2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım senin sorunun neydi?bende aynı yerde yaptırdım. nezaman yaptırdın birde yeni mi bitti.sonuç için aradılar mı .ulun bey sonuç tan sonra sana bişey önerdimi?görüşmeniz nasıl oldu merak ediyorum.

Egunalcimmm saağol canımm rahatlattın benii
ya bişi daha srcaammm.opu günü sperm alıyolaryaa kaç günlük perhiz gereekiyoo.

taam taam bu son.
ya heyecan oluuo bide merak beebişim ondannn

egunal hanim suan yerinde degil.esiyle ilgileniyor..)))

canim 3 gun yeterli daha fazlasi galiba sper kalitesini dusuruyor
heyecan dorukta desene
hayirlisiyla guzel sonuclar alirsin insallah tatlim

egunalcim bize verdigin 1 saat dolmak uzere,
kaldi 15 dakikan.. elini cabuk tut nasil ilgileniyorsan artik
acilen topige bekleniyorsun

canim nerelerdesin? merak ettim seni:18:
ben senin yazilarini bi turlu okuyamiyorum,cincemi yaziyorsun yahu..)) oku oku bisey cikaramiyorum:26:

annelik doğuştan babalık sonradan olmadır...sonradan olunca o kadar oluyo işte...

anlamadigim nasil ilgilenecen,..)) hem kus yapiyon , o nasil oluyor bakim
ben hic kusemiyorum ya,bazen kussem diyorum ama yapamiyorum
tartisiyoruz 2 dakika sonra mine desin efendim diyorum ya,yuzsuzmuyum ne

valla gayet masumane ilgilendim saha kapalı önümüzdeki maçlara bakacaz artık...yemek vs..hizmetini gördümmm...küs te olsam herifime hizmet ederimmm...

Egunalcimmm saağol canımm rahatlattın benii
ya bişi daha srcaammm.opu günü sperm alıyolaryaa kaç günlük perhiz gereekiyoo.

taam taam bu son.
ya heyecan oluuo bide merak beebişim ondannn

3 ya da 4 gün cicim...ayrıca sor sorabildiğiniii...

Canım kusura bakma seni üzdüysem Negatif sonuç alan birisini görünce inan iki kat fazla üzülüyorum Allahım kimseye yaşatmasın

ay canııımm benim ne kusuru...bebek mezar fakan deyince etkilendim...düşüncesi bile fena yaşamak mı ALLAH korusun düşmanıma bile yaşatmasın...

taammm yarın göstertirsin göbüşünü...istanbula gelince öncee MİLLSTONE ciğimle özelll bi görüşmem olacak sonra hepinizi toplayacam inşallahhhh

Bende tamm bundann öncekilerii okuyup(röntgenleyip) çıkmışştımmm..Vee demişştimmkiii hadii hly nın falan aklına gelmem dee kii en başında onunla ikimiz umuta gidicekktikk Hanım hamile kalldıı benii unuttu..Dedimm egunalımındamı aklına gelmiyorr İstanbul diyinncee...Ohhh beeeeeeee rahatladımm bu mesajı görünnceee..Valla sen İstanbula gelmezzsennn benn seninn şuu övdüğünnn kuaförün içinn hızlı trenle falann gelip gidebilirimm.Bende sarışınn olmakk istiyorumm ama buradada turuncu yapıyorlar...

maşşallah benim eşim sır küpü gibi kimseye söylemedi ben yeni yeni söylüyorum onuda kontrollere gidiyorum diye biliolar daaha tüpçü olduğumuzu bilen yok yakındır öğrenmeleri. eşinle konuşmuyormusun sen cnm? eşinin arkadaşınada karısınada maşşallah yetiştirmişler. kolu komşuda meraklıdır dedikoduya))

ahhh canım dünya bi yana sen bi yana bilmiyomusun sennnnn ...gel kız götürürüm seni ucuz da yapıyo...benimki röfle mesela...ve saçlarımda epey uzun...tahmin et kaç tl alıyooo

millstone vizli trenle gecerken benide al please burdada ayni dert hep turuncu oluyor

önceleri çok taktım kafama herkes bilmemeliydi şimdi soru sorup duracaklar bi sürü laf duyacam diye..ama ben biraz ukala ve ters bilinirim cesaret edip kimse bişi soramadı...eşimle küstüm adetim bitince konuşmaya başlarım

he valla oyle oldu,ben mesaji gonderdim sen geldin
insallah farketmezde yuttururum dediydim
ama kacarmi senden..)) masallahin var vallaha

yutturamazsın kızııııımmm...ben bu topiğin her sayfasını okuyup yutmuş insanım taammııııı

ahhh canım dünya bi yana sen bi yana bilmiyomusun sennnnn ...gel kız götürürüm seni ucuz da yapıyo...benimki röfle mesela...ve saçlarımda epey uzun...tahmin et kaç tl alıyooo

Ayyy cannnnnsınn sennn cannnnnnnnnnnn..Valla şu topik kızları buluşması süper olur..Valla Ankara da ne kadardırki aceppp???Hiç tahminde de iyi değilimdirRöfle uzun saç ucuz dediğin için 100 tl diyim???

herkeze allah rahatlik versin,ben cikiyorum kislarrr
disim cok agriyor,gecen hafta disimi soktuler hala agriyor,anlamadim ya puffff

resmen bagirta bagirta soktu adam disimi..disimi catlatmisim nasil becerdiysem ..)))
4 kez morfin yaptilar ama banamisin demedi disim ya,hungur hungur agladim,adama yalvariyorum lutfen birak diye,adam ayilsanda bayilsanda cekecem dedi ve cekti..)))

hepinize sevgiler

Ayyy cannnnnsınn sennn cannnnnnnnnnnn..Valla şu topik kızları buluşması süper olur..Valla Ankara da ne kadardırki aceppp???Hiç tahminde de iyi değilimdirRöfle uzun saç ucuz dediğin için 100 tl diyim???

afferin kız sana yaklaştın en son 90 tl ye yaptırdım...gerçi normalde 160 alıyo ama ben kıdemli olduğumdan 90 veriyorum...etrafa ve çıkardığı işe göre çoooookkk ucuz yapıyo...perşembe giderim büyük ihtimal diplerim geldide

cnm çok g olsun yat dinlen guselce k d et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…