Hayırlısı olsun tatlım yaa.Ben de ıkıncıyı 11 ay aradan sonra yaptırmıstım.Ikısınıde umut tup bebekte yaptırmıstım,doktorum ulun beydı.Ucuncuyu bende orda yaptırmak ıstemıyorum artık ve ne zaman yaptıracagımı da hıc kestıremıyorumesım bı tedavıye baslasın bakalım kafadan bır 5 ay beklerım dıye dusunuyorum.Yanı hazıran temmuz a kadar normal yoldan basaramazsak temmuz aetıyle baslayabılırım 3. tupe.Ama bende artık aynı merkezde yaptırmak ıstemıyorum.sen 2. ıcın nereyı dusunuyorsun?
yok kızz oyle bız merhametlıyız dayanamıyoruz ondan nr derlerse efendım dıyoruz..
Egunalcimmm saağol canımm rahatlattın benii
ya bişi daha srcaammm.opu günü sperm alıyolaryaa kaç günlük perhiz gereekiyoo.
taam taam bu son.
ya heyecan oluuo bide merak beebişim ondannn
ilgilen tabı esler her zaman bı cocuk gıbıdırler sureklı ılgı ısterler.bak benıkıne baba olcan dedım dun sevıncten afedersın ız bı yerımde gezıyodu sımdı saat 9 30 yok bey efendı mactaymıs..
anlamadigim nasil ilgilenecen,..)) hem kus yapiyon , o nasil oluyor bakim
ben hic kusemiyorum ya,bazen kussem diyorum ama yapamiyorum
tartisiyoruz 2 dakika sonra mine desin efendim diyorum ya,yuzsuzmuyum ne
Egunalcimmm saağol canımm rahatlattın benii
ya bişi daha srcaammm.opu günü sperm alıyolaryaa kaç günlük perhiz gereekiyoo.
taam taam bu son.
ya heyecan oluuo bide merak beebişim ondannn
Canım kusura bakma seni üzdüysem Negatif sonuç alan birisini görünce inan iki kat fazla üzülüyorum Allahım kimseye yaşatmasın
taammm yarın göstertirsin göbüşünü...istanbula gelince öncee MİLLSTONE ciğimle özelll bi görüşmem olacak sonra hepinizi toplayacam inşallahhhh
egunalcim bize verdigin 1 saat dolmak uzere,
kaldi 15 dakikan..elini cabuk tut nasil ilgileniyorsan artik
acilen topige bekleniyorsun
hep gül şekeriiimmm ALLAH ağlatmasın...köşe kapmaca oynamakk zorunda bırakıyolar biziii...benim komşular biliyolar tüpçü olduğumu...benimle konuşmayan sessiz olarak tanımladığım bir cisim (kocam olur kendi) kankasıyla aynı apartmandayız ona demiş tüp taktırıyoz diye o da karısına karısıda bizim tombik teyzelere derken 4 blok ta duydu çok şükür...zaten bizim tek konuşacak konumuz tüp bebek ve kocakarı yöntemleri olacakkk...
sen bu mesajı yazarken ben gelmiştim naberrrrr
Bende tamm bundann öncekilerii okuyup(röntgenleyip) çıkmışştımmm..Vee demişştimmkiii hadii hly nın falan aklına gelmem dee kii en başında onunla ikimiz umuta gidicekktikk Hanım hamile kalldııbenii unuttu..Dedimm egunalımındamı aklına gelmiyorr İstanbul diyinncee...Ohhh beeeeeeee rahatladımm bu mesajı görünnceee..Valla sen İstanbula gelmezzsennn benn seninn şuu övdüğünnn kuaförün içinn hızlı trenle falann gelip gidebilirimm.Bende sarışınn olmakk istiyorumm ama buradada turuncu yapıyorlar...
Bende tamm bundann öncekilerii okuyup(röntgenleyip) çıkmışştımmm..Vee demişştimmkiii hadii hly nın falan aklına gelmem dee kii en başında onunla ikimiz umuta gidicekktikk Hanım hamile kalldııbenii unuttu..Dedimm egunalımındamı aklına gelmiyorr İstanbul diyinncee...Ohhh beeeeeeee rahatladımm bu mesajı görünnceee..Valla sen İstanbula gelmezzsennn benn seninn şuu övdüğünnn kuaförün içinn hızlı trenle falann gelip gidebilirimm.Bende sarışınn olmakk istiyorumm ama buradada turuncu yapıyorlar...
maşşallah benim eşim sır küpü gibi kimseye söylemedi ben yeni yeni söylüyorum onuda kontrollere gidiyorum diye biliolar daaha tüpçü olduğumuzu bilen yok yakındır öğrenmeleri. eşinle konuşmuyormusun sen cnm? eşinin arkadaşınada karısınada maşşallah yetiştirmişler. kolu komşuda meraklıdır dedikoduya))
he valla oyle oldu,ben mesaji gonderdim sen geldin
insallah farketmezde yuttururum dediydim
ama kacarmi senden..)) masallahin var vallaha
ahhh canım dünya bi yana sen bi yana bilmiyomusun sennnnn...gel kız götürürüm seni ucuz da yapıyo...benimki röfle mesela...ve saçlarımda epey uzun...tahmin et kaç tl alıyooo
önceleri çok taktım kafama herkes bilmemeliydi şimdi soru sorup duracaklar bi sürü laf duyacam diye..ama ben biraz ukala ve ters bilinirim cesaret edip kimse bişi soramadı...eşimle küstüm adetim bitince konuşmaya başlarım
uyanık senikız küslüğü nasıl becerionuz biz 1 gün küs kalamıyoz canciğer olduğumuzdan değil ama konuşuoz hemen )
milistone hg cnm sende görüşürüz kızlar ben moladayım ..
Ayyy cannnnnsınn sennn cannnnnnnnnnnn..Valla şu topik kızları buluşması süper olur..Valla Ankara da ne kadardırki aceppp???Hiç tahminde de iyi değilimdirRöfle uzun saç ucuz dediğin için 100 tl diyim???
herkeze allah rahatlik versin,ben cikiyorum kislarrr
disim cok agriyor,gecen hafta disimi soktuler hala agriyor,anlamadim ya puffff
resmen bagirta bagirta soktu adam disimi..disimi catlatmisim nasil becerdiysem ..)))
4 kez morfin yaptilar ama banamisin demedi disim ya,hungur hungur agladim,adama yalvariyorum lutfen birak diye,adam ayilsanda bayilsanda cekecem dedi ve cekti..)))
hepinize sevgiler
önceleri çok taktım kafama herkes bilmemeliydi şimdi soru sorup duracaklar bi sürü laf duyacam diye..ama ben biraz ukala ve ters bilinirim cesaret edip kimse bişi soramadı...eşimle küstüm adetim bitince konuşmaya başlarım
uyanık senikız küslüğü nasıl becerionuz biz 1 gün küs kalamıyoz canciğer olduğumuzdan değil ama konuşuoz hemen )
milistone hg cnm sende görüşürüz kızlar ben moladayım ..
Görüşürüzz cnmmmm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?