2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

haydi bakalım. inşallah güzel rakamlar görürsün :)

bana da 12 ocak tarihini verdiler

Yaklaşık 2 saattir kıvranıyorum, bugün 10. gün ve adet sancısına tıpatıp benzeyen karın ve bel ağrılarım bir de idrarda yanma var..Çok moralim bozuk..merkezi aradım, verdiğimiz ilaçlar nedeniyle adet olamazsınız, istirahat edin ve bir idrar testi yaptırın, enfeksiyon var mı bir bakalım dediler... Korkuyorum(( böyle kurbanlık koyun gibi beklerken adet olan mı? ya da ne bileyim duydunuz mu hiç?

Negatif sonuçlar alan arkadaşları çok iyi anlıyorum. Çünkü kafamda sürekli o anı yaşamıştım. Ama hepimiz bu yola başlarken biliyoruz ki girdiğimiz bu yol hem maddi hem de manevi açıdan çok zor bir yol. O yüzden güçlü olmak lazım. Benim hikayemi biliyorsunuz, AMH değerim nerdeyse menapoz seviyesinde idi. sadece 2 folikülüm vardı. Mustafa Bey'e "umut olmalı mıyız hocam" dediğimde "umutlu/inançlı olmadan tedavi olmaz. şunu düşün senden bir önceki hastayı tedavi protokolüne bile almadım. O yüzden şanslı oldugunu düşün dedi.". O günden sonra ben önce tedaviye kabul olduğum için, sonra yumurtam geliştiği, sonra transfer edilebilecek kalitede oldukları için ayrı ayrı sevindim. İnanın bizden daha kötü durumda olanlar da var. En azından bizim tüp bebek yapma imkanımız var. Bu bile tek başına bir umut. O yüzden hemen kendinizi toparlayıp psikolojinizi bir sonraki aşamaya hazırlayın.Böyle düşününce herşey daha katlanılır oluyor,inanın.

Arkadaşlar bana da iyi dileklerde bulunan herkese teşekkürler. Biliyorsunuz ben forum dünyasından biraz çekiniyordum. O yüzden de sonuca 3 gün kala girdim. Ama çok sıcak bir grup bu. Allah gruptaki herkese anneliği tattırır inşallah.

cnm bebegün transferden sonra yerleşmesi 9.günde filan oluyor. o yüzden seninki yerleşme kanaması olabilir. dert etme.

inşallah öyledir çünkü dinlenme gibi bir imkanım yok zar zor 2 gün izin aldım transferden sonra. ben bankacıyım ve bu gün yıl sonu
yavrumun bana sıkıca yapışmasından başka çaremiz yok.

canım benimde 22aralıkta bellı oldu sonucum doktorum 5ocakta gel dedi normal sanırım ama beklemek zor katılıyorum sana

çooook sevindim transfer arkadaşııım :) kesin hamilesin tebrikler, heyecanla seni bekliyorum listeye

Bence hamilesin canım rahat ol....

Bugün transferimin 3. Günü olmasına rağmen bel ve kasık ağrısından dün gece uyuyamadım....normalmiş sanırım endişelenme....

yok be canımm.. anca belkı dr un hem kese hem pıt pıt ları aynı anda gormek ıstemıştır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…