2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

topik sana kaldı şekerimmm karasu81 firarda...aşk iksirin bi kendine yaramıyo heralde baksana köpekciği ne hale getirmiş ama sizde tık yok
evet cicim tamamen duygusal

Ah canim benim yaa, eger hakkaten gereken onemi vermedilerse Allahlarindan bulsunlar, bu zorlu surecte cok ama cok zor.
Benim 15 yumostan, 6 si bos cikti kaldi 9. onunda 4 tanesi oldu kaldi 5, 1 tanesini transfer ettiler iste.. Ben memnun kaldim Istanbul tup bebekten sigortada geciyormus, gerci benim sigortam yok yurtdisinda yasiyorum ama olsun.. epery kalabalikti

Tatlim benimde ilkinde benzer sıkıntım vardı ankara dasin diye biliyorum. Sana nu konuda akay hastanesini şiddetle tavsiye edebilirim. Benim doktorum muammer doğan hoca ve 2.5 aydır hic bosu yok o hastanede :))

topik sana kaldı şekerimmm karasu81 firarda...aşk iksirin bi kendine yaramıyo heralde baksana köpekciği ne hale getirmiş ama sizde tık yok
evet cicim tamamen duygusal

evet bana kaldı ya yaramı deşme hakkaten yok bizde tık

Son düzenleme:

canım ben ankarada olduğum için burada yaptıracam tedaviyi...inşallah bu kez şanssızlıklar yaşamam..

Tatlim benimde ilkinde benzer sıkıntım vardı ankara dasin diye biliyorum. Sana nu konuda akay hastanesini şiddetle tavsiye edebilirim. Benim doktorum muammer doğan hoca ve 2.5 aydır hic bosu yok o hastanede :))

evet canım akay hastanesini çok duydum ama benim eşim ilk tedavide başkent hastanesinde yaptıralım diye ısrar ettin bende olmaz dedim şimdi çok pişmanım onu dinlemediğime...tanıdıklarımızda burayı tavsiye ediyorlar büyük ihtimal başkentte yaptıracam...tavsiyen için teşekkür ediyorum...ay demek adamın hiç boşu yok ha...iyiymiş valla...eğer hastaneye karar vermemiş olsam gidebilirdim akaya...

evet bana kaldı ya yaramı deşme hakkaten yok bizde tık

amannnn hepimizde yara var kuzum boşverrrr...yaaa köpişi bağladınmı niye yoookkk...

evett bunu begenmedinmi sen istersen tekrar getirirm köpeciğimi

Arkadaşlar öncelikle hepinizin Rabbim yardımcısı olsun...ben 20 gün kadar önce başladım tedaviye,pko luyum ve eşimdede sperm sayısı az, mikroenjeksiyon yaptırdık.gidişatım oldukça iyiydi,30 a yakın folükül gelişti. hcg den 36 saat sonra opuya gidecektim ancak ertesi günü bir kanamam oldu,arayıp sordurdum olabilir dediler ama tam emin olamadım. ertesi günü opuya alındım ve sol yumurtalıklar toplanmış ancak içinde hiç yumurta çıkmamış. 15 folükülde boş çıkmış. aynı gün bir hcg daha yapıldı ve ertesi gün tekrar opu oldum,bu sefer sağ yumurtalıklardan zar zor bir tane yumurta bulunmuş,ancak oda döllenmede döllenmemiş ve elimiz boş döndük bu bizim ilk denememizdi,ancak gerçekten çok yıkıcı imiş

Şimdi sizden sormak istediğim iki şey var, birincisi opudan önce kanaması olan oldumu hiç ?
İkincisi böyle boş folükül sendromu denilipte ikinci veya üçüncü denemede yumurtası çıkan oldumu? İnsan umut ışığı arıyor işte... hepinize tekrar Allahtan hayırlı evlatlar diliyorum :)

rabbim sabrını versin canım, ümidini kaybetme dilerim en kısa zamanda meleğine kavuşursun...

öncelikle hoşgeldin ve geçmiş olsun...opu da önce kanamayı hiç duymadım ama boş folikül durumunu benden hemen sonra opu ya giren bi bayan vardı onda böyle bir sıkıntı varmış o da opuyu beklerken çok stresliydi yine yumurtalar boş çıkarmı diye ....bu kez öyle olmadı neyseki 12 yumurtadan 6 sı iyi durumdaydı hastanede hep beraberdik ve çok sevinmiştim...pko luydu ve çok sayıda yumurta geliştiği için hem kalite düşüyormuş hem boş çıkma ihtimali yaşanıyormuş o yüzden bayana daha az doz da ilaç vermişler ve bu kez istediğini aldı ama sonuç ne oldu hamilemi bilmiyorum ...

öncelikle geçmiş olsun... pek çok hikaye okudum burda ama seninki gibisini hiç hatırlamıyorum, nerde yaptırdın tedavini?

evet ya... çok güzel şekiller var hepsini ekrana doldurasım geliyo

evet çok güzeller bi de sen yeni kullanmaya başladın ya daha da güzel geliyordur...amaaannn doldur şekerim ekranı sefan olsunnnn...

evett bunu begenmedinmi sen istersen tekrar getirirm köpeciğimi

bunu da beğendim ama köpiş komikti ondannnn...bu dursun şimdilikkk cicimmm

cok gecmıs olsun allah sabır versınnn zor bır durum ama umudunuzu kaybetmeyın derım her zaman bir ışık var bızım ıcın....

Son düzenleme:
Kızlar merhaba işten ve cep telefonumdan mesaj yaziyoyorum az önce biraz kahverengi kanamam oldu tabi doğal olarak doktorumu aradim o da ilk 3 ay bunların olabileceğini söyledi. Yine de kafama takıldı yawwww

topiğimizin bazı hamileleride bu tarz kanamalar yaşadı içini ferah tut sen önemli bişey olsa doktorun hemen müdahale ederdi:109:

canımm burdayım ama muhabbete bı turlu gıremıyorum...

neresınden gırsem acaba dıye bakıyorum...

al sana muhabbet açayım hemen...pro katını sevsinler seninnnn...ben çooook önce düşünmüştüm acaba üye olsammı diye sonra bi baktım ücretliymiş herşeye para har vurup harman savuran ben para vermek istemedim vazgeçtim...ücretsiz sanmıştım ben...bi de baktım melikee kırmızlanmışşş acaba yeni birimi aramıza katıldı derken senmişsin meğer...sana kırmızı çok yakışıyoooo...

canım çok bildiğiniz bir yerde ve çok bilindik bir doktorda yaptırdım...ben aslında yanlış bir tedavi uygulanmış olabilir de yumurtalar zamanından önce çatlamış olabilirmi diye ümitleniyorum..ümitleniyorum çünki doğru bir tedaviyle acaba sağlıklı ve çok sayıda yumurtam olurmu diye düşünüyorum. gerçi yine kendisiyle devam edeceğim çünki en iyi ve en tecrübeli doktorlardan biri,demekkki nasip olmayınca olmuyor...

bende burda pek çok hikaye okumuştum ama benim gibisini duymamıştım,zaten 1000 de 1 görülen bir durum dedi doktorum,boş folikül sendromuymuş...ilk duyduğumda şok oldum, çünki bi sürü folikülüm vardı ultrasonda çok mutlu oluyordum böyle olmasına..ve 15 taneden bir tane bile çıkmamıştı yumurta....

canımm kampanya vardı 15 kişi alınca tekerlıklı sandalye alınacaktı .. oyuzden.. aldım bende .. benımde katkım olsun dedim..
nelere vermıyoz 35 tl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…