2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
[/QUOTE]

benide eklermisiniz pko 2. deneme....ilaç kullanımına dün başladım

Ya bu arada amerikan hastanesine giden varmı çok merak ediyorum ??

canım hoşgeldin aramıza... bende bundan oncekı ıkı denememi orda yaptırmıştım kesinlikle iyi bir merkezdesin...
ben anadolu yakasında oturdugum için bu sefer bu tarafta bir doktoru tercıh ettım ... perşembe transferin oluyormuş inşallah hamile haberlerini alıcaz burdan senden sonrada ben sıradayım :)) ama yarın belli olacak ne zaman transfer edileceği dualarım seninle canım allah hepimizin kucağını doldurur inşallah emeklerimizi boşa çıkarmaz ... bu arada listemizde çok güzel olmuş seninle başlayıp herkezin hamile yazdığı bir liste olacak inşallah...

tabiki dualarımız seninle olacak...bu süreçte hep beraber olacaz...ALLAH yardımcın olsun canım...

İNŞALLAH canım çok heyecanlıyım, yanımda olduğunuzu bilmek gerçekten güzel çünkü transfer günü sanırım eşim yanımda olamayacak ama inanıyorumki bi çok insanın dualarıyla gireceğim transfere ve tahmın ediyorum dualarla güzel bir sonuç alacağım ihtiyacımız olan tek şeyde bu zaten ...

yalnız benim ilk denemem başkentte oldu negatif ve ikinci denemeyi antalya tüp bebek düşünüyorum birde kasım adetini bekliyorum aralık değil düzeltmek istedim :)

olsun canım 2 yıl onemli değil ..onemlı olan kendının ruhen hazır olması..
paylaşalım canım burda ..hangi merkezdesin..
canım benim doktorum ankara zekayi tahir burak hast. çalışıyor. ama ben özeline gidiyorum. transfer işlemi sanırım genart tüp bebek merkezinde olacak....

mahpeyker dualarım seninle..perşembe günü meryem suresini okuyacağım senin için ve hepimiz için..Hayırlı haberlerle innnşallah..

Kızlarrrrrrrr çok ama çokkk sinirliyimmmm
Bilin bakalım ne oldu sevgili kocamla akşam tartışık nedenmiiiii
Ben bayramda yumurtalar toplancak transferde bayramda olucaksa biz sizinkiere ne diycez dedim demezmi söleriz artık tüp bebek yapıyoruz die
Bende filim koptuuuuu Allahımmm ne günah işliyoruz bizzzzzz
Yarın kontrol var bende dedim yok biz bu bebek işini başındayken unutalım hiç heves bırakmadı bende hatta dedim biz bi süre ayrı kalalım ve düşünelim bu durumdayken çocuk nasıl isteriz die anlatamıyorum ya adama yok anlamıyo dünya para dökcez çocuk için dr. dio bi yere gitmeyin ailelerinize sölemeyin bu zorlu süreç bilmem ne adam gidemiycek die ödü kopuyooo dedim ona süt çocuğu çok zoruna gitmiş hasbamın ayy delirdim ya küfür etmediğime dua etmiyoda ailesi çocuk yapmadan ayrılmamızı istiyo yapmadıkları şey kalmadı bizimkinin derdi ne bi anlasam şimdi tereddütteyim bu işe devam edip etmemekle ilgiliiii

Aman yarabbim hangi korku filminden kacmis gelmis o kiz? Yok be guzelim ne kani allah askina? Yok oyle bir sey

Guzelim sskda yapacaksan ozeline gitmen gerek doktorun ne demek anlayamadim ben

Canim evet ilk sen olacaksin aramizda heyecanli bekleyise giren :) insallah guzel haberler ver bize.

Yas konusunda 1.ligi henuz kaptirmadim :)) bekliyorum biri gelsin de bayragi elimden alsin diye ama nerdeee?:))))

canım doktor neden ailelerinize bile soylemeyin dedi?

canım benim ilk tedavim negatif oldu dr yanında ben ağlıyorum bi taraftan tl susmuyor dr sen çok sitres yapmışsın dedi 2 kimseye söyleme haberi olmasın dedi bende şimdi soranlara sene düşünmüyorum diyom artık

Aman yarabbim hangi korku filminden kacmis gelmis o kiz? Yok be guzelim ne kani allah askina? Yok oyle bir sey

yok daha neler yaaa arkadaşım cnm benim büyütülcek hiç bişey yok emin ol ben 8 kez narkoz aldım 3 kez ameliyat 5 kezde operasyon için alıcağın 15 dklık bir narkoz ve süper bişey eminim keşke beni hep böle uyutsalar diyceksin o kadar keyifli yani :)))),
zaten adını sorlarlar veya lafa tutarken gidersin merak etme
ama büyük ameliyatlarda yani daha uzun süreli narkoz alımı zor oda şöle zor ameliyahane olduğu için baya bi süre baygın oluyosun orası soğuk sen hareketsiz baygın yatıyosun mecburen sana nefes alman için boru takılıyo ve bi takım aletler neyse kan kaybediyosun ve kansız kalıyosun doğal olarak ayılınca üşüyosun ve uyanınca biraz öksürük oluyo buda ameliyat olduğu için dikişlerinin acımasına neden oluyo ve bide bulantı ama bunlar 15 dk narkozda yaşancak şeyler değil tam tersine çok güzel oluyo birden gidiyosun ve uyanıyosun hiç bişe anlamaıyosunnnnnnnnnnnnnn

canım bı sakın ol ve pısman olacagın kararlar verme sakın. Sımdı guzelce uyu ve yarın sabah sakın kafayla dusun bıde. esın de anlar yarın hatasını. dualarım senınle. ınsallah tez zamanda atlatırsın su sıkıntılı donemlerii. yanlız bu erkeklere sınır olmaya basladım. destek yerıne kostek oluyorlarrr:2::2:

iyi geceler kader arkadaşlarım valla şaştım kaldım eşimle aramız limoniydi onla düzeltik .şimdi eltimden bahsetmiştimya onun doğumu aralık başı şimdi ben haftaya lucrine başlıycam iğnelerdi opuydu transferdi kız doğum yapcak ben kimseye demiycem tedaviyi gitsem doğuma bitürlü gitmesem ay şaşırdım bana akıl verin

yok cnm yaaa uykumu kaldı sinirden ben sabahı sabah ederim bu gece şuna bak ya kızlara akıl verirken ben aynı duruma düştüm yahu bahanede vermedim ama benimde başa geldi gerçi biz bu tarz şeyleri hep yaşıyoruzda neyse
BU ARADA YENİ GELEN ARKADAŞLAR BİLGİLERİNİZ YAZINDA LİSTEYE EKLENSİN HAYIRLISI OLSUN HERKESE....

:))) BACUMMM ÇOĞUMUZ BUNA BENZER DURUMLARDAYIZ :))) KIZ NEDİR BİZ KADERCİLERİN BU ÇEKTİKLERİİİ KİM KİME AKIL VERİCEK BİLEMEDİM HAHHAHA
neyse cnm kendi aklım bana yetmiyo ama yazayım bişeyler bence sen işi akışına bırak du bakalım belki öle denk düşmez düşersede hasta var bişey var de bi bahaneyle gitme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…