nedense uyku tutmadı beni dün gece eşimin ısrarlarıyla idrar testi yaptım ve ikinci çizgiyi gördüm eşimde gördüğünü söyledi bekledikçe dahada belirginleşiyor ilkten kendimi acaba paranoyakmıyım ben benim gözümemi ikinci çizgi görünüyo dedim kendimce inanamadım halada inanamıyorum o yuzden saat 9 gibi kan tahlili yapmaya gidicem daha fazla beklemicem artık sabrım kalmadı herşey olucağına varır rabbim ne vericekse hayırlısını versin öncelikle sağlık sonrasında gönlümüzegöre versin sonucu alır almaz inşalah bende burda hamile arkadaşlarım gibi haykıra haykıra bağırırım inşallah rabbim bana ve benim gibi isteyen herkese nasip etsin canı gönülden diliyorum
ay inşallah öyledir. şu test gününe az kaldı ama ben benlikten çıkacağım galiba o zamana kadar.
Kızlar bir sorum olacak..........doktorun beni ilk ultrason randavusuna bu kadar geç çağırması normal mi?...........09.01 randavum........sonuçta kese 5 haftalıkken belli oluyor.......
bu kadar uzun beklemek zorundamıyımmm
Silzerde nasıl olmuştu lütfen cevap veriiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnn..........öpüyorum sizi..........
cnm bebegün transferden sonra yerleşmesi 9.günde filan oluyor. o yüzden seninki yerleşme kanaması olabilir. dert etme.
Kızlar bir sorum olacak..........doktorun beni ilk ultrason randavusuna bu kadar geç çağırması normal mi?...........09.01 randavum........sonuçta kese 5 haftalıkken belli oluyor.......
Silzerde nasıl olmuştu lütfen cevap veriiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnn..........öpüyorum sizi..........
nedense uyku tutmadı beni dün gece eşimin ısrarlarıyla idrar testi yaptım ve ikinci çizgiyi gördüm eşimde gördüğünü söyledi bekledikçe dahada belirginleşiyor ilkten kendimi acaba paranoyakmıyım ben benim gözümemi ikinci çizgi görünüyo dedim kendimce inanamadım halada inanamıyorum o yuzden saat 9 gibi kan tahlili yapmaya gidicem daha fazla beklemicem artık sabrım kalmadı herşey olucağına varır rabbim ne vericekse hayırlısını versin öncelikle sağlık sonrasında gönlümüzegöre versin sonucu alır almaz inşalah bende burda hamile arkadaşlarım gibi haykıra haykıra bağırırım inşallah rabbim bana ve benim gibi isteyen herkese nasip etsin canı gönülden diliyorum
Yaklaşık 2 saattir kıvranıyorum, bugün 10. gün ve adet sancısına tıpatıp benzeyen karın ve bel ağrılarım bir de idrarda yanma var..Çok moralim bozuk..merkezi aradım, verdiğimiz ilaçlar nedeniyle adet olamazsınız, istirahat edin ve bir idrar testi yaptırın, enfeksiyon var mı bir bakalım dediler... Korkuyorum(( böyle kurbanlık koyun gibi beklerken adet olan mı? ya da ne bileyim duydunuz mu hiç?
Bugün transferimin 3. Günü olmasına rağmen bel ve kasık ağrısından dün gece uyuyamadım....normalmiş sanırım endişelenme....
maşallah ozaman bebişinetebrikler canım
Çokkkkkk sevindimmmmmmmmm
beta hcg=182.5
Tulin26 blast transferiydi sanırım blastlarin kalitesi nasıldı birde kaçıncı gün degeri bu????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?