2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
senin önerilerine uydum bebek dergilerinde 2 tane aldım transfer surecımı boylece gecırdım ve ben guzel haberımı aldım dılerım sen ve ısteyen herkes bebeklerının mutlu haberlerini alır

Ay cnmm ne guzel yazmissn insallh bende bizde guzel hbrlr alirz walla heran karsimdalar dizdim bana bakiyr kapaktaki bebeler sanki kendi bebislrm gibi seviyrm bilmm bu sefer bana iyi geldi pozitf dusunmeme yardimci oldu dergilr sizlerlede Paylsmk istedim coook sevindim sen denedin ve pozitf sonuc aldin dusunme gucuyle simdi dua et ne olur bized bizde hftaya yazalim hamlyim diyeee rabbm kucaginada almayi nasip etsn insallh

merhaba canlar ya ben bugun hastaneyi aradım bakanlıkdan yazı geldimi diye ama daha gelmemiş ve bana ocak sonu şubat başı anca gelir dedi ay içim daraldı ya siz burda heycanlı heycanlı anlayosunuz ben çok seviniyorum ama bende istiyorum acaba artık girmesemde biraz uzaklaşsammı

Yarın test günüm çok korkuyorum.. o kadar ki sabahtan bile yaptırmayı düşünmüyorum. önceden yaptıranlar bana kızacak ama:)
tüp bebek merkezinde mi yaptırsam bilemedim. zaten sonucu da tek başıma öğrenmeye cesaretim yok..

Son düzenleme:
ben merkezimi değiştirdim
izmir kent hastanesine başladım
giden var mı?
2.demem olacak hepimize allah yardım etsin

slm. hoşgeldin. öncelikle hayırlı olsun. inşallah bebeğini kucağına alırsın. bende kent hastanesinde yaptırdım dr um israel bey. 5 ocak test günüm. umarım bende senin gibi hamile kalmışımdır. belki de seninle karşılaşmışızdır hastanede :))

yine 0.1 i gördük o kadar çaba emek sabır boşa çıktı ne düşünceğimi hangi dala sarılacağımı şaşırmış durumdayım merkezi değiştirecem galiba 3-4 ay dinlenmek istiyorum artık kendi kendime teselli veremiyorum başa çıkamıyorum yani......

allah kucağına almayı nasip etsin inşallah
bende yeni başladım kent te

bende kızıyom kocama. bizim emrriyologda çok ümit verdi. 1. kalite dedi kitaptaki resimler gibi dedi tutacak dedi ama çok inanmak stemiyor sanırım. olsun ben inanıyorum. arada bir kramp gibi sancı giriyo kasıklarıma doğru tamam diyorum bu bebişlerimin hala benimle olduğunun belirtisi :))) üffff geçsin günlerrr artıkkkkkkk

kızlar haklısınız bız ne desek boş..
bole umut verıyolar.. anlamıyorum.. yada neden umıt verıyolar..
ben tup bebek aşamasında 3 tane dr a gıttım.. bana % 35 şans verdılar kı % 50 nın uzerınde kımse şans veremez dediler..
nıe bole atıp tutuyolar anlamıyorum..

Cnmmm lutfen sabirli ol suanda sinavimz bu bizm neler yasiyrz hepimz ayri ayri rabbim belki sana buay dogl yolla verick nerdn biliyrsun raht ol lutfen ve inan hepimiz anne olucaz rsbbm 1kuluna 5cocuk verirkn bize neden 1evlat vemesin ki mutlak var bir mukafati goruceksin bak enkisa zamnda dinln birazcik ama metkz degisyr simdi bnde test gunu bekliyrm olmazsa bnde degistiricm merkezimi

Onlar bizimle annesi inan buna hembende diyrn ki buanin tadini cikaricm napim yaa olmzsada simdi inlar benimle bende ayni seyler yasiyrm arada birde yaaa geceleri acayip gaz oluyr bende :26:Benim hic boyle birhuyum yoktrda arada snci yaaa benide heyecnlanfirma dur daha baya var haftaya sali yapalim tammi

3 ünde yaptırcam ben kesin. hatta hastanede tanıştığımız bi arkadaş vardı aynı gün yapıldı transferimiz. onunla konuştuk bugün beraber gitcez 3 ünde. şimdi çıkacağını bilsem hemen yaptıracam ama çıkmaz.çok heyecanlı bir beklyiş bu sefer yaaa. aşılamalarda gününü beklemiştim hep. bu kez bekleyemiyorum. bende de akşamları çok gaz oluyo. ilaçlardan oluyo sanırım.

slm. ben de kent hastanesinde yaptırdım. sormak istediğin birşey var mı?

oooo o kadar çok ki =)))
yeni başaldım ilk muayeneyı cmts tayfun beydı sanırım o yaptı hormonlara baktı hersey normal ılac verdı cuma sabahı ısraıl beye randevu verdıler mını olacak benım senın normalmıydı?
cok heyecanlıyım nasıl ılerlıyor kentte?
ben 1.denemeyı smyrna da yaptımıstım son anda kente dondum
abımın esı bızım gelın 3.denmede hamıle kaldı kentte genel olarak memnunmuydun
yumurta toplama nasıldı?transfer nasıldı?

slm. benimki normaldi. sen israel beyden almadınmı ilk randevuyu? mini de nasıl oluyor bilmiyorum ama normalde 2 günde bir hastaneye gidiyorsun. değerlerine bakıp muayene oluyorsun. orası çok yoğun genelde o yüzden biraz bekliyorsun. sonra yumurta toplama günü geliyor. onun yapılışı çok kolay. hemşire seni içeri alıp bir gecelik veriyor. sonra ameliyathaneye götürüyor. damar yolunu açıyor dr geliyor ve uyuyorsun. uyandığında başka bir odada oluyorsun. eşin geliyor yanına kahvaltını getiriyorlar. biraz dinlenip çıkıp eve geliyorsun. çok rahat yani. hemşirelerde çok tatlılar. böyle yani. hayırlı olsun tedavin. inşallah bebeklerimizi kucağımıza alırız hepimiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…