senin mesajından sonra ben özelden ceylinoya mesaj yazdım...detayları anlattım senin bilgilerini verdim hangi sayfada mesaj yazdıysan o sayfanın numarasını yazdımmm acilll olduğunuda ekledimmm...ama sana dönmemiş gerçi banada dönmedi...uzun zamandır topiğe girmiyo zaten...aklımdasın eğer kendisini online yakalarsam tekrar yazarımmm...yaniii ben ilgilendimmm
aynen canım,ara sıra özellikle işteyken biraz yorulunca adet ağrısı gibi bişeyler hissediyorum.ama eve gelip dinlenince geçiyor..
senin transferinde 30 aralıkta oldu sanırım.belki erkendir belirtiler için
umudumuzu kaybetmeyelim değilmi
evet canım 30undaydı.ben bugün idrar testi yaptım.negatif.yarın veya pazar günü kan testi yaptırayım diyorum.sen ne düşünüyorsun.bekleyecekmisin test gününü.
bende irenbe hastasıyım..
kyr ile beraber şans yollayın bize
arkadaşlar bugün transferimin 8.günü ve karnımda ağrı vs hiç birşey hissetmiyorum..
benim gibi olup pozitif sonuç alan olmuşmuydu???
çok sevindim valla.içim rahatladı biraz.benimde normal ozamn 8.gün çıkmaması.bir de ben ucuz olanını aldım yaptım.karasu sanırım sen de çalışıyorsun.transferden sonra çok dinlendinmi.çok hareket ettin mi?birde başka belirti oldumu hisettin mi hamile olduğunu.ben bişey hisettemiyorum hatta bazen ümitsiz oluyorum.sen nasıldın çok merak ediyorum.
Sudem inslhh esinde niran once gelir yaniniza cmmm yaaa zahmet olmazsa egunalimudurmde kabul ederse burda da bixim diger topicteki gibi dua grubu kursana cnmm transfere giduck tedavi olucak kardeslerimize dua ederiz hepberaber olmaxmi himmm simdi sen ucuyrsundur aman hava dikkt et alcktan uc cnmmRabbim tamamina erdirsin
Cnmmmm insallh rabbim sanada nasip etsin bnm dr arak bey umarim irenbe sana sans getirir bnm kotkularim vardivirenbe ile ilgili ama dr um degil sukur 2.tedavmde oldu rabbm yar ve yardimcin olsun
tebrikler..Allah tamamına erdirsin
tebrik ediyorum canım senin adına çok mutlu oldummm:))))
amin canım.inşallahhhh
benim ilk tedavim. en baştan beri irenbeye çok güvendim.Özellikle Ahmet bey gerçekten çok başarılı..Tabi herşey Allahın izniyle oluyor,kısmet değilse merkez ne kadar iyi olursa olsun herşey boş..İnşallah Allah nasip eder de bizde pozitifi görürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?