canımm kampanya vardı 15 kişi alınca tekerlıklı sandalye alınacaktı .. oyuzden.. aldım bende .. benımde katkım olsun dedim..
nelere vermıyoz 35 tl
aaaa benim baktığım zamanda kampanya falan yoktu iyi olmuş canım ALLAH kabul etsin hayrını...
canım benim anlayamadığım nasıl 2 gün üst üste opu olduğun.. sonuçta çatlama iğnesini vurunca bu tüm yumurtalar için geçerli değilmi nasıl sağ sol diye ayırabiilirki? ayrıca opu öncesi kanama hiç duymadım nasıl olurda önemsiz olur? yoksa yumurtaların boş çıkması olası bi durum ama diğer detayları mantığım almadı benim. bence bi başka dr.un fikrini almalısın.canım çok bildiğiniz bir yerde ve çok bilindik bir doktorda yaptırdım...ben aslında yanlış bir tedavi uygulanmış olabilir de yumurtalar zamanından önce çatlamış olabilirmi diye ümitleniyorum..ümitleniyorum çünki doğru bir tedaviyle acaba sağlıklı ve çok sayıda yumurtam olurmu diye düşünüyorum. gerçi yine kendisiyle devam edeceğim çünki en iyi ve en tecrübeli doktorlardan biri,demekkki nasip olmayınca olmuyor...
saoll bebgımmmmm
sen napıyosun.. adet oldunmu...
karasu nerde bugun pek goremedım burda
ben geldimmm.egunal özledin mi beniiewe girdim hemen laptop kucağa dişçiye gittim eşimin yanına gittim köpeğimiz çiftleşmeye gitti onun yanına gittim destek olayım dedim
çoktannnn adet oldum bitmek üzere kuzum...11 gün gecikmeyle geldi çok şükür...karasu dün doktordaydı progestan onda çarpıntı yapıyomuş ekg falan çektirdi bi bakıma girdi yaniii..bişeyi yokmuş ama dün geç saatte eve döndü herhalde bugün dinleniyooo...
eveeeettt öslediiiimmmm...kız yoksa köpeğinde de infertilite olmasın doğal yolla olurmu dersin
ben geldimmm.egunal özledin mi beniiewe girdim hemen laptop kucağa dişçiye gittim eşimin yanına gittim köpeğimiz çiftleşmeye gitti onun yanına gittim destek olayım dedim
progestan bende baş donmesı yapıyo sarhoş gıbı oluyorum...
ay demek gerçekten yan etkisi bol bi ilaçmışşş...bende karasu numara yapıyo sanmıştım...dermişimmmmmm
tatlım sen bu pregestanı yutuyomusun? yoksa vajinal mi kullanıyosun?progestan bende baş donmesı yapıyo sarhoş gıbı oluyorum...
tatlım sen bu pregestanı yutuyomusun? yoksa vajinal mi kullanıyosun?
canım ben yutuyorum..
dr umua ozellıkle sordum..
eveeeettt öslediiiimmmm...kız yoksa köpeğinde de infertilite olmasın doğal yolla olurmu dersin
aman aman ol canımm... bole şeylerde destek çok onemlı...
vajinal kullanırsan etkisi çok daha az oluyo.. ben hala vajinal kullanıyorum ama yutanlarda bulantı baş dönmesi gibi şikayetler çok fazla oluyomuş.
walla kızlar onun 3. gidişi çiftleşmeye ama hala tık yok.zaten 6 ayda 1 regl oluodedim ona ben doğurmadan sen doğurma walla dinledi köpek hala tık yok ondada bi kerede kendini hamile sandı çiftleşmeye gitti olmamış ama hamile gibi davranıodu bir tavırlar memelerinden süt bile geldi yalancı gebelik olmuş köpek deyip geçmemek lazım.eğer bida olursa yalancı gebelikk tüpleri tıkanır kısırlaştırmamız lazım dedi veteriner ayyy kendim gibi köpeğimde sorunluuu..neler yazıom ben böle.bi el atmadığımız köpek infertilitesi kalmıştı
hamilee yaa naz yapıyoo...
yok canım şaka bı yana baya etkılı..
walla kızlar onun 3. gidişi çiftleşmeye ama hala tık yok.zaten 6 ayda 1 regl oluodedim ona ben doğurmadan sen doğurma walla dinledi köpek hala tık yok ondada bi kerede kendini hamile sandı çiftleşmeye gitti olmamış ama hamile gibi davranıodu bir tavırlar memelerinden süt bile geldi yalancı gebelik olmuş köpek deyip geçmemek lazım.eğer bida olursa yalancı gebelikk tüpleri tıkanır kısırlaştırmamız lazım dedi veteriner ayyy kendim gibi köpeğimde sorunluuu..neler yazıom ben böle.bi el atmadığımız köpek infertilitesi kalmıştı
dr. veripte prespektüsü okuyunca banada çok ilginç gelmişti ne biçim bi ilaç demiştim hem alttan hem üstten:)))) o yüzden seninde kendini suçlaman trjikomik:))ben aşılamalarımda ...ilkinde hap olaraktı ikincide fitil olarak kullandım...şok olmuştum o zaman tecrübesizim tabiii...ALLAHIM dedim vajinadan kullanmam gereken fitili ben ilk aşılamamda hap diye yutmuşum ondan bebeğim tutmadı diye çok üzülmüştüm...o zamanlarda da bu kadar araştırmıyorum kimseyede diyemedim bana gülecekler diye...şeyimize koyduğumuz fitili sen ağız yoluylamı kullandın diyeee...ben yanlış anladım sanmıştım taaa kiiii 2.aşılamamda yanımda başkasına hap şeklinde verilene kadar...cahilliğin gözü körolsun kaç ay benim yüzümden bebeğim tutmadı diye boşuna üzüldümmm...
dr. veripte prespektüsü okuyunca banada çok ilginç gelmişti ne biçim bi ilaç demiştim hem alttan hem üstten:)))) o yüzden seninde kendini suçlaman trjikomik:))ben aşılamalarımda ...ilkinde hap olaraktı ikincide fitil olarak kullandım...şok olmuştum o zaman tecrübesizim tabiii...ALLAHIM dedim vajinadan kullanmam gereken fitili ben ilk aşılamamda hap diye yutmuşum ondan bebeğim tutmadı diye çok üzülmüştüm...o zamanlarda da bu kadar araştırmıyorum kimseyede diyemedim bana gülecekler diye...şeyimize koyduğumuz fitili sen ağız yoluylamı kullandın diyeee...ben yanlış anladım sanmıştım taaa kiiii 2.aşılamamda yanımda başkasına hap şeklinde verilene kadar...cahilliğin gözü körolsun kaç ay benim yüzümden bebeğim tutmadı diye boşuna üzüldümmm...
dr. veripte prespektüsü okuyunca banada çok ilginç gelmişti ne biçim bi ilaç demiştim hem alttan hem üstten:)))) o yüzden seninde kendini suçlaman trjikomik:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?