oocanım sana 1 tane mı tansfer yapıcaklar..
ozaman 4 tane iyi
gelmedi canım yaaaaaaa ... beklersin gelmez beklemezsin gelir ayyyyy sinirlerim bozuk valla
oh oh ohhhhhh maşllahhhhh canımm çok güzel vallainşallah sağlıkla devam eder tüm evrelerinn sağlıklada alırsın kucağınaaaa
buarada UMUTLUYU1 ev hanımlıgına terfi etmişsin hayırlı olsun inş.evde rahat rahat bebişini büyüt inş.EGUNAL sen beni cok güldürüyosun:))cevap yazamadım ama üşütüp hastalanma sakın battaniye herzaman iyi fikir..TANEM den inş. iyi haberler verir bize,bekliyoruz bakalım.HLY CİM senin hala kırmızılar gelmedimi yaw sen bana yetişcektin hala bekliyorum:)ayy inş.gelmezde aramızdan biri bari normal yoldan hamile kalır:)sen bizim bilgileri düzenlersin artık ha haaaa..buarada herkes hikayesini,başlangıcları,tedavileri ve inş.güzel sonucları yazıyo,yazmayada devam etcez inş.ama herkes sonucları aldıktan sonra bırakmasın yazmayı en azından günde bi mail atalım buraya hamiş hamiş..buarad temizlik yapanlara kolayyy gelsin ben rahatım artık uzun bi süre(aysonuna kadar:))temizlik falan yapmak istemiyorum..sadece tedavime odaklanmak,dinlenmek,gezmek istiyorum..çünkü hala yorgunumm:))
Pazartesi kontrolde estradiol yüksek çıktı 150 puregon devam dedi bugün kontrolüm var dua edin tahlil verdim sabah birazdan almaya gidecem
kızlar dun bı soru sordum ama kimse gormed galibe ....
numuneden rapor alan varmı tup bebek heyet raporu
ah canım ya sen burdan yazdıkca ve yazılarının sonuna o sımgelerı koydukca içim kıpır kıpır oluyor ...
hep beraber alacaz bebişlerimizi kollarımıza inşallah ...
canım elevit vitamin diye biliyorum ben.kimisine folik asit yazıyolar ya banada elevit vermiş dr.günde bi tane içiyorum,geceleri yatmadan.hemşire sindirim zorlugu yapar biraz geceleri at istersen dedi,bende öle yapıyom..ya buarada canlarım benim 20 lik diş kudurdu cok canım acıyo ya napcam ben??ta inanın bogazımın altına kadar acıyo,kulaklarım acıyo,sürekli bi batma ve acıma hissi nasıö dayancam ben buna?dişçiye gittim ben cekemem bunu operasyonla alınır ancak dedi çene cerrahisine git dedi.tabi bende gidemedim.hem fırsat yok hem tedaviye başladım ama zor dayanıyom eşime diyom bi yumruk at belki patlar gecer diyom:))rabbim nasip ederde bebişim olursa nasıl dayancam bilmiyom.hem cürük hem taa dipte bişeyde yiyip içemiyom anlıycagınız cartayı cekmiş durumdayım(bi fikri olan varsa yazsın..
kızlar dun bı soru sordum ama kimse gormed galibe ....
numuneden rapor alan varmı tup bebek heyet raporu
ah canım ya sen burdan yazdıkca ve yazılarının sonuna o sımgelerı koydukca içim kıpır kıpır oluyor ...
hep beraber alacaz bebişlerimizi kollarımıza inşallah ...
hly
canım nezaman adet olman gerekıyo dr un ne dedi..sordunmu..normalmıymış..
Canım ben cevap verdim.Z. kamilden aldım diye..
ayy kızlarr okuyunca tüylerim diken diken oldu... arkadaşın biri yazmış baksanıza.... Allah korusun folik asitimi 1 kere bile aksatmam valla bunu okuduktan sonra :18:
folik asit eksikliğinin sonuçları
hayırlı günler arkadaşlar ilk defa buraya giriyorum ben birşey paylaşmak istiyordum.18haftalık gebeyim.16.haftamda bebeğimin cinsiyetini öğrenmek için doktoruma gittiğimde çok korkunç şeyler duydum.bebeğim anormal gelişmiş dediler.bende folik asit eksikliği olduğundan bebek gelişememiş.planlı gebelik olmadığı için öncedende bi tedbirim yoktu bu konuda.bebeğimin beyninin sıvı olduğunu limon dedikleri bir yapıda olduğu anormal geliştği beyin fonksiyonlarının gelişemediğini,buna bağlı olarak vücudunda etkilendiğini,omuriliğinin eğri oluştuğunu ve belinde ciddi açıklık olduğunu belinin kapanmadığını söylediler.yaşamla bağdaşmadığını ağır ve kalıcı bir özürlülük olduğunu ifade ettiler.doğsa bile doğumdan kısa birsüre sonra yaşamayacağını bildirdiler bu teşhis içinde biçok hastane ve doktor gezindim emar çektirdim sonuç aynı tıbben alınamsı gerektiğini ve hamileliği sonlandırmam gerektiğini söylediler ama ben aldırmak istemiyorum.vicdanım rahatsız aldırma konusunda.kalbimin sesini dinleyip aldırmıycam inş.benim durumumda olan veya olmuş birileri var mı.olupta aldıran veya aldırmayan.bunun sonuncunda ne olduğunu merak ediyorum bana yazarsanız çok sevinirim.hoşçakalın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?