senin önerilerine uydum bebek dergilerinde 2 tane aldım transfer surecımı boylece gecırdım ve ben guzel haberımı aldım dılerım sen ve ısteyen herkes bebeklerının mutlu haberlerini alır
Arkadaşlar merhaba,
ben daha öncede yazmıştım tüp bebek tedavisine başlayacağım diye ve başladım.Hemen hergün sizleri okudum ama bir türlü yazamadım.Bugün yazmaya karar verdim belki sizlere bir fikir ve moral verebilirim diye.29.11.2011 de tedaviye başladık.bu arada izmirde kent hastanesinde başladım.38 yaşındayım ve ilk denemem .eşimde siperm sayısı düşüktü ve ilaçla vs. uğraşmak istemedik sayı tüp bebek için yeterli denildi.Doktorum İsrael Aruh.14 günlük tedaviden sonra 19 tane yumurta toplandı.11 tanesi 1 kalite dendi.3. gün transfere çağırdılar ve emriyologumuz bizimle görüşmesinde 8. tane çok iyi kalitede olduğunu söyledi ve bize bir fikir verdi.isterseniz 5. güne kadar bekleyelim en kalitelilerini verelim dedi.ama belkide hiç kalmayada bilir diyede bilgilendirdi.ama biz 5. güne kadar bekleyelim dedik ve 5. gün sadece 2 tane kalmıştı.2 side transfer edildi.ve 10 gün çok zor geçti.dün sonucumu aldım 328 çıktı .ama önemli olan cumaya değerlerin ne olacağıymış bakalım onu bekliyoruz.ben tüm aşamalarda burdaki arkadalar neler yaptılar diye okudum bende kendimle bilgi vereyim sizlere.öyle transfer masasında falan hiç yatırmıyorlar hemen kalkıp tuvalete gidiyorsun ve bir 15 dakika dinlenme odasına alıyorlar .ben tuvalete gidip uzandım 5 dakika sonra yine tuvalete gitme ihtiyacı hissettim yine gittim.sonra biraz uzandım sonra
israel beyin asistanı bizi çağırıp hangi ilaçları ve iğneleri kullanmam gerektiğini anlattı çünki İsrael beyin buna vakti yok ben bunu baştan bilerek gittim ve buna hiç alınmadım çünkü gerçekten çok yoğun.Tüm yumurta takibini hep kendisi yaptı .biliyorum çok uzattım ama size detaylı bilgi vermek istedim.Neyse transfer sonrası 1.gün evde dinlendim ama ondan sonra 1 gün dışarı çıkıp bir günü evde geçirdim.yemeğimi kendim yaptım.ama kendimi çok yormamaya çalıştım eşim ev işlerinde yardım etti .yani sürekli 10 gün boyunca yatmadım buda çok moral bozucu oluyor.bence önemli olan dikkatli olmak.Allah hepinizin dualarını kabul etsin ve size o müjdeli haberi duymanızı nasip etsin.Bana sormak istediğiniz bişey olursa seve seve cevaplamaya çalışırım.
Arkadaşlar merhaba,
ben daha öncede yazmıştım tüp bebek tedavisine başlayacağım diye ve başladım.Hemen hergün sizleri okudum ama bir türlü yazamadım.Bugün yazmaya karar verdim belki sizlere bir fikir ve moral verebilirim diye.29.11.2011 de tedaviye başladık.bu arada izmirde kent hastanesinde başladım.38 yaşındayım ve ilk denemem .eşimde siperm sayısı düşüktü ve ilaçla vs. uğraşmak istemedik sayı tüp bebek için yeterli denildi.Doktorum İsrael Aruh.14 günlük tedaviden sonra 19 tane yumurta toplandı.11 tanesi 1 kalite dendi.3. gün transfere çağırdılar ve emriyologumuz bizimle görüşmesinde 8. tane çok iyi kalitede olduğunu söyledi ve bize bir fikir verdi.isterseniz 5. güne kadar bekleyelim en kalitelilerini verelim dedi.ama belkide hiç kalmayada bilir diyede bilgilendirdi.ama biz 5. güne kadar bekleyelim dedik ve 5. gün sadece 2 tane kalmıştı.2 side transfer edildi.ve 10 gün çok zor geçti.dün sonucumu aldım 328 çıktı .ama önemli olan cumaya değerlerin ne olacağıymış bakalım onu bekliyoruz.ben tüm aşamalarda burdaki arkadalar neler yaptılar diye okudum bende kendimle bilgi vereyim sizlere.öyle transfer masasında falan hiç yatırmıyorlar hemen kalkıp tuvalete gidiyorsun ve bir 15 dakika dinlenme odasına alıyorlar .ben tuvalete gidip uzandım 5 dakika sonra yine tuvalete gitme ihtiyacı hissettim yine gittim.sonra biraz uzandım sonra
israel beyin asistanı bizi çağırıp hangi ilaçları ve iğneleri kullanmam gerektiğini anlattı çünki İsrael beyin buna vakti yok ben bunu baştan bilerek gittim ve buna hiç alınmadım çünkü gerçekten çok yoğun.Tüm yumurta takibini hep kendisi yaptı .biliyorum çok uzattım ama size detaylı bilgi vermek istedim.Neyse transfer sonrası 1.gün evde dinlendim ama ondan sonra 1 gün dışarı çıkıp bir günü evde geçirdim.yemeğimi kendim yaptım.ama kendimi çok yormamaya çalıştım eşim ev işlerinde yardım etti .yani sürekli 10 gün boyunca yatmadım buda çok moral bozucu oluyor.bence önemli olan dikkatli olmak.Allah hepinizin dualarını kabul etsin ve size o müjdeli haberi duymanızı nasip etsin.Bana sormak istediğiniz bişey olursa seve seve cevaplamaya çalışırım.
Ahhh cnm onuda ben bozdum walla ilk denememizde esimde ayndi busefer dr m ve embriylogumz bize cok gaz verdi bakin o artk hamile uzmeyin iyi davranin bol bol bebeklerinzle konsn onlarn buna ihtiyaci var diye ondn esim hu sefer takiliyr benle amn be cnm
olmazsa zaten uzulucez hem dunyaninda sonu degil rabbime sukur imkanimz var birdaha yaptirirz naplim bari enazindnbu 12gunu Mutlu gecirelim bebislrle ben inaniyrm onlar bizimle raht ol bolca konus esinede soyle oda sevsin evlatlqrini himmmm kisdim kocana
yine 0.1 i gördük o kadar çaba emek sabır boşa çıktı ne düşünceğimi hangi dala sarılacağımı şaşırmış durumdayım merkezi değiştirecem galiba 3-4 ay dinlenmek istiyorum artık kendi kendime teselli veremiyorum başa çıkamıyorum yani......
ben merkezimi değiştirdim
izmir kent hastanesine başladım
giden var mı?
2.demem olacak hepimize allah yardım etsin
bende kızıyom kocama. bizim emrriyologda çok ümit verdi. 1. kalite dedi kitaptaki resimler gibi dedi tutacak dedi ama çok inanmak stemiyor sanırım. olsun ben inanıyorum. arada bir kramp gibi sancı giriyo kasıklarıma doğru tamam diyorum bu bebişlerimin hala benimle olduğunun belirtisi :))) üffff geçsin günlerrr artıkkkkkkk
Onlar bizimle annesi inan buna hembende diyrn ki buanin tadini cikaricm napim yaa olmzsada simdi inlar benimle bende ayni seyler yasiyrm arada birde yaaa geceleri acayip gaz oluyr bende :26:Benim hic boyle birhuyum yoktrda arada snci yaaa benide heyecnlanfirma dur daha baya var haftaya sali yapalim tammi
slm. ben de kent hastanesinde yaptırdım. sormak istediğin birşey var mı?
Kızlar bugün 11. gün değerim 223
09 Ocak da ilk ultrason
09 Ocak da ilk ultrason
oooo o kadar çok ki =)))
yeni başaldım ilk muayeneyı cmts tayfun beydı sanırım o yaptı hormonlara baktı hersey normal ılac verdı cuma sabahı ısraıl beye randevu verdıler mını olacak benım senın normalmıydı?
cok heyecanlıyım nasıl ılerlıyor kentte?
ben 1.denemeyı smyrna da yaptımıstım son anda kente dondum
abımın esı bızım gelın 3.denmede hamıle kaldı kentte genel olarak memnunmuydun
yumurta toplama nasıldı?transfer nasıldı?
09 Ocak da ilk ultrason
09 Ocak da ilk ultrason
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?