2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canımm kampanya vardı 15 kişi alınca tekerlıklı sandalye alınacaktı .. oyuzden.. aldım bende .. benımde katkım olsun dedim..
nelere vermıyoz 35 tl

aaaa benim baktığım zamanda kampanya falan yoktu iyi olmuş canım ALLAH kabul etsin hayrını...

canım benim anlayamadığım nasıl 2 gün üst üste opu olduğun.. sonuçta çatlama iğnesini vurunca bu tüm yumurtalar için geçerli değilmi nasıl sağ sol diye ayırabiilirki? ayrıca opu öncesi kanama hiç duymadım nasıl olurda önemsiz olur? yoksa yumurtaların boş çıkması olası bi durum ama diğer detayları mantığım almadı benim. bence bi başka dr.un fikrini almalısın.

ben geldimmm.egunal özledin mi beniiewe girdim hemen laptop kucağadişçiye gittim eşimin yanına gittim köpeğimiz çiftleşmeye gitti onun yanına gittim destek olayım dedim

saoll bebgımmmmm

sen napıyosun.. adet oldunmu...

karasu nerde bugun pek goremedım burda

çoktannnn adet oldum bitmek üzere kuzum...11 gün gecikmeyle geldi çok şükür...karasu dün doktordaydı progestan onda çarpıntı yapıyomuş ekg falan çektirdi bi bakıma girdi yaniii..bişeyi yokmuş ama dün geç saatte eve döndü herhalde bugün dinleniyooo...

ben geldimmm.egunal özledin mi beniiewe girdim hemen laptop kucağadişçiye gittim eşimin yanına gittim köpeğimiz çiftleşmeye gitti onun yanına gittim destek olayım dedim

eveeeettt öslediiiimmmm...kız yoksa köpeğinde de infertilite olmasın doğal yolla olurmu dersin

progestan bende baş donmesı yapıyo sarhoş gıbı oluyorum...

eveeeettt öslediiiimmmm...kız yoksa köpeğinde de infertilite olmasın doğal yolla olurmu dersin

aman aman ol canımm... bole şeylerde destek çok onemlı...

walla kızlar onun 3. gidişi çiftleşmeye ama hala tık yok.zaten 6 ayda 1 regl oluodedim ona ben doğurmadan sen doğurma walla dinledi köpek hala tık yok ondadabi kerede kendini hamile sandı çiftleşmeye gitti olmamış ama hamile gibi davranıodu bir tavırlar memelerinden süt bile geldi yalancı gebelik olmuşköpek deyip geçmemek lazım.eğer bida olursa yalancı gebelikk tüpleri tıkanır kısırlaştırmamız lazım dedi veterinerayyy kendim gibi köpeğimde sorunluuu..neler yazıom ben böle.bi el atmadığımız köpek infertilitesi kalmıştı

canım ben çok severim köpeklerı ama çok bilmem öle huyunu suyunu ..
baksana insanlardan farkı yokmuş..
olur olurr strees yapmasın kopecık

hamilee yaa naz yapıyoo...

yok canım şaka bı yana baya etkılı..

ben aşılamalarımda ...ilkinde hap olaraktı ikincide fitil olarak kullandım...şok olmuştum o zaman tecrübesizim tabiii...ALLAHIM dedim vajinadan kullanmam gereken fitili ben ilk aşılamamda hap diye yutmuşum ondan bebeğim tutmadı diye çok üzülmüştüm...o zamanlarda da bu kadar araştırmıyorum kimseyede diyemedim bana gülecekler diye...şeyimize koyduğumuz fitili sen ağız yoluylamı kullandın diyeee...ben yanlış anladım sanmıştım taaa kiiii 2.aşılamamda yanımda başkasına hap şeklinde verilene kadar...cahilliğin gözü körolsun kaç ay benim yüzümden bebeğim tutmadı diye boşuna üzüldümmm...

söle köpişine önemli günleri kaçırmasın...ilişkiden sonra hemen kalkmasın bi de kafasına çok takınca olmuyomuş düşünmemeye çalışsınn...bi listede köpişleremi yapsam ne

dr. veripte prespektüsü okuyunca banada çok ilginç gelmişti ne biçim bi ilaç demiştim hem alttan hem üstten:)))) o yüzden seninde kendini suçlaman trjikomik:))

dr. veripte prespektüsü okuyunca banada çok ilginç gelmişti ne biçim bi ilaç demiştim hem alttan hem üstten:)))) o yüzden seninde kendini suçlaman trjikomik:))

yaa evet demek herkesın bu progestanla bı macerası var..
bana ılk vajına dedi dr .. eczacı agızdan dıyo..
kafam karıştı.. tup bebek merkezıne sormuştum..onlarda vajınal demişti ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…