karasu hemen pes etti ne oldu cicicmmmmmmmmmmmmmmmm yemedimiiiiiiiiiiiii sagol canım eve gidince bende ıhlamur filan içmeyi düşünüyorum önlem almak lazım
benim aşk iksirimden içirdim he he hehe he
aferin sana demek tamamen duygusal
İNŞALLAHHH gerek kalmaz dondurulmuşlaraaa...ben bu konuda şanssızlık yaşadım yarama parmak bastın şekerim...19 yumoştan 12 tane embriyom oldu 1 tane transfer ettiler 3.gün transferi oldu...bana geriye kalan embriyoları 5.güne kadar takip edecez kaliteli olanları donduracaz dediler ama 5.gün hiiiççç embriyom kalmadı...bişey açıklamak istemediler ayaküstü geçiştirdiler içim rahat etmedi tabiii...eğer gerekn önem verilmediyse ALLAHA havale ediyorum ben şimdi dondurulmuşlarla deneyebilirdim...tedavi esnasında da yaşamadığm aksilik kalmamıştı zaten...2. denemeyi başka hastanede yaptıracam...
topik sana kaldı şekerimmm karasu81 firarda...aşk iksirin bi kendine yaramıyo heralde baksana köpekciği ne hale getirmiş ama sizde tık yok
evet cicim tamamen duygusal
Ah canim benim yaa, eger hakkaten gereken onemi vermedilerse Allahlarindan bulsunlar, bu zorlu surecte cok ama cok zor.
Benim 15 yumostan, 6 si bos cikti kaldi 9. onunda 4 tanesi oldu kaldi 5, 1 tanesini transfer ettiler iste.. Ben memnun kaldim Istanbul tup bebekten sigortada geciyormus, gerci benim sigortam yok yurtdisinda yasiyorum ama olsun.. epery kalabalikti
Tatlim benimde ilkinde benzer sıkıntım vardı ankara dasin diye biliyorum. Sana nu konuda akay hastanesini şiddetle tavsiye edebilirim. Benim doktorum muammer doğan hoca ve 2.5 aydır hic bosu yok o hastanede :))
evet bana kaldı ya yaramı deşme hakkaten yok bizde tık
canım ben ankarada olduğum için burada yaptıracam tedaviyi...inşallah bu kez şanssızlıklar yaşamam..
evet canım akay hastanesini çok duydum ama benim eşim ilk tedavide başkent hastanesinde yaptıralım diye ısrar ettin bende olmaz dedim şimdi çok pişmanım onu dinlemediğime...tanıdıklarımızda burayı tavsiye ediyorlar büyük ihtimal başkentte yaptıracam...tavsiyen için teşekkür ediyorum...ay demek adamın hiç boşu yok ha...iyiymiş valla...eğer hastaneye karar vermemiş olsam gidebilirdim akaya...
amannnn hepimizde yara var kuzum boşverrrr...yaaa köpişi bağladınmı niye yoookkk...
bak seeennnn kırmızı kırmızı dudaklarıylada bizi öpermişşşş...sarı kafalarla olaya hızlı bi giriş yapmışsın kuzum
rabbim sabrını versin canım, ümidini kaybetme dilerim en kısa zamanda meleğine kavuşursun...teste falan gerek kalmadı adet oldumulun beyi aradım hemşiresi yok.dönünce arar sizi dedi 2gün sonra gelecekmiş.testi 8 gün yaptırmıştım zaten ama bugün yine gidecektim adet olunca hemşire de gitmene gerek yok dedi.
Insan çok üzülüyor.ilk tüp denemem di.kesin gözüyle bakmıştım.doktorlar da normal yolla da olabilir diyordu.tüp bebek te olmayınca insan acaba hiç mi olmayacak diye korkuyor.
Diğer arkadaş inşalah iyi haber allır..
Arkadaşlar öncelikle hepinizin Rabbim yardımcısı olsun...ben 20 gün kadar önce başladım tedaviye,pko luyum ve eşimdede sperm sayısı az, mikroenjeksiyon yaptırdık.gidişatım oldukça iyiydi,30 a yakın folükül gelişti. hcg den 36 saat sonra opuya gidecektim ancak ertesi günü bir kanamam oldu,arayıp sordurdum olabilir dediler ama tam emin olamadım. ertesi günü opuya alındım ve sol yumurtalıklar toplanmış ancak içinde hiç yumurta çıkmamış. 15 folükülde boş çıkmış. aynı gün bir hcg daha yapıldı ve ertesi gün tekrar opu oldum,bu sefer sağ yumurtalıklardan zar zor bir tane yumurta bulunmuş,ancak oda döllenmede döllenmemiş ve elimiz boş döndükbu bizim ilk denememizdi,ancak gerçekten çok yıkıcı imiş
Şimdi sizden sormak istediğim iki şey var, birincisi opudan önce kanaması olan oldumu hiç ?
İkincisi böyle boş folükül sendromu denilipte ikinci veya üçüncü denemede yumurtası çıkan oldumu? İnsan umut ışığı arıyor işte... hepinize tekrar Allahtan hayırlı evlatlar diliyorum :)
evet ya... çok güzel şekiller var hepsini ekrana doldurasım geliyo
evett bunu begenmedinmi sen istersen tekrar getirirm köpeciğimi
Arkadaşlar öncelikle hepinizin Rabbim yardımcısı olsun...ben 20 gün kadar önce başladım tedaviye,pko luyum ve eşimdede sperm sayısı az, mikroenjeksiyon yaptırdık.gidişatım oldukça iyiydi,30 a yakın folükül gelişti. hcg den 36 saat sonra opuya gidecektim ancak ertesi günü bir kanamam oldu,arayıp sordurdum olabilir dediler ama tam emin olamadım. ertesi günü opuya alındım ve sol yumurtalıklar toplanmış ancak içinde hiç yumurta çıkmamış. 15 folükülde boş çıkmış. aynı gün bir hcg daha yapıldı ve ertesi gün tekrar opu oldum,bu sefer sağ yumurtalıklardan zar zor bir tane yumurta bulunmuş,ancak oda döllenmede döllenmemiş ve elimiz boş döndükbu bizim ilk denememizdi,ancak gerçekten çok yıkıcı imiş
Şimdi sizden sormak istediğim iki şey var, birincisi opudan önce kanaması olan oldumu hiç ?
İkincisi böyle boş folükül sendromu denilipte ikinci veya üçüncü denemede yumurtası çıkan oldumu? İnsan umut ışığı arıyor işte... hepinize tekrar Allahtan hayırlı evlatlar diliyorum :)
Kızlar merhaba işten ve cep telefonumdan mesaj yaziyoyorum az önce biraz kahverengi kanamam oldu tabi doğal olarak doktorumu aradim o da ilk 3 ay bunların olabileceğini söyledi. Yine de kafama takıldı yawwww
melike hatun sen hangi topiklerde fink atıyon bakalımmm
canımm burdayım ama muhabbete bı turlu gıremıyorum...
neresınden gırsem acaba dıye bakıyorum...
al sana muhabbet açayım hemen...pro katını sevsinler seninnnn...ben çooook önce düşünmüştüm acaba üye olsammı diye sonra bi baktım ücretliymiş herşeye para har vurup harman savuran ben para vermek istemedim vazgeçtim...ücretsiz sanmıştım ben...bi de baktım melikee kırmızlanmışşş acaba yeni birimi aramıza katıldı derken senmişsin meğer...sana kırmızı çok yakışıyoooo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?