2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

  • Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kader arkadaslarım hepınıze kocaman merhaba dılıyorum. sızlerı ıhmal ettım kusura bakmayın ama dershanem basladı ve dershane ev arasında mekık dokuyorum, bu arada bıde asılama ıcın tedavım basladı. 5 gun klomen kullandım,2 gunde menagon,dun akşam 7de catlatma ıgnemı oldum ve yarın 11:30da asılamam var Allahın ıznıyle. ordan tekrar dershaneye gecıcem. Kenzul Arş suresının fazıletlerını okudum ve bol bol okuyacagım bugece ve yarın sabah. sızlere de okuyun derım arkadaslar.cok faydasını goren olmus. rabbım ıns emeklerımızı bosa cıkarmaz. negatıfı goren arkadaslarım umutsuzluga kapılmayın ve sabredın,pozıtıfı goren arkadaslarımda saglıkla kucaklarına alırlar ınsallah,tedavıdekı arkadaslarım sızlerınde Allah yardımcısı olsun,ınsallah sızlerde negatıfı gorursunuz.
 
canııımmm naberrrr...özledim ya hu niye takılmıyosun bize misafirlerin vardı eşinin ailesi hacdan gelmişti ne yaptın hala sendeler mi???

egunalım canım benım,ıyıyım sen nasılsın? ne yaptın tedavıyı? kayınpeder gecen hafta gıttı,kayınvalıdem de okullar tatıl olunca gıdıyor,gorumcemde kalıyor sımdı. bende dershaneye gıdıyorum ıste. aksamları ders calısıyorum ıste oyle:)
 

:118::118::118::118::118:MAŞALLAHHH bebeğimize 41 KERE MAŞALLAHHH...rabbime şükürler olsun...çoook çok sevindim...bugün sürekli aklımdaydın...akşam 6 olsada kız bi rahatlasa diyordum...çok dua ettim...ikinci kez güzel haberle geldin canım...rabbim bundan sonra hamileliğinin sadece keyfini yaşatsınnn sana...demek kalp atışınıda duydun ha bak duygulandım amaaa
 
gecmiş olsun canım,rabbim melegini ve seni korusun inş.moralini yüksek tut,bişey olmaz inş.,aklına kötü şeyler getirme..bizede gelişmeleri yaz,merak ettim seni..

ervacıgım Allah razı olsun canım benim iyiyiz şükürler olsun ki benim moral kaynaklRIM :) SEN NASILSIN AGRILARIN GEÇTİMİ?
 
hoşgeldiiiinnnn hemreşimmm

hoşbulduk canım..gezmişin bugün sanırım ne güzel ben haftalrdır çıkamdım eşim çok yoğun çalışıyor bide ank.dan babaannemi getiidm benle kalıyor çok çıkmaıyorum ama 3 gündür artık daraldım başım çatlıyor zaten ağrıdan...ohhhh soğuk ankara sokakalrındamıydı nerdeydinn
 

kız seni ALLAH kahretmesin emi...deliiiii tedaviye başlamış nerdeyse doğuracak bize yeni haber veriyoooo...kesin sen aşılamacılarla takılıyon demiiii hıhhh küstüümmmbizim listemizde 2 de aşılama vardı bi kere taammı kızııııımmm...hadi inşallah bu kez yüzün gülerr


ben şubatta başlayacam bi aksilik olmazsa...iyi bari herkes gitmiş biraz rahat edersin bi de dershane süperr olmuş...
 
egunallllllllllllll bu sabah hasta oldum ....
sen ne yaptın kocısle duzledınmı eee saclar yapıldı alısverıs yapıldı ısyerıne gıdıldı hersey yolunda sanırsaam
 

sagolll tatlımm çok tesekkür ederim sana Allahım sanada en kısa zamanda hayırlısıyla yasatsın bu duyguları .. hep duam seninle her duamda sanada ediyorum valla kalbinin güzelliği gibi inşallah kısa zamanda çok güzelde anne olursun.Allahım ne olursun canım egunalim ve isteyen herkesin kucagını doldurr.aminnn...ewet duydum kalp atışını bugün inandım gerçekten hamile olduguma :) sende duanda Allaha hz.muhammed (sas)peygamberimizi aracı yaparak senden istiyorum diye onun yüzü suyu hürmetine diyerek dua et Rabbim geri çevirmiyor...ben ne zaman bu sekilde dua etsem Allaha şükürler olsun hep kabul oluyor.Allah en çok sevdiği peygambereimizi aracı yapılarak istenilen duaları boş çevirmezmiş adem peygamberimizde bu şekilde affedilmiş.Ben inanıyorum ki sen en kısa sürede anne olacaksınn.
 

evet soğuk ayaz ankarada gezdim totom dondu...o yüzden daha çok kapalı mekanları tercih ettim...3-4 saatimi kuaför aldı zaten...geriye çok bi saat kalmadı...birazdan geliyom bekleyin beniii...kociş çağırdı
 
ervacıgım Allah razı olsun canım benim iyiyiz şükürler olsun ki benim moral kaynaklRIM :) SEN NASILSIN AGRILARIN GEÇTİMİ?


cnm cok sevındım ıyı oldugunuzaaaa :) bugun hep kotu haber vardı burda ıohh ıyı haberler geldı
 
Son düzenleme:



dershane surecım yogun ya sabah 10dan akşam 4e kadar ful ordayım. ayrıca gıdenlerden sonra bıde evı kırkladım bılmem kac gun,arada dr kontrolu ıste. gecen ay olmadı yumurtam catlamamıs kıstlesmıs. bu ay klomen verdı yeterlı gelmeyınce 2 tane de menagon verdı ıste. benıde ekle o zaman asılamacılara :))) yok ya bıyere takıldıgım yok,zamanım yok cunku. dershane sıuper moralmen de ıyıyım, bunun dısında 2 deneme hakkım daha var. ayrıca guzel olan esım sıgarayı bıuraktı e vıtamını kullanıyor,gelınce hemen tup bebek denemeyecegız ıns. hadı sende bıran once basla da pozıtıfı gör sende artık,i dualarım senınle ıns.
 
Allahım yardımcınız olsun..dilerim kısa zamanda bu durunu atlatıp tekrar bize güzel haber verirsiniz.hepinize geçmiş olsun
 
tesekkü ediyoruz bebişimle sana ve meleklerine :)) sagl canım Allaha şükür iyiyiz.ama bu bebişler bizi heralde doğana kadar korkutacak :)


yesın teyzesı onu yaramazlar yaaaa bı gelmıyorlar gelıyorlar yureyımız azımızda gezıyoz aman cnm ıyı olda sukur yarabbıme aynen tam dogunca rahatlıycaz cnm yaaa opuyu bekle transferı bekle testı bekle katlanacak sayıyı bekle keseyı bekle kalp atısını bekle eee dogumu bekle anam canmı dayanırrrr
 
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…