slmmm kıslar ben geldimmmmm nasılsınzzzz ben daha iyiyim,çarpıntım azaldı kardiyalog norml dedii progestan yaparmış birde hamilelik daha çokk tetikliyrmuş kıslar bugun benm özel sigortam hamileliğimi belgelememi istedi ve bugun itibariyle bthcg vermemi istedi hastanede şirket verdim bgun 17.gunumdu 1170 çıktı degerim sanki bana biraz fazla katlanmış gibi geldi 14.gun degerim 313 tü sizce nasıl arkadşlar bana çok katlanmış gibi geldi 3 gunde nerdeyse 3.5 katı olmş
3 veya 4 gun cınsel perız ama en salıklı ve ıı spermler 4 gun perızden sonra verılen spermler demıstı doktor bıze ama zaten 35 yas altı 1 tane verıyolar yumurta sayııs kadar sperm ayırıyolar . sperm sayınız kac cnm?
cnmm benm de 2tane kimyasl gebeliğim oldu bundn önce deger hızka aynen düştü ve bu tedavidn önce dr bendn mutasyon test istedi ben de 1298 mthfr heterezigot çıktıdun bir profla görştüm tanıdık akşam bana dediki hemen sabah açlık homosistein değerine baktır eger yuksek çıkarsa iğne kullanman gerekicek çünkü tek başına heterezigot önemsizdir dediii allah tan değer 5.3 çıktı düşük değer ohhh dedim çok sevindimm amin cnmm inşallah rabbim kimseyi ayrmasın bebeğinden herkese hepimize kucağımıza almayı nasip etsinnakasyacım,bende 1.tüp negatifden sonra öğrendim benimde sadece mthfr 677 heterezigot....
karasunun dediği gibi heterezigotları önemsemiyorlar toplumd asık görülen yazıyor zaten ama benim tedavisiz hamileliğim ve 7haftalık düşüğüm var.sonra bi kere daha yaşadım adet gecikmesi etparçası geldi hormonal raltüst sanırım oda kimyasaldı..sonrada 1.aşılamam tuttu değerime sevinemeden düşmeye başladı değerim oda kimyasal....
ve 2kere falan adetim çokk gecikmişti benönemsemedim yani tahlile boşa umutlanmıyım diye yapmadım çok sancılı kanamam oldu.ve bana enson bi aile hekimi belkid ehamilellik başlamdan bitiyodu dedi olabilirmi ki bilmiyorumm:26:
anladım bunal rney ozaman:26:genetiktede sorun yok...
bana enson yarıdmcı doçent dediki 2.tüpüyapacağım yer..coraspini sana teselli olsun diye vermişler...
düşüklerim evliliğim ilk 3yılı içinde dahada hamile kalamıyorum 7.yıla girdim bir umut sebepsisiz ya belki kendiğinden kalırm diye 4 aydır coraspin folibol alıyorum günde 1tane...
uzattım ama bende çok pıhtılaşam topiğene bakıyorum senin 2 faktör olduğundan iğne verdiler herhalde..bi kalalım da sonrasına bakıcam artık...
hamilelik öncesi coraspin kullandınmı??
daha önce düşük falan yaşadınmı???
rabbim bebeğini sımsıkı tutundursun sizi doğuma kadar ayırmasın sonra ayırsınki kucağına al
canım çok anlamıyorum ama raporda kısaltılmış olarak aynen şöyle diyo; hastaya ait genomik dna örneğinden real time PCR ve melting curve analizi ile ...... mutasyonları incelenmiştir.
Faktör V Leiden 1691>A HETEROZİGOT
MTHFR C677T HETEROZİGOT
Faktör II (protrombin) 20210 G>A Homozigot normal.
Diğe topikte paylaştım burdada paylaşayım dedim, ben bu sonuca dayanarak iğnelere devam ediyorum....
egunal hanim suan yerinde degil.esiyle ilgileniyor..)))
canim 3 gun yeterli daha fazlasi galiba sper kalitesini dusuruyor
heyecan dorukta desene
hayirlisiyla guzel sonuclar alirsin insallah tatlim
hoşgeldin cicimmm...çooook geçmişler olsun...değerin fazla geldiyse küsüratını bana ver 170 le bennn hamileyiiim deyim ne var sankii...geriye kalan 1000 de sana yeter zatenşaka bi yana değerin gayet normal takılacak şey arama artık sorgulama keyfini çıkar ya hu
80milyn tatlısı.bize 2 tane transfr olcak ısrarla hallettimmm
sen çok tatlısın yaaaaaaa güldürdün beni yineistediğin 170 olsun ben sana 2 katını verimmrabbim sana daha fazlasını versın inşallahhhhhhhevet cnm yaa aman laf olsun işte torba dolsun ben cidden kafayı yedim bebe doğacak nasipse ben de hasta olucm walla ayyy bune yaaaaaaaaaa birazcık raht olmak lazım inşallah cumartesi de kese gördümm ohhh dicem nasipse bilmem ki cnm hep 2 diyrlar yaa sanki ben görünce korktumm hımmm buarada bugun dr dedıki kardiyalog aman haaa sakın bu iphone la çok konuşma çok oynama yattıgn odaya alma acayipo zararlı dedii butun hamişlere duyrulur ben şimdi odanın dışında tutuyorumm bilginize cnlarımm egunalimmm sen napan cnmmm enışte ile durum nedr
Nasıl kız ısrarla yapiyorlarmiiiii? Hmmmm iyimis bu Bizdemi öyle yapsak acabaaa
yatcam birazdan gözlerimi zor açıyorum ama inatla yazmaya devam ediyorum...kocişle asgari müştereklerde buluşuyoruz öyle sohbet falan yok..o konuşur aslında ama ben oralı olmuyom iki güne konuşurum adetim bitiyoda
haaaaaaa cnm yaa bn cepn yazıyrm yazılr haklısn iğrenç ben bile anlamıyrum okurkn ne dedimmmcanim nerelerdesin? merak ettim seni:18:
ben senin yazilarini bi turlu okuyamiyorum,cincemi yaziyorsun yahu..)) oku oku bisey cikaramiyorum:26:
cnm d et k guselce dinlen yat rabbm yardımcın olsun inşllahh sorun yaşamzsın rabbm kucagına almayı nasip etsnbugün işe başlamıştım ne güzel herşey normal gidiyordu akşam saat 5 gibi belime şiddetli bi ağrı girdi ve çok kanamam oldu adetin ilk gününü yaşıyormuşum gibi acilen doktorumu aradım doktorum endol adında bi fitil kullanmamı istedi işe falan gitme sakın yat dinlen dedi eğer yarına kadar geçmezse hastaneye gidicem off ya herşey iyiykebn neden böyle oldu nolur Allahım bebeğim beni bırkmasın(((
cnm ben 9.gun gece idrar test yaptım cıkmadı 10şgun kn verdım pozitif çıktııııinşllh sende gusel hbr verıcksinn raht olMerhaba arkadaşlar, bugün transferde 10.günüm 7. ve 8. günler aşırı derecede kasıklarım adet olacakmışım gibi ağrıdı. bugün sabah test yaptım ve sonuç negatif. 2 gün sonra kan testim var. canım sıkıldı olsa az da olsa belki hafif bir çizgi çıkar diye düşündüm. Bunları yaşayan arkadaşlar cevap yazarlarsa sevinirim.
kızlar bıde dişim agruyo dişçiye gıttım antıbıyotık aldım. cok korkuyorum doktor kullana bılırsın dededı
acayıp bı agrıyo yaaaa amannnn.......afff allahım affffff....
yatcam birazdan gözlerimi zor açıyorum ama inatla yazmaya devam ediyorum...kocişle asgari müştereklerde buluşuyoruz öyle sohbet falan yok..o konuşur aslında ama ben oralı olmuyom iki güne konuşurum adetim bitiyoda
ayyy ben senın yanklarını sıkmak istıyorumm çok komiksinbende yatıcm cnm zaten yattıgım yerden yazıyrum öpüyrm i geceler amn barış çıksın aradan inat yapma bakimmmmm i geceler cnmmmm
canım biraz geç oldu ama bugün yoktum anca geldim.benimde tüplerde sıvı birikmesi vardı yani rahimle aynı oluomu onu bilmiom tabi.benim tüpler bağlandı yoksa tutmaz dedi doktor.gerçi bağlanmasına rağmen 2 tedavim negatif diğeride kimyasal oldu. yani tüplerimin bağlanması ne kadar etkili oldu sen hesap et.bazen keşke bağlatmasaydım diom ama o zaman başka şansım yoktu.şimdide tüpten başka şansım yok...Egünal'cım ben bekleyemedim. 2. adetimle tekrar tedaviye başladım. Bu sefer Acıbadem'e gidiyorum.. İğnelere devam.. Haftaya toplama transfer olması gerekiyor fakat rahimde sıvı birikmesi yani hidroplenks varken transfer yapılmaz. Yapılsa da tutmaz..
size güzel haber veremeyeceğim kızlar çok üzgünümmmmdeğerim 2.4 doktorum iki gün daha ilaçları kullanıp perşembe testi tekrarlamamızı istedi bu değerden yükselip hamile kalan bilmiyorum mucize lazım olur mu bilmiyorum diyorum keşke ölseydim de bugünleri görmeseydimmm...
azcık yatalım bariiii...topiğimizin hatunlarına iyi gecelyer diliyorummm......:109:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?