2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
dr. veripte prespektüsü okuyunca banada çok ilginç gelmişti ne biçim bi ilaç demiştim hem alttan hem üstten:)))) o yüzden seninde kendini suçlaman trjikomik:))

ben aşılama zamanlarında çok bilgisizdim ilaçlarıda kalabıktan ayaküstü anlatıyorlardı kullanışını ay dedim kesin ben yanlış anladım ve yanlış kullandım...şimdiki cadılığım yok o zamanlar...bu ilacın sadece bebeğin tutunması için gerekli olduğunu duymuştum yanlış aldığımıda düşündüğüm için kesin benim yüzümden olmadı dedim...gerçekten trajikomik yaniii...

kıyamam sana.....

hosgeldin canim tedavin hayirli olsun bende almanyada yim sen nerdensin merak ettim:)))

Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu ;

"Tüp bebek yapmaya karar verenlerin her türlü tohumdan ve çekirdekten ( Badem, fındık, fıstık, karpuz çekirdeği, kabakçekirdeği, ayçekirdeği vb.) uzak durmaları gerekir.

Çünkü tohumların ve çekirdeklerin içeriğinde bitkisel hormonlar bulunmaktadır. Bu hormonlar hamileliğe hazırlanırken hormon dengenizi olumsuz yönde etkileyecektir."

Ben bol bol badem,kabakçekirdeği,fındık yemiştim faydalı diye.:44:

bu ne şimdi ya hu..hergün yeni bişi duyuyoz...bende yedim bunların hepsini hala da yiyorum...valla sehpanın üstünde şu an gözümün önünde bi tabak var içindekileri sayıyorum...fındık,kuru üzüm,incir,çekirdek,ceviz,badem,hurma...neyseki hepsi etkilemiyooo...

alla alla bunlarda bir öyle diyor bir böyle.bende faydalı diye biliyordum hayret bişey..

kizlar merhaba güzel bir gün olsun dilegi ile pazardan bu yana topige girememistim ama dün gece okuyamadigim bütün sayfalari tam 3 saatte okudum gözlerim resmen sasi bir sekilde gece 1:30 yataga girdim:)))) bu arada su 7 sene olayi banada ilginc geldi
benim bir arkadasim 19 yasinda evlendi ve 26 yasina kadar bebesi olmadi maalesef sanirim oda sebepsiz di bu arada laporoskopi oldu asilama oldumu bilmiyorum 26 yasindaydi hamile kaldi tabi tüp bebek mi yaptirdi dogal yollami onuda bilmiyorum tüpsede belki söylemedi kimseye neyse rabbim nasip etti 8 yasinda cok tatli bir oglu var simdi, yanliz oglu 2 yasindayken esiyle ayrildilar o kadar evlat sahibi olmak icin ugrasmislarken cocugu buldular ama kendileri ayrildi 2 sene önce eski esi evlendi ve yeni esi ilk aydan hamileydi sans iste ama arkadasim hala bekar neyse herseyin hayirlisi belki bilgi olur diye yazdim...

nasılsınız?egunal cim erkekler hakkındaki düşüncelerine aynen katılıyorum..benim kocayla 1 hafta konuşmasam sussam adam ohhhhhhhhh diycekama nerdeecz nede akşama kadar kafası şişiyo,eve gelincede ben şişiriyorum.ama küsünce bende konuşmam işime gelene kadarayy evlilik zor iş be ama onlarsızda yapamayız..ben kıyamıyorum yinede aynı sen gibi yemegi,ütüsü yapılıyo,bazen diyom kocama biz küsüz ama herşeyin yine yapılıyo ne anladım ben bu işten diyorumonlar senin görevin yapcan tabi diyo bide:))yuvarlanıp gidiyoz işte..bende afyonda saclarıma röfleyi 100 tl ye yaptırıyorum,bi kuruşta inmiyolar,dedikleri dedik yani..ama artık epey yaptıramam heralde..saclar 2 renk olduhaminnelerden kacmaya devammm yakalanma sakın

kız şu köpegini tut,yada yok et hakkaten başımı döndürdüacı bize yaw

slmlar nasılsınız neler kaynatmısınız onu okudum geldim bu arada beim eşim ayılır köpeklere ama benden yüz bulamıyo yoksa eve rotfaydır alacakay ben hiç sevmiyorum ya köpekleri

coook gecmiş olsun canım,dün yazcaktım unutmuşum bi anda,dikkat et kendine,kalkma yat dinlen,rabbim yardım etsin inş.moralini bozma,yüksek tut canım

Bende çok şaşırdım.:44:

İbrahim Saraçoğlu itibar ettiğim biridir.

Fındık,fıstık için riske girmeyelim bari...:44:

canim nasilsin hamilelik nasil gidiyor rabbim melegini ve seni korusun yada meleklerini degilmi:)))ne zaman kese görmeye gideceksiniz kulagin nasil oldu biraz rahatladinmi bizide dualarinda unutma canim cok duaya intiyacimiz var cokkkk ....

:26:ya hanımlar bişey sorcam size,aklıma takıldı..biz cumartesi dr a gitcez.inş.yarında 7.haftamıza giriyoruz.hepsini bi anda duyalım görelim diye bekledik.ama bebişlerimde bi terslik yoktur dimi?hani ALLAH KORUSUN kalp atışı yoksa belli olurmuydu?yani kan leke bişey gelirmiydi?coook şükür RABBİME bende öle bi şikayet olmadı.ama şimdi korkuyorum..bi fikri olan yazarmı?şimdiden teşekkürler..:26:

canım rahatsızlanmış,düşük tehlikesi varmış,dr 3 ay yatcaksın demiş..

cok güzel oldu canım,köpegi gördükce başım döndü..teşekkürler.zaten sevmiyosun ne diye koyuyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…