Teşekkür ler arkadasım ...bugün klinikten aradılar dondurma işlemi icin imza istediler 5 tane dondurmuslur ....gittik icimde ne varsa söyledim haklısınız dediler esim embriyoya görüştü ama varya bir rahatladım anlatamam...artık gerisi Allah'tan. 7 Ocak test gunü m.sinirden esimedemistim ki test filan yapmicam karnım şişerse hamileyim
9-10. günler yerleşme günleri o yüzden olabilir. Öyle düşün bence..
benim 5.günde vardı sonra geçti. ara ara oluyor ama bugun yok. yarın gorucez bakalım. ben pek umutlu degilim. olumsuz bakıyorum. olumlu olursa süpriz olacak.
bak gördün mü hiç üzüldüğüne değmemiş. herşey olacağına varıyor.
Valla öyle şansı yüksek demiş embriyolog ....esim beni kaldırmıyorsa eğer ....
Yarın test günüm çok korkuyorum.. o kadar ki sabahtan bile yaptırmayı düşünmüyorum. önceden yaptıranlar bana kızacak ama:)
tüp bebek merkezinde mi yaptırsam bilemedim. zaten sonucu da tek başıma öğrenmeye cesaretim yok..
Ayyy sende bir harikasn yanii ne rahtsin cnm niye korkuyrsunki keske yarn bnm de test gunm olsa offf bizimde daha 1hafta varHic korkma git sabh vet kan bitsin korkun buarada hic belirtin varmi cnm nasil gecti 12gun
nbr canım?nasılsın?
ilk günler güzel geçti. son 3 gün zor geçti.korkum başladı. adet sancıları ve bel agrısı 5.günde biraz oldu sonra arar ara oldu ama su anda hicbir belirtim yok. o yüzden korkuyorum. belirti yok
Kızlar! Transferden sonra Estrofem kullanan var mı içiniz de? Prospektüsünde hamileyken kullanılmaz yazıyor. DR.a sordum ama yine içim rahat değil(
Kızlar! Transferden sonra Estrofem kullanan var mı içiniz de? Prospektüsünde hamileyken kullanılmaz yazıyor. DR.a sordum ama yine içim rahat değil(
kızlar az önce wc ye gittim peçeteyle sildiğimde crinone jel yüzünden zaten hep kahverengi jel geliyordu fakat az önce kırmızı leke geldi resmen peceteye çokk korkuyorumm ne yapcam ben eşimde daha gelmedi işten(
canım sakın ol... Tahrış falan olmuştur.. Hemen panık yapma.. Yat dınlen.. Bakalım daha bişey gelıcekmı...
Sakın ol....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?