:))) BACUMMM ÇOĞUMUZ BUNA BENZER DURUMLARDAYIZ :))) KIZ NEDİR BİZ KADERCİLERİN BU ÇEKTİKLERİİİ KİM KİME AKIL VERİCEK BİLEMEDİM HAHHAHA
neyse cnm kendi aklım bana yetmiyo ama yazayım bişeyler bence sen işi akışına bırak du bakalım belki öle denk düşmez düşersede hasta var bişey var de bi bahaneyle gitme
Kızlarrrrrrrr çok ama çokkk sinirliyimmmm
Bilin bakalım ne oldu sevgili kocamla akşam tartışık nedenmiiiii
Ben bayramda yumurtalar toplancak transferde bayramda olucaksa biz sizinkiere ne diycez dedim demezmi söleriz artık tüp bebek yapıyoruz die
Bende filim koptuuuuu Allahımmm ne günah işliyoruz bizzzzzz
Yarın kontrol var bende dedim yok biz bu bebek işini başındayken unutalım hiç heves bırakmadı bende hatta dedim biz bi süre ayrı kalalım ve düşünelim bu durumdayken çocuk nasıl isteriz die anlatamıyorum ya adama yok anlamıyo dünya para dökcez çocuk için dr. dio bi yere gitmeyin ailelerinize sölemeyin bu zorlu süreç bilmem ne adam gidemiycek die ödü kopuyooo dedim ona süt çocuğu çok zoruna gitmiş hasbamın ayy delirdim ya küfür etmediğime dua etmiyoda ailesi çocuk yapmadan ayrılmamızı istiyo yapmadıkları şey kalmadı bizimkinin derdi ne bi anlasam şimdi tereddütteyim bu işe devam edip etmemekle ilgiliiii
kuzum tedaviye başlayanların listesiyken bir anda transfer olacaklarla devam etmeye başladık 2 günede test sonucunu bekliyor diye yazarsın...bu ne hızzzz....maşallah bize...çok yoğun olacaksın şekerim güncellemerini takip ederken...
sağol canım, hepimizin tedavisi başarı ile sonuçlanır inşallah ...
yalnız benim ilk denemem başkentte oldu negatif ve ikinci denemeyi antalya tüp bebek düşünüyorum birde kasım adetini bekliyorum aralık değil düzeltmek istedim :)
Ben bayramda yumurtalar toplancak transferde bayramda olucaksa biz sizinkiere ne diycez dedim demezmi söleriz artık tüp bebek yapıyoruz die
Yarın kontrol var bende dedim yok biz bu bebek işini başındayken unutalım hiç heves bırakmadı bende hatta dedim biz bi süre ayrı kalalım ve düşünelim bu durumdayken çocuk nasıl isteriz die anlatamıyorum ya adama yok anlamıyo dünya para dökcez çocuk için dr. dio bi yere gitmeyin ailelerinize sölemeyin bu zorlu süreç bilmem ne adam gidemiycek die ödü kopuyooo dedim ona süt çocuğu çok zoruna gitmiş hasbamın ayy delirdim ya küfür etmediğime dua etmiyoda ailesi çocuk yapmadan ayrılmamızı istiyo yapmadıkları şey kalmadı bizimkinin derdi ne bi anlasam şimdi tereddütteyim bu işe devam edip etmemekle ilgiliiii
iyi geceler kader arkadaşlarım valla şaştım kaldım eşimle aramız limoniydi onla düzeltik .şimdi eltimden bahsetmiştimya onun doğumu aralık başı şimdi ben haftaya lucrine başlıycam iğnelerdi opuydu transferdi kız doğum yapcak ben kimseye demiycem tedaviyi gitsem doğuma bitürlü gitmesem ay şaşırdım bana akıl verin
valla maşallahhhh listemizeama ben transfer olanların listesini ayırmayı planlıyorum şekerim :) böylece daha tertipli görünür olur.. orda sadece transfer tarihi ve beklenen tarih yazacak iyi olur dimi
günaydın hanım lar güzel bir gün sizinle olsun
bugun doktor kontrolum var iş çıkısı gidicem hayırlısıyla bakalım:18:
bence de çok mantıklı canımcım...daha düzenli ve anlaşılır olur...zaten liste maşallah aldı başını gidiyor böyle kalırsa karışık bi görüntü olacak...ayyyy sularım geldi dün akşam bu gün temizlik yapma sırası bana geldi... ara ara takılırım size...
cnm arkadaşlarımmmm günaydın hepinizeee sabah kalktım bizimki bi yağlar bi sırnaşmalar neyse birazdan kontrol için çıkıcam inşlh hayırlı haberlerle dönerim ya içimde hiç sıkıntı yok allahıma şükür sanki herşey yolunda gidicek gibi ama bellide olmaz egunal arkadaşım tesellin için çok sağol gelince hemen açıcam haberdar ederim sizi kocamannnn
canım bnence orayı düşünme derim ben bilgi almak için aradımantalya memorial a giden varmı?
cnm arkadaşlarımmmm günaydın hepinizeee sabah kalktım bizimki bi yağlar bi sırnaşmalar neyse birazdan kontrol için çıkıcam inşlh hayırlı haberlerle dönerim ya içimde hiç sıkıntı yok allahıma şükür sanki herşey yolunda gidicek gibi ama bellide olmaz egunal arkadaşım tesellin için çok sağol gelince hemen açıcam haberdar ederim sizi kocamannnn
günaydın canıminşallah güzel haberlerle geleceksin canım
inş. güzel ve hayırlı haberlerle gelirsin
arkadaşlarrrr listede boş alanları doldurmam için lütfen eksik bilgilerinizi söyler misiniz ? teşekkür ederimayy ben takıntılı simetri hastalığı olan biriyim orda boş yerleri gördükçe dikkatim dağılıyor liste tam durmuyor yaa rahatsız oluyorummm lütfen yardımcı olunnn
hly cim canımcım listeyi şöle bi yenilesek mesela 3 bölüme ayırsak tedaviye başlıyanlar bekliyenler ve önümüzdeki aya ertelenenler die böle hem daha rahat olmazmı konu sahibi becerikli arkideşim :)))
evet diğer listenin başını mahpeyker çekeceksonra devamm edecek iştee
vala ben bayramdan sonra taşınacağım için öyle aman aman bi temizlik yapmayacağım.. zaten bileğim hala geçmedi bükmekte zzorlanıorum...bide bayramın 1.günü sadece burda olduğumuzu bilecekler sonra biz yokuz dicez
kimsede gelmez zaten normalde de gelen olmuyo da neyseeeeeeeeeeee
sana kolay gelsin canımmm uğra arada mola verince
hly cim canımcım listeyi şöle bi yenilesek mesela 3 bölüme ayırsak tedaviye başlıyanlar bekliyenler ve önümüzdeki aya ertelenenler die böle hem daha rahat olmazmı konu sahibi becerikli arkideşim :)))
mahpeyker dualarım seninle..perşembe günü meryem suresini okuyacağım senin için ve hepimiz için..Hayırlı haberlerle innnşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?