eet ne yazıkki mecburum.bida ki tedaviye başlamadan halledeyim arada ağrıo sonra başıma iş açmasın...gecmıs olsun cnmmmm dıscıyı kımse sevmıyo cnmmm malesef ama mecburuz :)
ay eveeettt hamaratız biz ama topiğin diğer hatunlarında iş yok baksana hala gelmediler tembeller...dişçi ay pardon diş hekimi kendilieri kızarlar dişçi deyince ya belki aramızda vardır hemen düzelteyim dedim...geçmiş olsun kuzum...çabuk gel amaaaaa
şekerim kocacım benimle konuşuyo zaten ben konuşmuyom inadım inat...az kaldı adetim bitince konuşucam ...tamamen duygusal büyük aşkımdan yaniii
bizim kızlar öğleden sonra açılıyolar...birazdan düşmeye başlarlar
Benim test günüm yarın ama eşim tam bir hafiye , gecen 2 denemede erken yaptırdım , hem ağlıyorsun hem de bosuna 2 kere kan veriyorsun diyor. Birazdan iş gorusmem var, bari o iyi geçse. Bu arada tutmayan arkadasıma da gecmis olsun. İlk denemdeki negatif daha üzücü oluyor, sonraları o ilk seferdeki heves olmuyor bence. Ama paramız ve umudumuz olduğu sürece devam. Görüşürüz. Yarın inşallah güzel haber veririm.
eet ne yazıkki mecburum.bida ki tedaviye başlamadan halledeyim arada ağrıo sonra başıma iş açmasın...
eet diş hekimi pardon.saol canım gidip bi göstereyim yapılcak bişiler warsa yaptırırm işşallah bidaki tedavi pozitif olurda bide o zaman diş ağrısı çekmeyeyim1 de gitcem zaten daha burdayım yani.kurtulamazsınn benden
inadım ınat kolum ıkı kanat dıyorsun yanı :))) konus yaa uzme kocanıevet hepsı hamarat ev hanımı o yüzden gelırlerrr ıslerı bıtsınde ....
ıns hayırlı haberler alırısn hem ıs gorusmenden hemde bebgınden cnm su ıkı gun sana cok ugurlu gelemsı dılegıyleeee:18::18::18::18:
evet güzel yöntemmmm bu bak ben hiç böyle düşünmemiştim ben konusmayınca benımkıde konsumuyor benleee :))) ama ben dayanamıyorum yaaa 1 gun konusmayınca sankı yıl gıbı gelıyo ama sen 7. yılın benım 4. yılım olcka bakalım bız ozamana gelınce ne yapıcaz
Sabah sabah bir koşu gidip saçlarımı kestirip geldim.Çok uzamıştı,kuruturken krize giriyordum,omuzlarımda kestirdim...
Umarım hepiniz iyisinizdir.
DUYGU7979 canım hayırlı haberlerini bekliyoruz.İnsallah Rabbim yüzünü güldürür.
ohhh rahatladın dimi...ama ben kısa saçı sevmiyoruuuummm...benimki belime yakın durumda sarı sarı çok güzelll oluyo uzun saç evet uğraşıyorum ama değiyooo...gerçi senin kide kısa sayılmaz ama bana göre kısaaa...ben kırıklarını bile aldırırken kıyamıyorum...bende yarın dip boyam için gitmeyi düşünüyorum...
kız sen bi dur hele daha 6.günde bu ne sabırsızlık...topiğimizde bi ilk oldu yani 6.günde idrar testi...rekor sende...sabret kuzum ayrıca idrar testi yapma...çok yanılan oldu...[/QUOTE .!.:Sagol canim biraz rahatladim cok uzulmustum. Bisey degil uzuntuden varsada gitmis olabilir
İşin kötü yanı ne biliyormsun;biz onları anlıyor,çözebiliyoruz,peki ya onlar bizi ?
Yeni evliyken eşime Nevzat Tarhan'ın "Kadın Psikolojisi" kitabını almıştım,önsöz'den ötesine geçemedi bir türlü.
Anlamaya,çözmeye çalışmak ve erkekler... :113:
şöle bi göz atıp geçmişe kaçıcam hemen gelince yazarım hepinizi öpüyorum....
egunalcim, ben beceremedim update etmeyi rica etsem benim bilgilerimi ekler misin canim?
Yasim 27
Daha once 4 kez asilama oldum, laparoskopi ve histereskopi oldum, gen testlerimizi bile yaptirdik.. Sebepsiz infertilite.
Istanbul Tup Bebek Merkezi aret kamar doktorum ve ilk tup bebek denemem. 17 ocak 12.gunum, o gune kadar uzuntuden ve meraktan kalp krizi gecirip olmezsem sonucu bildiririm canlarim
tamam canım eklerim bilgilerini...sen herşeyini yaptırmışsın valla...gen testini bende istiyorum aslında...bizde de sebepsiz durum.. 2 aşılama 1 tüp negatif...2.tüp şubatta inşallahhh...ay niye kalp krizi geçirecen deme öyle ALLAH korusun...henüz topiğimizde test gününü beklerken kalp krizi geçiren yok çok şükür...
günaydın cnm topıgı bugun sen actın karasu yok malesefff :)))) kocaelinde yagmur yok ama cok soguk yaaaaaaaaaaaaaaa :))) dıkkat et kendıne sıcak tut hasta olma cnmmmm
Eki Görüntüle 324371
kuzum sabah sabah yine köpeği salmışın...ne içti de bu hale geldi zavallı köpekkk..yerinde duramıyooo
şekerim kocacım benimle konuşuyo zaten ben konuşmuyom inadım inat...az kaldı adetim bitince konuşucam ...tamamen duygusal büyük aşkımdan yaniii
bizim kızlar öğleden sonra açılıyolar...birazdan düşmeye başlarlar
insallah eger bu tutmazsa ben dondurulmuslarla hemen subatta denerim diyorum kismetse.. Zaten 4 tane dondurulmusum daha var. Senin dondurulmuslar var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?