kuzum bende öyle ciddi bi temizlik yapmıyorum zaten...bayram için hele hiç yapmıyorum...aktif olarak tedaviye başlarsam evle ilgilenecek durumum olmayabilir diye yapıyorum...ben de bu eve taşınalı 1,5 ay oluyo...
ayyyyy tesüf ediyorum şekerim....bizim listemiz başka olsuuunnn....o zaman eylül-ekimle aynı olur amaaaa....gerçi o listede bizde varız bu ne çelişki dimi
bugün son kez hoplayıp zıplayabılrım o yüzden alışveriş için en güzel gün :) şimdi birde kahvemı sigaramı alıp keyıf yapayım yarın bu saatlerde heyecandan bayılmak üzere olacağım sanırım o yüzden bugünü doyasıya yaşamam lazım bide acaba bugün dip boyamı yaptırsammı bişe olurmu acaba
yaa canım ben çok takip edemıyorum...
senın transfermı var..opu mu..
bugün son kez hoplayıp zıplayabılrım o yüzden alışveriş için en güzel gün :) şimdi birde kahvemı sigaramı alıp keyıf yapayım yarın bu saatlerde heyecandan bayılmak üzere olacağım sanırım o yüzden bugünü doyasıya yaşamam lazım bide acaba bugün dip boyamı yaptırsammı bişe olurmu acaba
büyük gün transfer var :)
ben hep bu hamilelik döneminde saç boyatma durumunu merak etmişimdir...doktorlarda başka başka konuşuyorlar...o yüzden ne dicemi bilemiyorum...ben yarım dip boyası yaptıracam ama ben henüz iğne vurunma aşamasındayım...senin durumunda olsam aklım karışırdı hly7 ciğime katılıyorum bi doktoruna sor...
Günaydın hanımlar nasılsınız?ya size yetişemiyorum maşşşallah ne cok yazıyorsunuz bi bakıyom sayfalar olmuş,oku oku başım dönüyo..kime ne cevap yazcagımı unutuyorum.önce brnys boşverr şu kocanı boşuna sinirlenip tedavini etkileme ve asla yarı yolda bırakma..erkeklerin bizi anlaması mümkün degil.ama ben bu konuda şanslıyım benim koca tam bi kapalı kutu kimseye asla sölemez tam tersi beni tembihliyo sakın söleme fena olur idye:)).kaynanamlara mecbur söledik para istedik cünkü,ama ALLAH razı olsun onlardan bi şikayetim yok hiç karışmazlar,sadece dua ederler.erkekler ne kadar desende bizim gibi duygusal,düşünceli olmuyorlar o yüzden üzme kendini,kafanda da kurup kurup düşünme..opu ve transfere yaklaşmış akidişler hadi bakalım inş.cok güzel haberler verirsiniz.MAHPEYKER CİM sigara içmeye devam ediyomusun ben bıraktım tedaviye başlayınca,günde 2 en fazla 3 tane içiyodum yumurta kalitesini düşürüyo diye bıraktım bence sende içme bebişe temiz bi vücut hazırla:)HLY CİM bu arada ben elevitte kullanıyorum,antibiyotik tek içimlikti..buarada EVİMDEYİMM hanımlar,cok şükür dün evimize geldik,ters yoldan gelmişiz yol uzadı dedim ben dönüşte bebişimle nasıl gelcem bu kadar yolu:))insanın evi gibisi yok.bugün rahatca yazarım artık size..
Pazartesi kontrolde estradiol yüksek çıktı 150 puregon devam dedi bugün kontrolüm var dua edin tahlil verdim sabah birazdan almaya gidecem
buarada UMUTLUYU1 ev hanımlıgına terfi etmişsin hayırlı olsun inş.evde rahat rahat bebişini büyüt inş.EGUNAL sen beni cok güldürüyosun:))cevap yazamadım ama üşütüp hastalanma sakın battaniye herzaman iyi fikir..TANEM den inş. iyi haberler verir bize,bekliyoruz bakalım.HLY CİM senin hala kırmızılar gelmedimi yaw sen bana yetişcektin hala bekliyorum:)ayy inş.gelmezde aramızdan biri bari normal yoldan hamile kalır:)sen bizim bilgileri düzenlersin artık ha haaaa..buarada herkes hikayesini,başlangıcları,tedavileri ve inş.güzel sonucları yazıyo,yazmayada devam etcez inş.ama herkes sonucları aldıktan sonra bırakmasın yazmayı en azından günde bi mail atalım buraya hamiş hamiş..buarad temizlik yapanlara kolayyy gelsin ben rahatım artık uzun bi süre(aysonuna kadar:))temizlik falan yapmak istemiyorum..sadece tedavime odaklanmak,dinlenmek,gezmek istiyorum..çünkü hala yorgunumm:))
canım elevit vitamin diye biliyorum ben.kimisine folik asit yazıyolar ya banada elevit vermiş dr.günde bi tane içiyorum,geceleri yatmadan.hemşire sindirim zorlugu yapar biraz geceleri at istersen dedi,bende öle yapıyom..ya buarada canlarım benim 20 lik diş kudurdu cok canım acıyo ya napcam ben??ta inanın bogazımın altına kadar acıyo,kulaklarım acıyo,sürekli bi batma ve acıma hissi nasıö dayancam ben buna?dişçiye gittim ben cekemem bunu operasyonla alınır ancak dedi çene cerrahisine git dedi.tabi bende gidemedim.hem fırsat yok hem tedaviye başladım ama zor dayanıyom eşime diyom bi yumruk at belki patlar gecer diyom:))rabbim nasip ederde bebişim olursa nasıl dayancam bilmiyom.hem cürük hem taa dipte bişeyde yiyip içemiyom anlıycagınız cartayı cekmiş durumdayım(bi fikri olan varsa yazsın..
arkadaşlar şimdi merkezden aradılar 6 tane yumurtam döllenmiş
bunun 4 tanesi çok iyi dediler
yarın bolunmelerıne bakıp benı tekrar arayacaklarmış
bizim için tablo güzel dediler kesın olmamakla birlikte cuma gunu transfer gerceklesebılırmıs onuda yarın haber vericekler
tlf nu kapatır kapatmaz sızınle paylasmak istedim
hly kırmızılar geldi mi??
arkadaşlar şimdi merkezden aradılar 6 tane yumurtam döllenmiş
bunun 4 tanesi çok iyi dediler
yarın bolunmelerıne bakıp benı tekrar arayacaklarmış
bizim için tablo güzel dediler kesın olmamakla birlikte cuma gunu transfer gerceklesebılırmıs onuda yarın haber vericekler
tlf nu kapatır kapatmaz sızınle paylasmak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?