2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İyi akşamlar arkadaslar bugün topigimizin online sayısı baya az. Bende bı gecmisi okuyup yazmak istedim.

Pharmacea cnm İnan mesajini okuyunca tüylerim diken diken oldu. Bu sefer pozitifi görsem de bende negatifi yasamış ve cok cok etkilenmiş biriyim ama sunu unutma herseyin doğru zamanı var demekti su an senin için doğru zaman değil yani Allah istediği zaman ne yaparsan yap hersey oluveriyor.... Umarım Allah melegini ve hepimizin melegini kucaklarımıza almayı nasip eder....

Cnmm seni çok iyi anliyrum çünkü ben 2kere kimyasal gebelik gecirdimm kanamn basladmi cnmm raht ol stres yapma B'ni coook yıpratti o süreç bende ileri derecee olmasada pihtilsma çıktı transferle birliktr hmn kansulandirici iğne kullandimbusefer oldu darısı basına insllhcnmm gerçi kanmm oluncaa iğne kest duaa edin banada lütfun hepimiz anne olcz İnan bunA

Ya ilginçtir benimde izlediğim tek dizi ferihaaaaaa

valla benim izlediğim epey bi dizi var...ferihayıda istikrarlı bi şekilde takip ediyorummm ama haftaya yalan dünya diye bi komedi dizisi başlıyor...duydunmu bilmiyorum...başrollerinde gülse birsel ve beyaz var...çok eğlenceli bi diziye benziyor...tam ferihanın karşısına koymuşlar napcam bilmiyorum yaniiii

Dünden beri hafifti bugun arttı cnm.hepimiz icin hayirlisi.

Saglık olsun canım valla tabiki çok istiyoruz ama saglıgımız herseyden önemli cocuk yapıcaz diye sağlığımdan olamicam :)

Kızlar iyi akşamlar bugün opum vardı çok şükür iyi geçti aama ağrım var biraz allahın izniyle döllenirler inşallah

Aslında bı denemek lazım hem o yeni dizi diye kesin tekrarını da koyarlar :))) güzel bı dizi olacak gibi

Ben çıkıyorum gece gene gelirim.... Sudenazzz cm esın niye Bodrum'da yawww...( merakımdan sordm) bizimki deniz sebebiyle oraya bı gitti geldi de aynı sebeple mı diye aklıma geldi...

Kızlar iyi akşamlar bugün opum vardı çok şükür iyi geçti aama ağrım var biraz allahın izniyle döllenirler inşallah

İnsllh saglikla dollenirler akıllı bebislr olurlar sen raht ol kendini bebeklerin icinn hazirla hayırlı olsunn insllh

geçmiş olsun kuzum...inşallah yarın güzel haberler alırsınn..

Aslında bı denemek lazım hem o yeni dizi diye kesin tekrarını da koyarlar :))) güzel bı dizi olacak gibi

evet ben kesin bakacam...komediler tercihimm gülmek lazımmm...ferihadan da vazgeçmem bi formül bulacaz artık...sen komedilerle takıl bu ara bebeğin mutlu olsun kahkahalar atsın göbüşünde

gülin benimde durumum aynı senin gibiydi.çok şükür iki gün önce kalp atışlarını duydum bebişim.hatta aşağıdaki msj göndermiştim topiğe.o yüzden üzme kendini.inş.tutunmuştur bebişin....

arkadaşlar mrhaba.2. aşılamayı yaptıdım 24 kasımda.beta hcg değerlerim şöyleydi..
aşılamanın 12.günü 34
14.günü 71.4
21.gün 1118
23.gün 1292.7
25.gün 1572
27.gün 2087
iki gün önce hafif bir...

Cnmm heyecn varmi nasilsinn geldik son gune senin icinde kacta gificeksn han vermeye rabbim yuzunu guldrsun insllh dr cugumuza selmlar insllh yarin sanada gusel hbr versin dr umuz cnm

Sağol canım inanılmaz heyecanlıyım:18: Sabah 10 gibi gideceğiz sanırım inşallah güzel haberlerle döneceğim Dr cuğumuza selamını söylerim.Offf çokkk feci durumdayım. Bana dua edin lütfen Allahın izniyle güzel haberler alayım.

Ay cnmmm insllh hamile olarak doncksin yarın yanımıza ayyy bende heyecn yaptimm şimdi senin için Dr cugumuza sizi sorularyla çıldırtan 10.gun egesaglikta test yaptıran dersen tanır beniiiAhhh Ahhh ne çekti adamcagiz beben eminm beben daha çok sevndi hamis oldugm için kurtuldu B'nden aslında peksayilmaz daha 9ayimiz var nasipse Rabbim sanada yarın nasip edici anne olmayı insllh sabh hbr ver hemenn lutfn ben çok m edicek seniii şimdi sana sabh olmak bilmez dua et bizede kendinede cnmm Rabbim yüzünü güldürsün

yaş 36 rezerv azlığı 4.denemem brüksel tüp bebek merkezindeyim inşallah olur bu kez rabbim tüm isteyenlere versin

İnşallah canımmmm hepimizin yüzünü güldürsün allahımmm.Aralın bizden kurtuluşu yok Allahın izniyle daha dokuz ayy kafasını ütüleyeceğiz:90: Yarın testten sonra hemen giremezemde muhakkak haberdar edeceğim. offf Allahım sen yardımcımız ol...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…