

canım senide coook tebrik ederim cok sevindim..rabbim kucagına,kucaklarımıza almayı nasip etsin inş..degerin benimkiyle aynı benim 10.gün 224 cıkmıştı:))

aaa süpermiş allah sanada tamamına erdirmeyi nasip etsin......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…