2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sonuc olarak sarisin bomba olmussun bizim burda elle sayilacak kadar turk kuaforu var onlarda al birini vur oburune hesabi
artik kendim boyuyorum,sansima ne renk cikarsa..)))

vallaha bi yatiyorum 40 tane ruya goruyorum,sabahta acayip yorgun kalkiyorum bazen esim kiziyor allahini seversen uyurken bari sus diye..))))

benim dersim vardi gitmek zorundaydim,hallettim geldim..

canım allah sabrını versin... ve en kısa zamanda sana mucizesini göndersin ve sen meleğine kavuşunca çektiğin bütün sıkıntıları unutursun inşallah...

cannn bugün kan vermiştim E2 bakmışlar 1365 çıkmış kaç olmalıyddııkiiii:26::26::26:

canim hic moralini bozma,baska bi topiktede yazmistim. benim 9 ay hatta dogurana kadar kanamaliydi
resmen kanaya kanaya dogurdum ..))) bazi gunler leke olarak geliyordu,bazi gunlerde aktif olarak akiyordu ped kullandigimi bilirim
hic endise etme,belki kesilir kesilmezsede endise etme olurmu,mumkun oldugu kadar positif olmaya bak
bende cok endiseleniyordum ozamanlar,ama simdi allaha sukur saglikli bi oglusum var
seninde allahin izniyle oyle olucak

hadi çık dışarıyada kartopu oynayalımmm...heryer bembeyazzzz...

bizim burda eridi ya... sadece arabaların üstünde kaldı:) ayrıca benim kociş allah korusun kayar düşerim diye dışarı çıkmamı yasakladı:)) annem karşı binada ona giderken bile düşerim diye endişe ediyo:))))

bende çok rüya görürüm niye acabaaa:26:...ha ha ha ne bu erkekler takmış bizim çenemize uyurken bile rahat rahat konuşturmuyolar...

cannn bugün kan vermiştim E2 bakmışlar 1365 çıkmış kaç olmalıyddııkiiii:26::26::26:

değerin normal canım...tabii bu değer yumoş sayısıyla doğru orantılı gitmeli...ohss riskinide gösteren bi değer...seninki gayet iyi...maşallahhh

yazdıkların içime işledi.. umarım en kısa zamanda senin için herşey yoluna girer mutlu olmanı dilerim... hayat zaten zor e bide hayat arkadaşın la problemin varsa daha da zor.. dilerim rabbimden sana en kısa zamanda meleğini verir ve meleğinin gelişiyle herşey yoluna girer ve çok mutlu bi aile olursunuz...

kızlaarrrr ben biraz eşimlen ilgilencemmm hala küsüm ama görevimi yapayım bariii...bir saat sonra tekrar takılırım sizee...özleyin beni taammııııı

amin cnm sagol. allah razı olsun rabbım inş sanada guzel haberler almayı nasıp etsın.. yarın yaptır valla meraktan catlarım ben 11 gun yatım yarın gene yapcam..inş.

canim lutfen kendini yipratmadan atlat bu sureci,biliyorum demesi zor bende 3 defa negatif gordum.
bak sana bisey anlatayim
benim teyzemin cocugu olmuyordu,her turlu tedaviyi denediler,hocalar,tup tedavi,otlar ne varsa yani ,ama olmadi malesef
teyzem bi sure sonra isyan etmeye basladi cunki psikoloji denen bisey kalmamisti
bu arada dayim esinden ayrildi ve 2 yasinda kizi vardi onu teyzeme evlatlik verdiler,cunki dayimin esi ve annesigil cocugu istemediler
neyse teyzem onunla yeniden dogmus gibi oldu,cocuk buyudu genc kiz oldu,hic bi saglik sorunu yoktu ve 20 yasindaydi 2 ay icinde sebebi bilinemeden vucutunda sislikler oldu ve oldu
teyzemin suan akli dengesi pek iyi degil,cok yiprandi hepimiz yandik ama daha farkli yandi ...yigenim oldugunde teyzem dediki allahim bana evlat vermedi ben isyan ettim,oda elindem aldi diye surunu kaybetti

demem odur ki hersey kader kismet,tabi biz careler ariyacaz ama bu surec icinde once kendi sagligimiz cok onemli

kızlaarrrr ben biraz eşimlen ilgilencemmm hala küsüm ama görevimi yapayım bariii...bir saat sonra tekrar takılırım sizee...özleyin beni taammııııı

ilgilen tabı esler her zaman bı cocuk gıbıdırler sureklı ılgı ısterler.bak benıkıne baba olcan dedım dun sevıncten afedersın ız bı yerımde gezıyodu sımdı saat 9 30 yok bey efendı mactaymıs..

anlamadigim nasil ilgilenecen,..)) hem kus yapiyon , o nasil oluyor bakim
ben hic kusemiyorum ya,bazen kussem diyorum ama yapamiyorum
tartisiyoruz 2 dakika sonra mine desin efendim diyorum ya,yuzsuzmuyum ne

anlamadigim nasil ilgilenecen,..)) hem kus yapiyon , o nasil oluyor bakim
ben hic kusemiyorum ya,bazen kussem diyorum ama yapamiyorum
tartisiyoruz 2 dakika sonra mine desin efendim diyorum ya,yuzsuzmuyum ne

yok kızz oyle bız merhametlıyız dayanamıyoruz ondan nr derlerse efendım dıyoruz..

ebeğim ve benim için bütün dilekler ıcın saolun kızlar serumun zararı yokmus aksıne bebegım yer degıstırıyordu yanı dusuk gerceklesıyordu bu sayede sımdılık durdu

Egunalcimmm saağol canımm rahatlattın benii
ya bişi daha srcaammm.opu günü sperm alıyolaryaa kaç günlük perhiz gereekiyoo.

taam taam bu son.
ya heyecan oluuo bide merak beebişim ondannn

canım cok üzüldüm,rabbim sabır ve güç versin..acını yaşa ama umudunu kaybetme..inş.melegin mucizeyle gelir..sevgiler..
saol canımm inşallah....

saol canım haklısın zaten bizim halimizden yine biz anlarız allah yardımcımız olsunn..

saol canım rabbim kimseye ne evlat acısı göstersin nede evlatsızlık hayırlı sağlıklı ömürlü anneli babalı bebişler nasip etsinn

taam taam bu son.
3 veya 4 gun cınsel perız ama en salıklı ve ıı spermler 4 gun perızden sonra verılen spermler demıstı doktor bıze ama zaten 35 yas altı 1 tane verıyolar yumurta sayııs kadar sperm ayırıyolar . sperm sayınız kac cnm?

canım allah sabrını versin... ve en kısa zamanda sana mucizesini göndersin ve sen meleğine kavuşunca çektiğin bütün sıkıntıları unutursun inşallah...
saol inşallah canım gelse bebişim herşeye bedel olacak....

ah canım üzüldüm teyzen için herşeyin hayırlısı tabii rabbim kimimizi varlıkla kimimizi yoklukla deniyor allah imandan kurandan ayırmasınnn

taam taam bu son.
canımm ben söyleyeyim 3 günlük perhiz gerekiyo sana kağıt vermediler mi orda yazıyo ilişkisiz boşalması falan gerekiyo diye bu arada başıma gelenlerden biliyorum bu tedavi sürecinde özellikle muayeneden 1 gün önce ilişki olmuyor

fulya valla akşam akşam duygulandırdın benii küçücük mezar deyince bittim resmen...rabbim yaşatmasın başka dert verip bugünümüzü aratmasınn

Canım kusura bakma seni üzdüysem Negatif sonuç alan birisini görünce inan iki kat fazla üzülüyorum Allahım kimseye yaşatmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…