evet sayemde ermişlere karıştınnn...ama öyle rüya görürken poposu açıkta kalan bi ermişte hiç duymadım doğrusu...valla bende ilk sarışın olma macerasına atıldığımda çook kötü bi kuaföre gitmişim bi de tavsiye üzerine yanii... sarı yerine turuncu bi saçım olduuu iğrençççç...hemen düzeltsin diye başka ve pahalı bi kuaföre gittim dünya para bayıldım ama neyseki istediğim sonucu aldımm...ama 7 senedir bi kuaförüm var tek geçerimmm...diplerim geldi zaten haftasonuna kadar giderim heralde...demek sende geri çekici bi hatun oldun ha ha ha...olsun cicim seninde vahşi caziben yeter...
bende in ve cin e eşlik ediyorum hakem oldum maç yapıyoz...heyyy 2 dk bıraktık nereye kaçtınız beeee...toplaşın çabukkkkk
bugün işe başlamıştım ne güzel herşey normal gidiyordu akşam saat 5 gibi belime şiddetli bi ağrı girdi ve çok kanamam oldu adetin ilk gününü yaşıyormuşum gibi acilen doktorumu aradım doktorum endol adında bi fitil kullanmamı istedi işe falan gitme sakın yat dinlen dedi eğer yarına kadar geçmezse hastaneye gidicem off ya herşey iyiykebn neden böyle oldu nolur Allahım bebeğim beni bırkmasın(((
hadi çık dışarıyada kartopu oynayalımmm...heryer bembeyazzzz...
sonuc olarak sarisin bomba olmussunbizim burda elle sayilacak kadar turk kuaforu var onlarda al birini vur oburune hesabi
artik kendim boyuyorum,sansima ne renk cikarsa..)))
vallaha bi yatiyorum 40 tane ruya goruyorum,sabahta acayip yorgun kalkiyorumbazen esim kiziyor allahini seversen uyurken bari sus diye..))))
benim dersim vardi gitmek zorundaydim,hallettim geldim..
cannn bugün kan vermiştim E2 bakmışlar 1365 çıkmış kaç olmalıyddııkiiii:26::26::26:
canım ya çok sevindim Allah analı babalı büyütsün inşallah. Tamamını erdirsin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. burada kim hamile kalırsa kendim kadar çok seviniyorum. Allahım yar ve yardımcın olsun inşallah gözlerimi doldurdun valla....
kızlaarrrr ben biraz eşimlen ilgilencemmm hala küsüm ama görevimi yapayım bariii...bir saat sonra tekrar takılırım sizee...özleyin beni taammııııı
kızlaarrrr ben biraz eşimlen ilgilencemmm hala küsüm ama görevimi yapayım bariii...bir saat sonra tekrar takılırım sizee...özleyin beni taammııııı
anlamadigim nasil ilgilenecen,..)) hem kus yapiyon , o nasil oluyor bakim
ben hic kusemiyorum ya,bazen kussem diyorum ama yapamiyorum
tartisiyoruz 2 dakika sonra mine desin efendim diyorum ya,yuzsuzmuyum ne
canım benim şimdi nasılsın iimisin?çok üzüldüm ya nasıl böle umursamaz davranabiliyorlar.biz ne kadar uğraşıoz bu bebeklere kavuşabilmek için ama onlar napıo.çok sinir oldum.bilion bende oraya gitcem ama transferden sonra döncem desene benim bi sorun olursa hiç ulaşamıcam.off yaa.ee serum yapıldı mı bi zararı yokmuş dimi?
saol canımm inşallah....canım cok üzüldüm,rabbim sabır ve güç versin..acını yaşa ama umudunu kaybetme..inş.melegin mucizeyle gelir..sevgiler..
saol canım haklısın zaten bizim halimizden yine biz anlarız allah yardımcımız olsunn..Canım geçmiş olsun... Üzüntünü alıyorum ama Allah'ın takdiri ne yapalım,O "ol" dediğinde olacak.Sana sabır ve güç diliyorum canım.Kimseyi ve kimsenin dediğini kafana takma,canını sıkmalarına izin verme.Rabbim en hayırlı zamanda,sağlıklı evlatlarla,hepimizin yüzünü güldürecek inşallah.İnan ve dua et....
Canım geçmiş olsun Sakın böyle kötü şeyler düşünme Bunda da vardır bir hayır İnan şu yaşadığından çok daha büyük acılar var Bebeğini bulup kaybetmek gibi İnan bu acıyı unutmak kolay değil Heleki küçüçük bir mezarı varken
Allahım yeter ki sağlık versin Eşinle gönül birliği versin Er yada geç Allahım bize de nasip edecek Bizlerde bu bebek sevgisi ve özlemi olduğu sürecede biz bu işin peşini bırakmayacağız Allahım en kısa zamanda sağlıklı bebişler nasip etsin
3 veya 4 gun cınsel perız ama en salıklı ve ıı spermler 4 gun perızden sonra verılen spermler demıstı doktor bıze ama zaten 35 yas altı 1 tane verıyolar yumurta sayııs kadar sperm ayırıyolar . sperm sayınız kac cnm?Egunalcimmm saağol canımm rahatlattın benii
ya bişi daha srcaammm.opu günü sperm alıyolaryaa kaç günlük perhiz gereekiyoo.
taam taam bu son.
ya heyecan oluuo bide merak beebişim ondannn
Egunalcimmm saağol canımm rahatlattın benii
taam taam bu son.
saol inşallah canım gelse bebişim herşeye bedel olacak....canım allah sabrını versin... ve en kısa zamanda sana mucizesini göndersin ve sen meleğine kavuşunca çektiğin bütün sıkıntıları unutursun inşallah...
ah canım üzüldüm teyzen için herşeyin hayırlısı tabii rabbim kimimizi varlıkla kimimizi yoklukla deniyor allah imandan kurandan ayırmasınnncanim lutfen kendini yipratmadan atlat bu sureci,biliyorum demesi zor bende 3 defa negatif gordum.
bak sana bisey anlatayim
benim teyzemin cocugu olmuyordu,her turlu tedaviyi denediler,hocalar,tup tedavi,otlar ne varsa yani ,ama olmadi malesef
teyzem bi sure sonra isyan etmeye basladi cunki psikoloji denen bisey kalmamisti
bu arada dayim esinden ayrildi ve 2 yasinda kizi vardi onu teyzeme evlatlik verdiler,cunki dayimin esi ve annesigil cocugu istemediler
neyse teyzem onunla yeniden dogmus gibi oldu,cocuk buyudu genc kiz oldu,hic bi saglik sorunu yoktu ve 20 yasindaydi 2 ay icinde sebebi bilinemeden vucutunda sislikler oldu ve oldu
teyzemin suan akli dengesi pek iyi degil,cok yiprandi hepimiz yandik ama daha farkli yandi ...yigenim oldugunde teyzem dediki allahim bana evlat vermedi ben isyan ettim,oda elindem aldi diye surunu kaybetti
demem odur ki hersey kader kismet,tabi biz careler ariyacaz ama bu surec icinde once kendi sagligimiz cok onemli
canımm ben söyleyeyim 3 günlük perhiz gerekiyo sana kağıt vermediler mi orda yazıyo ilişkisiz boşalması falan gerekiyo diye bu arada başıma gelenlerden biliyorum bu tedavi sürecinde özellikle muayeneden 1 gün önce ilişki olmuyorEgunalcimmm saağol canımm rahatlattın benii
taam taam bu son.
fulya valla akşam akşam duygulandırdın benii küçücük mezar deyince bittim resmen...rabbim yaşatmasın başka dert verip bugünümüzü aratmasınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?