dr. veripte prespektüsü okuyunca banada çok ilginç gelmişti ne biçim bi ilaç demiştim hem alttan hem üstten:)))) o yüzden seninde kendini suçlaman trjikomik:))
ben aşılama zamanlarında çok bilgisizdim ilaçlarıda kalabıktan ayaküstü anlatıyorlardı kullanışını ay dedim kesin ben yanlış anladım ve yanlış kullandım...şimdiki cadılığım yok o zamanlar...bu ilacın sadece bebeğin tutunması için gerekli olduğunu duymuştum yanlış aldığımıda düşündüğüm için kesin benim yüzümden olmadı dedim...gerçekten trajikomik yaniii...
Ah canim benim yaa, eger hakkaten gereken onemi vermedilerse Allahlarindan bulsunlar, bu zorlu surecte cok ama cok zor.
Benim 15 yumostan, 6 si bos cikti kaldi 9. onunda 4 tanesi oldu kaldi 5, 1 tanesini transfer ettiler iste.. Ben memnun kaldim Istanbul tup bebekten sigortada geciyormus, gerci benim sigortam yok yurtdisinda yasiyorum ama olsun.. epery kalabalikti
Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu ;
"Tüp bebek yapmaya karar verenlerin her türlü tohumdan ve çekirdekten ( Badem, fındık, fıstık, karpuz çekirdeği, kabakçekirdeği, ayçekirdeği vb.) uzak durmaları gerekir.
Çünkü tohumların ve çekirdeklerin içeriğinde bitkisel hormonlar bulunmaktadır. Bu hormonlar hamileliğe hazırlanırken hormon dengenizi olumsuz yönde etkileyecektir."
Ben bol bol badem,kabakçekirdeği,fındık yemiştim faydalı diye.:44:
Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu ;
"Tüp bebek yapmaya karar verenlerin her türlü tohumdan ve çekirdekten ( Badem, fındık, fıstık, karpuz çekirdeği, kabakçekirdeği, ayçekirdeği vb.) uzak durmaları gerekir.
Çünkü tohumların ve çekirdeklerin içeriğinde bitkisel hormonlar bulunmaktadır. Bu hormonlar hamileliğe hazırlanırken hormon dengenizi olumsuz yönde etkileyecektir."
Ben bol bol badem,kabakçekirdeği,fındık yemiştim faydalı diye.:44:
coook gecmiş olsun canım,dün yazcaktım unutmuşum bi anda,dikkat et kendine,kalkma yat dinlen,rabbim yardım etsin inş.moralini bozma,yüksek tut canım
kız şu köpegini tut,yada yok et hakkaten başımı döndürdüacı bize yaw
canım rahatsızlanmış,düşük tehlikesi varmış,dr 3 ay yatcaksın demiş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?