2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ah canım ya sen burdan yazdıkca ve yazılarının sonuna o sımgelerı koydukca içim kıpır kıpır oluyor ...
hep beraber alacaz bebişlerimizi kollarımıza inşallah ...

canım sen iste ben seni hergün güldüreyim ...valla şekerim inşallah üşütmemişimdir neyseki dün akşam sular geldide kombiyi açabildim..suyun gelmesine nasıl sevindiysem artık bi baktım telefonda şu haldeyim '' anneeee sular geldiiii çok mutluyummmm''...sanırsın hamileyim haberini veriyorum...bu arada yirmilik diş çok fena bişey ALLAH yardımcın olsun...zaten hiç anlamam bu yirmilik diş ne işe yarıyor...al işte tam zamanında harekete geçmiş seninki...hemen çektirebilsen keşke...bende de bi tane var çıkmış ama yolunu şaşırmış...sapasağlam diğer dişimin altına doğru büyüyor...yirmiliklerimin çaresine bakayım diye 2 ay önce doktora gittim benimkinide çekemedi.cerrahi operasyon gerekiyo dedi...amaaaannn ağrıyana kadar yolu var dedim...ben öylesine kontrol amaçlı gitmiştim...ya ağrırsa :18::18::18:

Pazartesi kontrolde estradiol yüksek çıktı 150 puregon devam dedi bugün kontrolüm var dua edin tahlil verdim sabah birazdan almaya gidecem

inşallah olaması gereken seviyeye düşmüştür değerin...sonucu yaz bize canımcım...

ah canım ya sen burdan yazdıkca ve yazılarının sonuna o sımgelerı koydukca içim kıpır kıpır oluyor ...

sanırım beraber bekleşicez durumumuz hemen hemen aynı inşallah ikimizde güzel sonuçları beraber açıklarız burda :))

öyle bi yumrukla patlamaz canım o direk kafa göz ALLAH ne verdiyse dalması lazım sana belki o zaman patlar...tabi bu durumda dişinle beraber bi çok yerin patlar ama olsun ağrı gitsin de ......ayyyyy ne diyorum ben... şu an kendimi kınıyorum...şiddete hayır şaka bi yana canım arkadaşım çektirmekten başka çaren yok ağrı kesicilerle geçici olarak durdurursun zaten ilaçta alamazsın bildiğim bişey olsa inan yardımcı olmayı çok isterdim...gerçekten çok zor ALLAH bir an önce şifa versin canım...

kızlar dun bı soru sordum ama kimse gormed galibe ....
numuneden rapor alan varmı tup bebek heyet raporu

ben gazi üniversitesi hastanesinde tüp bebek yaptırdığım için gereken herşeyi onlar yapıyor...ben oraya başvurduğumda elimde ultrason sonuçlarım,eşimin 2 tane sperm testi sonucu,rahim filmi (hsg) vardı...ben başka bişey yapmadım...herşeyi onlar hallediyor...yardımcı olabileceğim bişey varsa olurum sorabilirsin canım...

canımmm benimmmm inşallahh o simgeleri sonuç kısmına da yazıcaz

hly

canım nezaman adet olman gerekıyo dr un ne dedi..sordunmu..normalmıymış..

dün olmam lazımdı ama olmadım canım.. aramadım doktoru.. gelir ya eğer gelmezse bugün de yarın ararım :26:

canımm bıde rapor için tup bebek ilaçlarının reçetesini istediler..

onun mesela yazdırsam tedavıyı yazdırdığım merkesde yaptırmak zorundayım..
bıde tup bebek merkezi bu reçete için ucret istiyomu..

ayy kızlarr okuyunca tüylerim diken diken oldu... arkadaşın biri yazmış baksanıza.... Allah korusun folik asitimi 1 kere bile aksatmam valla bunu okuduktan sonra :18:

folik asit eksikliğinin sonuçları

hayırlı günler arkadaşlar ilk defa buraya giriyorum ben birşey paylaşmak istiyordum.18haftalık gebeyim.16.haftamda bebeğimin cinsiyetini öğrenmek için doktoruma gittiğimde çok korkunç şeyler duydum.bebeğim anormal gelişmiş dediler.bende folik asit eksikliği olduğundan bebek gelişememiş.planlı gebelik olmadığı için öncedende bi tedbirim yoktu bu konuda.bebeğimin beyninin sıvı olduğunu limon dedikleri bir yapıda olduğu anormal geliştği beyin fonksiyonlarının gelişemediğini,buna bağlı olarak vücudunda etkilendiğini,omuriliğinin eğri oluştuğunu ve belinde ciddi açıklık olduğunu belinin kapanmadığını söylediler.yaşamla bağdaşmadığını ağır ve kalıcı bir özürlülük olduğunu ifade ettiler.doğsa bile doğumdan kısa birsüre sonra yaşamayacağını bildirdiler bu teşhis içinde biçok hastane ve doktor gezindim emar çektirdim sonuç aynı tıbben alınamsı gerektiğini ve hamileliği sonlandırmam gerektiğini söylediler ama ben aldırmak istemiyorum.vicdanım rahatsız aldırma konusunda.kalbimin sesini dinleyip aldırmıycam inş.benim durumumda olan veya olmuş birileri var mı.olupta aldıran veya aldırmayan.bunun sonuncunda ne olduğunu merak ediyorum bana yazarsanız çok sevinirim.hoşçakalın

ayyyy bi tuhaf oldum...ALLAHIM kimseyi böyle bişeyle sınamasın ne kadar zor...herşeyin hayırlısını versin...folik asit içiyorum ama bu kadar şey sadece folik asit eksikliğindenmi olmuş...öyleyse ne kadar önemliymiş tabiki kullanmak lazım...hamile kalıyorsun seviniyorsun sonra bi öğreniyorsun ki bebeğin hasta... çok çok çok acı kelime yoktur bu hissi anlatmaya...ALLAH düşmanıma bile vermesin...

Son düzenleme:
egunal cim sanada gecmiş olsun ama şükür ki seninki agrımıyo yada acımıyo!!benimki berbat hastane dr gitmiştim antibiyotik verdi bitince gel cekelim dedi güvenemedim hastanede.bu gittigim dişçide eşimin teyze oglu çok iyi bi dişçi ama o da antibiyotik verdi git ceneye cektir.sen nasıl durdun bunca zaman dedi.ne bileyim korktum dedim.şimdide eşim gidemezsin ilac alamazsın artık diyo kaldım ortada(agrı acı olmasa istedigi kadar dursun offff ya sinirlerim bozuldu yine(bu arada kadına şiddete hayırrrr..ama sinirlenince erkege olsa nasıl olur?ya zaten eşim bana bi vursa ben ikinciye kalmam yıgılırım..hiç güç kuvvet yok bende:))ya buarada TANEM cim sana cok sevindim ne güzel döllenmiş yumurtalar sayısıda güzel süpermiş..inş.rabbim ol der bebegin sana tutunur canım..yeniyıla herkes bebişiyle girsin:))

buarada ben bu folik asit mailini okuyunca bi tuhaf oldum..gercekmi acaba?yoksa korkutma amaclı yazılmış olabilirmi?ya durum bu kadar kötü ve sadece folik asit tenmi kaynaklanıyo,bence gercekse bile başka problemlerden olmuş olabilir.şimdi klasik bişey diycem eskiden dr mu vardı,analarımız,ebelerimiz ilacmı kullanıyodu..cogu dr yüzü görmeden dogurdu.şimdi herşey var ama olcaksa yine oluyo,rabbimin elinde herşey.ama rabbim hiç kimseye düşmanıma bile vermesin cook kötü,anlatılmaz bi durum.rabbim vercekse hepimize hayırlısıyla saglıklı sıhhatli versin.yoksa ben şahsen olmasın daha iyi derim.bu arada bana dr folik asit vermedi madem hamile kalmadan önce de kullanılıyo,elevit verdi eşim içinde var folik asit dedi.ama siz hangisini kullanıyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…