hehh hee bi alemsin he valla banada bir 100 verse yeter:)))hoşgeldin cicimmm...çooook geçmişler olsun...değerin fazla geldiyse küsüratını bana ver 170 le bennn hamileyiiim deyim ne var sankii...geriye kalan 1000 de sana yeter zatenşaka bi yana değerin gayet normal takılacak şey arama artık sorgulama keyfini çıkar ya hu
canım yaa gebesin içine işlemesin kusura bakma..yoluna girer girerde işte nezaman bilemem..ben küslüğe h,ç gelemem kim bana napsa döner konuşurum eşimdede bir inat sürekli kzıan ibi değil bir kızdımı tamam 1hafta sürer ve bende benle konuşulmamasına dayanamıyorum kendimde yüzsüzlük olduğundan herkes ben giib olsun diyorumyazdıkların içime işledi.. umarım en kısa zamanda senin için herşey yoluna girer mutlu olmanı dilerim... hayat zaten zor e bide hayat arkadaşın la problemin varsa daha da zor.. dilerim rabbimden sana en kısa zamanda meleğini verir ve meleğinin gelişiyle herşey yoluna girer ve çok mutlu bi aile olursunuz...
sağlığımız yerinde aç açıkta değiliz hamdolsun neyse konuşur elbet benle..bende çok kırıldım ama konuşmasa bile yüzüme baksın yeter gülümsemesede.....
kız senle konuşan kocan varken git yanına yaa.kızlaarrrr ben biraz eşimlen ilgilencemmm hala küsüm ama görevimi yapayım bariii...bir saat sonra tekrar takılırım sizee...özleyin beni taammııııı
slmmm kıslar ben geldimmmmm nasılsınzzzz ben daha iyiyim,çarpıntım azaldı kardiyalog norml dedii progestan yaparmış birde hamilelik daha çokk tetikliyrmuş kıslar bugun benm özel sigortam hamileliğimi belgelememi istedi ve bugun itibariyle bthcg vermemi istedi hastanede şirket verdim bgun 17.gunumdu 1170 çıktı degerim sanki bana biraz fazla katlanmış gibi geldi 14.gun degerim 313 tü sizce nasıl arkadşlar bana çok katlanmış gibi geldi 3 gunde nerdeyse 3.5 katı olmş
cnmm benm de 2tane kimyasl gebeliğim oldu bundn önce deger hızka aynen düştü ve bu tedavidn önce dr bendn mutasyon test istedi ben de 1298 mthfr heterezigot çıktıdun bir profla görştüm tanıdık akşam bana dediki hemen sabah açlık homosistein değerine baktır eger yuksek çıkarsa iğne kullanman gerekicek çünkü tek başına heterezigot önemsizdir dediii allah tan değer 5.3 çıktı düşük değer ohhh dedim çok sevindimm amin cnmm inşallah rabbim kimseyi ayrmasın bebeğinden herkese hepimize kucağımıza almayı nasip etsinn
..canım bundna sonra çok artar ya sürekli yapsan herseferinde şok olursun zaten
benim ilk hamileğimde ilk kez yaptım bide evlendim 2ay sonr akaldım ya önemsemedim bile istemedim güya 15 gün geçti idrarda öğrendim ilk kandada 5000di yani 6 hafta 4 günlüktü düşün nasıl önemsediğimi inş.bidaha görürüm 5000lerii tabi erkenden öğrneceğim için görmeyebilirmmpıhtı için açıklamana svindim bi hamiş olayım kimi takaırm ben gerekirse iğnemide olurum yanii
benim evlilikte örnek aldığım tek kadın vardır...havuçlu anne....ne demiş ateşli hatunnn...at,avrat,silah...sokakta atın,mutfakta kadının,yatakta silahınım ateşle beni kazımım...burdaki kazım hıyarlı baba......
ayy bizde eşimle(canım eşimle çok özledim mikrobumu)çok güleriz onlaraa iyi kız çıkmamışın dahaa..
Son düzenleme: