2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım çokkkk sevindim senin adına ne güzel 23 ocaktada benim kontrolüm var bakalım kalp atışlarını duyabilecekmiyim şimdiden heyecanlandım ama benm azar azar kanamam ooluyo o birazcık moralimi bozuyor ama ne yapalım herşey Allahtan inşallah bebişim beni bırakmaz bende senin gibi güzel haber verirrim inşallah..

AMİNNN güzel duaların için ALLAH senden razı olsun...bak bunu söylemen iyi oldu ben bu şekilde dua etmiyordum...peygamberimizin (s.a.v) yüzü suyu hürmetine demiyodum ben bundan sonra dilimden yüreğimden eksik etmem...artık rahatla ve keyfine bakkk...göbüşünü gere gere gez...

epey bi gelişme olmuş cicim neyse bundan sonra yazarsın müsait oldukça...bu arada resimlerinizide gördüm kocişinle...sevgi kelebekleri sizi

inşallah canım sıra sende... sende güzel haberler verip rahat rahat hamileliğinin keyfini çıkarmaya başlayacaksın...:109:

kızlaaarrr ben çıkıyorum herif beni bırakmıyoooo...barış dediniz barıştım bu kez de sizinle olmamı kıskanıyo gel benimle ilgilen diyooo...tamamen duygusal yaniii
bu gece benden bu kadar yarın sabah itibariyle acısını çıkarırız...rüyanızda beni görün niyemiiiiii içiniz açılır ferahlarsınız da ondannnn

ıyı geceler tatlımmmmm :))) sen gıt kocısle ılgılennnnnn tatlı uykularrrr

canım çok üzüldüm ama dicek bişi yok.hayırlısı bu demekten başka.sen güzelce tatilini yap.sana ii gelir.belki tatilde kendiliğinden olur
umarım bidaki denemem hem senin için hemde bizim gibi negatif alanların pozitif olur.bu dönemde insanların destek vermek için sölediği sözler hep boş gelio.ama inan bizler gayet içten konusuoz birbirimzle çünkü hepimiz aynı yolda yürüyoruz.ve yolun sonunda çok mutlu olucazz.kucaklarımız bebeklerle dolsun işşallah...

eet ya senii çok merak etmiştimm.ama sonucu okuyunca üzüldüm.iyi olmaya çalış eet elden bişi gelmio çünkü.ama umudun seninle olsun hep.en kısa zamanda bebeğine kavuşursun işşallah..

canım kader arkadaşlarım rabbim sizlere güç versin,sağlık versin...inşallah melekleriniz en kısa zamanda sizlere sürpriz yaparda kendiliğinden gelir..dualarımız sizinle...

kızlar bu gece saat 10 da işten çıktım eşim yahadi acile gidelim dedi baktıralım dedi
normalde yarın sabah baktırcaktıkbirden öyle dedi eşim 10 bucuk gibi verdik kanı geldik eve şimdi aradık sonuç kızlar şoktayım dua edin nolur

şimdi hastaneden geliyoz gözümlede gördüm sonucu şoktayım kızlar şokta nasıl uyucam bilmiyorum

192 kızlarrrrrrrrrr beta hcg

canımm çookk sevindim yaaa valla banada nasip olsun halay ekibi kurmak patronda sabah kurar ama....
ya kaçıncı günündü bide eşinin içinemi doğdu nee maaşallah de ğerine canımmm...inş..kucağına kadar almak nasip olurrrr:118::118::118::118::118:

............bugünki 3 negatifden sonra bize çok morla oldu ayyy sabah kalkan bunlaır okuycak negüzel hepimiz kalalımd ayazalım inşaallh:)))))))9

Son düzenleme:
ayy canım Allah razı olsun Rabbim herkese tattırdın bu duyguyu salak gibiyim şuan bulutlarn üstünde gibiyim ayın 3 de transferim oldu 5.gün emiriyosu ama hemsire gidinceçok kaptırma kendini dedi 2 gün sonra gene yap dedi inş. yükselir nolur dua edin:18:

192 kızlarrrrrrrrrr beta hcg

babyyyy HAMİLEEEEEOHHH BEEE BİR SEBEPSİZ İNFERTİLİTE DAHA İLK DENEMEDE HAMİLE ALLAHIM SEN EGULANE VEBANA VE BİZİM GİBİ OLANLARADA 2.DENEMEDE NASİP ET POZİTİFİİ YA RABBİMMMMM
HEEHH HEE ekledim güyaa sabah patron düzeltirrrneyse bu haberle umutla ben uyumaya gdiyorummm

kuzum inş.sendende duycaz çok dua et ben çok bekledim canım çok acı çektim çokk
inanamıyorum hala

babyyyy HAMİLEEEEEOHHH BEEE BİR SEBEPSİZ İNFERTİLİTE DAHA İLK DENEMEDE HAMİLE ALLAHIM SEN EGULANE VEBANA VE BİZİM GİBİ OLANLARADA 2.DENEMEDE NASİP ET POZİTİFİİ YA RABBİMMMMM
HEEHH HEE ekledim güyaa sabah patron düzeltirrrneyse bu haberle umutla ben uyumaya gdiyorummm[/QUOTE]

bugün ve dün forumu okurken hep ne diyodum biliyormusun 42.ben olcam ::) hadi sizde 43 44 45 hepimiz tadalım bu duyguyu inş.

Son düzenleme:

canım bak ben seni burda ilk tebrik edenim beni dinle git güzelce uyu dinlen kendini yorma buralarda geleceğe takılma yaşadığının keyfini çıkar...
kılabilirsen 2 rekat şükür namazı kıl...inş.bişey olmaz değerin yükselicek canım...bol bol oku kendine..allahın isimleirni çek bolca.
..hadi bakalım bende ççıkıyroum tek kalma korkarsın sonraa

tatlı rüyalar canım ben nasıl uyıcam bilmiyorum yarında erken işte olcam girmeye çalışırım ama nete hepinizi kocaman öpüyorum

tamam canım Allah senden razı olsun aynen yapıyorum dediklerini

bugün ve dün forumu okurken hep ne diyodum biliyormusun 42.ben olcam ::) hadi sizde 43 44 45 hepimiz tadalım bu duyguyu inş.[/QUOTE]

bugün arkdaşlara çok üzüldüm inş.onlarda bidahakine yada tedavsiz kalırlar...
ya ben sanmıyom 40larda olcağımı yani inşaallah kırklar buhaftalarda dolarda 50lerdede kendiliğnden kalırsam buay olur inş.. yoksa tedavim muaallaktaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…