2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bak gördün mü hiç üzüldüğüne değmemiş. herşey olacağına varıyor.

Ayyy sende bir harikasn yanii ne rahtsin cnm niye korkuyrsunki keske yarn bnm de test gunm olsa offf bizimde daha 1hafta var Hic korkma git sabh vet kan bitsin korkun buarada hic belirtin varmi cnm nasil gecti 12gun

Ayyy sende bir harikasn yanii ne rahtsin cnm niye korkuyrsunki keske yarn bnm de test gunm olsa offf bizimde daha 1hafta var Hic korkma git sabh vet kan bitsin korkun buarada hic belirtin varmi cnm nasil gecti 12gun

ilk günler güzel geçti. son 3 gün zor geçti.korkum başladı. adet sancıları ve bel agrısı 5.günde biraz oldu sonra arar ara oldu ama su anda hicbir belirtim yok. o yüzden korkuyorum. belirti yok

nbr canım?nasılsın?

iyiyim tatlım inşallah sen ve meleklerinde iyidir... biraz heycanlıyım artık dayanamayacağım ve yarın dr a gideceğim:)) ultrason pek tavsiye edilmediği için keseyi ve kalp atışını beraber görelim diye bekledim ama artık çatlıcam:)))))

ilk günler güzel geçti. son 3 gün zor geçti.korkum başladı. adet sancıları ve bel agrısı 5.günde biraz oldu sonra arar ara oldu ama su anda hicbir belirtim yok. o yüzden korkuyorum. belirti yok

canım bozma moralini benimde hiç belirtim yoktu, adet belirtilerim sonradan başladı ve hala sürüyo..

Kızlar! Transferden sonra Estrofem kullanan var mı içiniz de? Prospektüsünde hamileyken kullanılmaz yazıyor. DR.a sordum ama yine içim rahat değil(

Cnmm tebrk ediyrm seni rabbim kucaginada almayi saglikla nasip etsin insallh darisida bize haftaya bugun insllh bizde yazicz hamileyiz diye g aydin

kızlar az önce wc ye gittim peçeteyle sildiğimde crinone jel yüzünden zaten hep kahverengi jel geliyordu fakat az önce kırmızı leke geldi resmen peceteye çokk korkuyorumm ne yapcam ben eşimde daha gelmedi işten (

Kızlar! Transferden sonra Estrofem kullanan var mı içiniz de? Prospektüsünde hamileyken kullanılmaz yazıyor. DR.a sordum ama yine içim rahat değil(

Evet cnm ben kullaniyrm dondurlms tedavisnde basldim trnsfern 4.gunu bugun bennerdeyse 3.kutu bitiyr hergn 5tane iciyrm ben sen kac tane icyrsun birde ben fraxpirn kullaniyrm kan sulndiricu onda da yaxiyr geblikte kullanlmz diye

ben kullanıyorum hem de sabah 2 akşam 2 adet...başka kullanan da duydum. bunlar hormon desteği belki normal hamilelik için ayrıca bir hormon oldugu için tehlikelidir.

canım sakın ol... Tahrış falan olmuştur.. Hemen panık yapma.. Yat dınlen.. Bakalım daha bişey gelıcekmı...
Sakın ol....

canım ben kullandım pozitifi görene kadar devam ettim. aynı soruyu bende dr.uma sormuştum o da bazı durumlarda hamilelikte bile verildiğini söylemişti.

merhaba arkadaslar yeni hamislerimizi tebrik ediyorum Allah saglikli kucaginiza almayi nasip eylesin benim cumartesi test günümdü ama yapamamistim cünkü kendim evde idrar testi yapmami söylemisti doktorum ben dün doktoruma gidip kan tahlili icin kan verdim sonucu yarin alacam cokkkkk heyacanliymmm veee cok korkuyorummm cuma günü idrar tesi yapmistim 9. günümdü ama negativ cikmisti o yüzden cumartesi cesaret edi yapamadim simdi yarini bekliyorumm cokkk karisik duygular icindeyim bi yanim tuttu diyooo bi yanim yok yaa tutsaydi cuma günü gözükürdü diyo ama Allahdan ümit kesilmezz insallahh sizinde dualarinizla yarin buraya(HAMILEYIMMMMMM) diye yazabilirimmm kizlar bi de bi sorum olacak vaginal geli kullandigi halde adet gören varmi bide ben 4 gündür adet belirtileri var sanki her an adet olcak misim gibi ilkiki gün cok fazlaydi simdi okadar deyil ama yinede var......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…