canııımmm naberrrr...özledim ya hu niye takılmıyosun bize misafirlerin vardı eşinin ailesi hacdan gelmişti ne yaptın hala sendeler mi???
antalyaaaa merak ediyorum seni. nası gecti gorusmen..
canımmmmm egunalimmmm burda elektrik yoktu az önce geldi yazamadım .. bebişim şükürler olsunki benimle kalp atışınıda duydum masallah 6,5 hamilesin hersey yolunda dikkat et agır kaldırma dedi doktorum.melegimide gördüm ufacıkk fasulyem :))) Allaha o an tekrar cok dua ettim Rabbim egunalede ve tüm isteyen herkese nasip att bu duyguyu die :) herkese cok tesekkür ediyorum destekleriniz için Allahım razı olsun.hepinizi çok sewiyorummmmmmmm
gecmiş olsun canım,rabbim melegini ve seni korusun inş.moralini yüksek tut,bişey olmaz inş.,aklına kötü şeyler getirme..bizede gelişmeleri yaz,merak ettim seni..
hoşgeldiiiinnnn hemreşimmm
kader arkadaslarım hepınıze kocaman merhaba dılıyorum. sızlerı ıhmal ettım kusura bakmayın ama dershanem basladı ve dershane ev arasında mekık dokuyorum, bu arada bıde asılama ıcın tedavım basladı. 5 gun klomen kullandım,2 gunde menagon,dun akşam 7de catlatma ıgnemı oldum ve yarın 11:30da asılamam var Allahın ıznıyle. ordan tekrar dershaneye gecıcem. Kenzul Arş suresının fazıletlerını okudum ve bol bol okuyacagım bugece ve yarın sabah. sızlere de okuyun derım arkadaslar.cok faydasını goren olmus. rabbım ıns emeklerımızı bosa cıkarmaz. negatıfı goren arkadaslarım umutsuzluga kapılmayın ve sabredın,pozıtıfı goren arkadaslarımda saglıkla kucaklarına alırlar ınsallah,tedavıdekı arkadaslarım sızlerınde Allah yardımcısı olsun,ınsallah sızlerde negatıfı gorursunuz.
egunalım canım benım,ıyıyım sen nasılsın? ne yaptın tedavıyı? kayınpeder gecen hafta gıttı,kayınvalıdem de okullar tatıl olunca gıdıyor,gorumcemde kalıyor sımdı. bende dershaneye gıdıyorum ıste. aksamları ders calısıyorum ıste oyle:)
:118::118::118::118::118: MAŞALLAHHH bebeğimize 41 KERE MAŞALLAHHH...rabbime şükürler olsun...çoook çok sevindim...bugün sürekli aklımdaydın...akşam 6 olsada kız bi rahatlasa diyordum...çok dua ettim...ikinci kez güzel haberle geldin canım...rabbim bundan sonra hamileliğinin sadece keyfini yaşatsınnn sana...demek kalp atışınıda duydun ha bak duygulandım amaaa
hoşbulduk canım..gezmişin bugün sanırım ne güzel ben haftalrdır çıkamdım eşim çok yoğun çalışıyor bide ank.dan babaannemi getiidm benle kalıyor çok çıkmaıyorum ama 3 gündür artık daraldım başım çatlıyor zaten ağrıdan...ohhhh soğuk ankara sokakalrındamıydı nerdeydinn
ervacıgım Allah razı olsun canım benim iyiyiz şükürler olsun ki benim moral kaynaklRIM :) SEN NASILSIN AGRILARIN GEÇTİMİ?
kız seni ALLAH kahretmesin emi...deliiiii tedaviye başlamış nerdeyse doğuracak bize yeni haber veriyoooo...kesin sen aşılamacılarla takılıyon demiiii hıhhh küstüümmm bizim listemizde 2 de aşılama vardı bi kere taammı kızııııımmm...hadi inşallah bu kez yüzün gülerr
ben şubatta başlayacam bi aksilik olmazsa...iyi bari herkes gitmiş biraz rahat edersin bi de dershane süperr olmuş...
canımmm cok iyi geçti darısı sizin başınıza inşallah :) fasulyemi ve kalp atısını duydumm çok mutluyum sagol canımmm
cnm cok sevındım ıyı oldugunuzaaaa :) bugun hep kotu haber vardı burda ıohh ıyı haberler geldı
tebriklerr! cok sevindim.. .. artık tam bi hamilesin :) allah tamamına erdirsin insallah.
tesekkü ediyoruz bebişimle sana ve meleklerine :)) sagl canım Allaha şükür iyiyiz.ama bu bebişler bizi heralde doğana kadar korkutacak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?